Horoszkóp

Ezért alszanak rosszul a csillagjegyek

Álmatlanul forgolódni, közben azon agyalni, mennyire fáradt leszel másnap... Vajon mi zavarja meg az álmodat, mi okozhat álmatlanságot? A horoszkópból kiderül, miért alszanak rosszul a csillagjegyek.

Kos

rossz alvás csillagjegyek kos horoszkópA Kos még éjszaka is képes azon rágódni, ki hogyan nézett rá, mit mondott neki, szórakozott-e vele, vagy egyszerűen csak nem vette őt komolyan. Neki ugyanis mindennél fontosabb, hogy mit gondolnak róla a többiek. Gondolatban végigveszi, kinek mit mond másnap, s miután képes akár hajnali 5-ig is ezen morfondírozni, nem csoda, ha nem jön álom a szemére.

Bika

rossz alvás csillagjegyek bika horoszkópA Bika nem tudja megállni, hogy ne agyaljon éjszaka egészen addig a pontig, amikor már szinte megőrül. Újra és újra végigmegy az egyes részleteken, egészen addig, míg az összes darabka értelmetlennek és feleslegesnek tűnik. S ezt teszi éjszakáról éjszakára… Túl sok olyan gondolat jár a fejében, aminek végső soron nincs sok értelme. Jobban járna, ha inkább aludna.

Ikrek

rossz alvás csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek általában nyugodtan alszik, kivéve, amikor az álmatlanság megkeseríti az éjszakáit. A háttérben általában egy meg nem hozott döntés húzódik meg, lényegtelen, milyen fajsúlyú ügyről van szó. Amint egyre jobban körbejár egy-egy dolgot, úgy keríti hatalmába a döntésképtelenség, s emiatt csak forgolódik az ágyban, és képtelen elaludni.

rossz alvás csillagjegyek horoszkóp

Ezért alszanak rosszul a csillagjegyek (iStock)

Rák

rossz alvás csillagjegyek rák horoszkópA Rák nagyszerű ötleteket és terveket sző a jövőjét illetően, ám emiatt képtelen elaludni, s ha végre álom jön a szemére, az aggodalmai okoznak nyugtalanságot. A stressz tönkreteszi őt, aminek „ágynyugalom” lesz a vége, ám javulást ez sem hoz, hiszen az álmatlanság csak nem múlik. Hiába bújik korán ágyba, gyakran több óra kell, hogy végre el is aludjon.

Oroszlán

csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán megszállott, így olyan apróságokkal, mint az alvás, nem igazán törődik. Az alvás a múltja részét képezi: elképzelhető, hogy gyerekkorában úgy aludt, mint a bunda, ám felnőttként ilyen dolgokkal már nem foglalkozik. Az agya ugyanis folyamatosan dolgozik, olyan gondolatok izgatják, hogy miként tudná irányítani a világot, vagy minél több rajongót szerezni magának.

Szűz

csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz a legritkább esetben alszik nyugodtan, alig van olyan, amin ne aggódna. A pénz őt is nagyon gyakran aggasztja. Azt lehetne mondani, mestere annak, miként lehet kis alvással is kibírni a napot. Képes egy óra szunyókálást követően újra munkába menni, s valamilyen módon túléli a feladatokat. Így nem csoda, ha ő alszik a legkevesebbet, pedig neki lenne rá a legnagyobb szüksége.

Mérleg

rossz alvás csillagjegyek mérleg horoszkópÁlmatlan, feszült, ideges, s mardossa a bűntudat… Az eredmény: a Mérleg képtelen elaludni. Természeténél fogva képes mindenért önmagát hibáztatni, ha valami nem úgy sikerült, ahogy eltervezte, ilyenkor pedig képtelen szabadulni a hibázás gondolatától. Egész éjszaka ezen rágódik, így a kialvatlanság számára büntetésnek is beillik.

Skorpió

rossz alvás csillagjegyek skorpió horoszkópHa a Skorpió nem alszik, általában valamilyen tervet sző magában. Lehet az bosszú, vagy bármilyen számára fontos ötlet. Az álmatlanság nála azzal is összefügghet, hogy előző nap nem volt mersze megmondani a véleményét, vagy képtelen volt visszavágni a sértésre. Bármi is áll a rossz alvás hátterében, másnap a Skorpió mindent helyrehoz, igaz, némi „nyomással” megspékelve.

Nyilas

rossz alvás csillagjegyek nyilas horoszkópPénz, pénz, kevesebb pénz… Ennyi már elég is a Nyilasnak, hogy álmatlanul forgolódjon éjszaka az ágyában. Hiába, az anyagiak nála is első helyen szerepelnek, de talán még nagyobb hangsúlyt kap, mint a többi csillagjegyek. A pénzügyi helyzetben beálló bármilyen kis változásba is képes belebetegedni a Nyilas, s az álmatlanság könnyen állandósulhat nála.

rossz alvás álmatlanság horoszkóp

Mindenkit gyötör időnként az álmatlanság (iStock)

Bak

rossz alvás csillagjegyek bak horoszkópA Bak önfeledten boldog, amikor tökéletes rend van körülötte, éppen ezért ő a rendetlenségtől képtelen aludni. Szinte pokollá változik az élete, amikor káosz, rendetlenség veszi őt körbe, de a kiszámíthatatlanság is ugyanezeket a tüneteket produkálja nála. Őt az idegeskedés nem hagyja aludni, ilyenkor pedig a fejében „elszabadul a pokol”… akár hajnali 4-kor.

Vízöntő

rossz alvás csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő álmatlanságának oka általában az, hogy valami csúnya dolgot követett el, s tudja, hogy erre könnyen ráfázhat. Tisztában van vele, az elszámolás, a felelősségre vonás elől ő sem menekülhet, s miután ott bujkál benne a félelem, hogy rémálmok gyötrik emiatt, így álom se igen jön a szemére.

Halak

rossz alvás csillagjegyek halak horoszkópTöbb dolog is fontosabb lehet az alvásnál a Halaknak. Például, hogy ismerősei közül kiválassza a legellenszenvesebbet, s kitalálja, mihez kezdjen vele. Ő ugyanis szeret egyvalakit kipécézni magának, és hajlamos lehet az egész éjszakáját arra fordítani, hogy utálja a másikat. Mire kitörli a gondolataiból az illetőt, már csörög reggel a vekker.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top