Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek folyton megsértődnek

Ezek a csillagjegyek úgy érzik, az élet becsapta őket... Talán még mindig azon bosszankodnak, ami jó pár évvel korábban történt velük... Bármi legyen is az oka, ő azok, akik jóval sértődékenyebbek a többieknél, rosszul viselik, ha kritizálják vagy utasítják őket. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Ezeknek a csillagjegyeknek a társaságában nem árt a szavakat jól meg válogatni, hiszen soha nem lehet tudni, min akadnak ki éppen, mi nem tetszik majd nekik. Különösen érzékeny csillagjegyek, ha nem kapják meg azt, ami szerintük jár nekik a párkapcsolatban, durcás kisgyerekekként viselkednek, s rendkívül féltékenyek tudnak lenni. Az asztrológia szerint ők a legsértődékenyebbek mind közül.

A Rák nagyon könnyen megsértődik

sértődékeny érzékeny csillagjegyek rák horoszkópHa felmérgesíted, megbántod a Rák jegyet, légy rá felkészülve, hogy hosszú-hosszú ideig emlékezni fog a sérelemre, ő nem a borítsunk rá fátylat kategóriába tartozik. Különösen érzékenyen reagál minden valós vagy vélt megalázásra, egyáltalán nem bírja a kritikát, és a kéretlen javaslatokat. Ha úgy érzi, nem becsüli meg kellőképpen a párja, vagy nem érzi a támogatását, ingerültté válhat, vagy védekező pozíciót vehet fel. Sértődékenységére nem lehet felkészülni, így akaratlanul is tehetsz olyasmit, amivel megbántod.

A Bak az igazságtalanságon sértődik meg

sértődékeny érzékeny csillagjegyek bak horoszkópA Bak akkor húzza fel az orrát, amikor úgy érzi, igazságtalanul bánt el vele az élet. Mint mindenkinek, neki is fontos, hogy elismerjék, megdicsérjék szorgalmáért, kreativitásáért, kitartó munkájáért, becsületességéért. Amikor azonban nem kapja meg a jogosan kivívott elismerést, nagyon megsértődik. Bármi is álljon a háttérben, képtelen szembenézni a problémákkal, s inkább magába fojtja az érzéseit. Keserűsége a testbeszédében, a hanghordozásában mutatkozik majd meg. Úgy véli, ez senkinek nem tűnik fel, ám nem is tévedhetne nagyobbat.

sértődékeny érzékeny csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen megsértődnek (iStock)

A Skorpió nem felejti el a sérelmeket

sértődékeny érzékeny csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió akkor orrol meg valakire, ha úgy érzi a másik – aki tehetségét és képességét tekintve koránt sincs vele egy szinten – mindent megkap, ami neki járna, legyen szó előléptetésről, kitüntetésről, dicsőségről. Ha kivételezést, méltánytalan elbírálást sejt a háttérben, elhatalmasodik rajta a féltékenység, a neheztelés. Az esetek többségében a sértődött Skorpió ironikus megjegyzésekkel fejezi ki nemtetszését. Ő a szarkazmus mestere, gúnyolódásával mély sebeket ejthet. Míg ő nem felejt, másoktól elvárja ugyanezt.

A Halak magát sajnálja

sértődékeny érzékeny csillagjegyek halak horoszkópA Halak szintén különösen érzékeny, s amikor úgy érzi, átnéznek rajta, vagy rászedik, durcásan visszavonulót fúj. Nehezére esik, hogy ne mutassa ki az érzéseit, vagy elgondolkozzon: miért történt mindez? Tudja, hogy nem a legjobb módon reagál a dolgokra, s valami másra kellene koncentrálnia, vagy egyetlen vállrándítással elintéznie az esetet, ám túlságosan is hajlamos az önsajnálatra, hogy ezt megtegye. Ahelyett, hogy újult erővel próbálná újra és újra megszerezni az áhított elismerést, vagy elismerni, ha valaki jobb nála, magányosan keseregve önmagát sajnálja.

A Bika sértődése félelmetes lehet

sértődékeny érzékeny csillagjegyek bika horoszkópA Bika nincs hozzászokva ahhoz, hogy semmibe vegyék, vagy ne értékeljék erőfeszítéseit, s kimondottan rühelli, amikor ez megtörténik. Zárkózottá, közönyössé válik, ha úgy érzi, hogy nem becsülik kellően, vagy becsapják. A jellemzően élénk társasági életet élő csillagjegy 180 fokos fordulatot vesz, szinte megnémul, magába zárkózik, baljóslatúvá válik, és nem bocsát meg. Minél előbb sikerül úrrá lennie a negatív érzéseken, annál jobb a maga és a környezete számára is. A mérges és sértődött Bika ugyanis igencsak félelmetes és bosszantó tud lenni.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top