Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek új állást hoz a retrográd Merkúr

A bolygók retrográd mozgása idején inkább a múlt, mintsem a jövő foglalkoztatja a csillagjegyeket, ám kivételes módon a retrográd Merkúr, amely idén háromszor is hátráló mozgást végez – jelenleg is – ennek a 4 csillagjegynek a karrierjére kifejezetten pozitív hatással lehet.

1. Bika

merkúr retrográd állás munka csillagjegyek bika horoszkópA Bikának a kapcsolati hálója lesz segítségére, hogy új állást találjon a Merkúr retrográd idején (március 6-29., július 8-augusztus 1. és október 31-november 20. között) . Barát vagy előző kolléga segíthet az útja egyengetésében, ezért bátran merjen érdeklődni, segítséget kérni a környezetében.

2. Rák

merkúr retrográd állás munka csillagjegyek rák horoszkópA Rák talán most lépi meg, hogy nem alkalmazottként folytatja tovább, hanem végre belevág abba a vállalkozásba, amiről régóta álmodik. Az is lehet, hogy ezt egy új városban vagy akár másik országban teszi meg. Az állásváltoztatásban idén három alkalommal is támogatja őt a retrográd Merkúr, érdemes hát a tettek mezejére lépnie.

merkúr retrográd állás munka csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek állást találnak a Merkúr retrográd idején (iStock)

3. Nyilas

merkúr retrográd állás munka csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas számára a retrográd Merkúr alkalmat kínál rá, hogy kiszálljon a mókuskerékből, és végre rátérjen a saját útjára, és kövesse az álmait. Nem érdemes tovább húznia, hogy olyan munkát végezzen, ami nem teszi boldoggá. Engedje el máris, és pályázza meg álmai melóját.

4. Bak

merkúr retrográd állás munka csillagjegyek bak horoszkópA Bak azzal tehet szert új lehetőségekre, ha aktívabban jelen van a közösségi médiában, és nem hanyagolja el az önmenedzselést. Akár új munkaadót, akár új klienseket szeretne találni, először neki kell tennie érte. Posztoljon minél gyakrabban, böngésszen a Facebookon, az Instán, mert remek lehetőségeket kínál számára az idei Merkúr retrográd.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top