Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. március 26-április 1.: A gondolataidba látnak most az angyalok

Az angyalok látják a gondolataidat. Ezért is tudnak segíteni, amikor kéred őket. Ki sem kell mondanod, amit szeretnél, bőven elég a gondolat. A horoszkópból az is kiderül, melyik angyal segítségét érdemes kérned a héten.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyRaziel arkangyal rávilágít a héten, hogy milyen nagy erőd van, és milyen sokat tehetsz azért, hogy azt az életet éld, amelyet élni szeretnél. A héten bízd Raziel arkangyalra a gyengeségedet, a félelmeidet, és hagyd, hogy ő erővé, bátorsággá változtassa azokat.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyZsofiel arkangyal felhívja a figyelmedet, hogy milyen sok szépség és harmónia van körülötted. Zsofiel arkangyal az újjászületés angyala is, aki segít újjászületned és megújítanod mindazt magad körül, amit szeretnél megváltoztatni már ezen a héten is.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyGábriel arkangyal pontosan tudja, hogyan kommunikálhatsz úgy a gyerekeiddel, hogy valóban értsenek téged. Mindegy, hogy csecsemők, kamaszok vagy már felnőttek a gyerekeid, Gábriel arkangyal segít úgy kommunikálnod velük, hogy az az egész családnak békét és boldogságot hozzon.

heti angyalhoroszkóp 2019. március 26-április 1.

A gondolataidba látnak az angyalok (iStock)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyHaniel arkangyal segít megújítani a kapcsolataidat, és segít abban is, hogy a tavasz végére minden kapcsolatod sokkal harmonikusabb és boldogabb legyen. Itt az alkalom, hogy átadd Haniel arkangyalnak azokat a kapcsolataidat, amelyeket szeretnél megváltoztatni.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópZadkiel arkangyal olyan utat mutat neked, amelyre már régóta vágytál. Ő az az angyal, aki pontosan tudja, merre szeretnéd alakítani az életedet, és ismeri az általad választott célokhoz vezető legrövidebb utakat is. Érdemes megkérned Zadkiel arkangyalt, hogy vezessen téged a saját utadra a héten!

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyMetartron arkangyal erővel és energiával tölt fel erre a hétre. Most szükséged van, hogy több erőd legyen, és szükséged van az angyalok támogatására is. Talán nem mehet minden tovább úgy, mint eddig, talán irányt kell változtatnod, pontosan ehhez kapsz erőt Metatron arkangyaltól.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyRafael arkangyal minden betegségről tudja, hogy kell megelőzni. Érdemes lenne a héten azon dolgoznod Rafael arkangyallal, hogy megelőzzétek azokat a vírusokat és megbetegedéseket, amelyek épp végigsöpörnek a gyerekek óvodájában és iskolájában.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegySandalfon arkangyal békét hoz az életedbe, és akkor is megnyugtat, amikor egyébként kifejezetten ideges lennél. Az idegeskedés nem jelenthet megoldást semmilyen helyzetben sem. Így az a legjobb, amivel az angyalok segíthetnek a héten, ha megnyugtatnak.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegySámuel arkangyal elhozza azokat az embereket, akikre szükséged van. Most olyan új segítők, főnökök, munkatársak és barátok érkeznek az életedbe, akikre nagy szükséged van. Sámuel arkangyal azt is meg tudja mutatni neked, hogyan lehet több időd magadra.

heti angyalhoroszkóp 2019, március 26-április 1.

Az angyalok várják, hogy kérd a segítségüket (iStock)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyMihály arkangyal erőteljes útmutatással terel téged az életcélod felé. Néha megállsz ezen az úton, és néha talán el is bizonytalanodsz. Mihály arkangyal azonban pontosan meg tudja mutatni neked, hogy mi a következő lépésed, és mit kell tenned, ahhoz, hogy az életcélodat megvalósítsd.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyJeremiel arkangyal a gondolataidba lát, így pontosan tudja, mire van a héten a legnagyobb szükséged ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat. Kérd meg gondolatban Jeremiel arkangyalt, hogy segítsen közelebb kerülnöd a nagy álmod, a vágyad megvalósításához!

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyAriel arkangyal támogat téged, hogy megteremtsd mindazt, amire vágysz. Mindegy, hogy érzésre, élményre, kapcsolatra, eseményre, vagy bármilyen tárgyra vágysz, Ariel arkangyal megmutatja, hogyan valósíthatod meg a lehető legegyszerűbben ezt a vágyat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top