Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. március 23-24.: Most kezedbe veheted a szerelmi sorsodat

Észrevetted már, hogy a szerelmi életedben az események egymást ismételgetik? Észrevetted már, valahogy mindig ugyanúgy haladnak az események? Ezen a hétvégén lehetőséget kapsz, hogy kitörj a körforgásból, és megváltoztasd a szerelmi sorsodat. Élj a lehetőséggel, és vedd a kezedbe a szerelmi életed irányítását!

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópKos jegyűként ezen a hétvégén messziről érkező ember dobogtatja meg a szívedet. Légy óvatos, mert nem biztos, hogy teljesen őszinte veled. A hétvégén válaszd a biztonságot, és menj biztosra akkor, amikor azt akarod eldönteni, kiben bízhatsz meg és kiben nem.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópBika jegyűként valaki ellopja most a szívedet, és nem is igen akarja visszaadni. Persze lehet, hogy neked sincs ellenedre egy kis tavaszi flört, ami felpezsdíti az életedet. Ha viszont párkapcsolatban élsz, érdemes odafigyelned, nehogy megbántsd a párodat ezzel a flörttel.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópIkrek jegyűként most ahelyett, hogy azon aggódsz, ki mit gondol a szerelmi életedről, érdemes lenne elgondolkodnod, te mit gondolsz erről. Lehet, mostanában elhanyagoltad a szívedet, nem igazán figyeltél önmagadra és arra, hogy kövesd a szíved vágyait.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópRák jegyűként hidd le, ha sokszor mondod el a szerelmi kívánságodat, teljesülni fog. Persze, ha máris boldog párkapcsolatban élsz, könnyebb a dolgod, hiszen elég a szerelmednek mondogatnod, hogy mire vágysz. Ha szingli vagy, a barátoknak mindenképpen mondd el, mert a kimondott szónak hatalmas ereje van.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópOroszlán jegyűként pontosan tudod, mi az, amit tenned kell, de nem vagy benne biztos, hogy most megteheted-e, vagy inkább még várnod kellene. A hétvége legfontosabb szerelmi tanácsa, hogy ne halogass! Hidd el, nincs értelme a tovább halogatásnak, tedd meg, amire olyan régóta vágysz.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSzűz jegyűként talán úgy érzed, segítségre, tanácsra, tippekre van szükséged a szerelmi életedben. Ne felejtsd el, a legjobb tanácsadó a belső bölcsességed, amely egészen pontosan tudja, mit szeretnél, és azt is, hogy ebben a helyzetben mit kell tenned, hogy meg is kaphasd.

hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. március 23-24.

Kezedbe veheted most a szerelmi életed irányítását (iStock)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópMérleg jegyűként sokkal egyszerűbb a helyzeted, mint gondoltad volna. Valójában te vagy, aki eddig ezt a helyzetet bonyolultnak szeretted volna látni, és te vagy, aki túlbonyolítottad. Az egyszerű helyzetek egyszerű és egyértelmű megoldásokat kívánnak. Ezt ne felejtsd el a hétvégén!

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópSkorpió jegyűként úgy tűnik, pletyka áll közétek a pároddal. Úgy tűnik, valamelyikőtök hallott valamit, ami felzaklatta, és amit talán el sem kellett volna hinnie. Itt az idő tisztáznod magadban, hogy kinek hiszel, és kire hallgatsz. A pletykákat pedig jobb távol tartanod az életedtől.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNyilas jegyűként ezen a hétvégén nem jut annyi időd a szerelmi életedre és a szerelemre, mint szeretnéd. Persze a jövő héten bőven pótolhatod a most kieső időt. Annyit viszont már most is megtehettek, hogy romantikus randit szerveztek a jövő hétre.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópBak jegyűként most azzal segítesz a szerelmednek a legtöbbet, ha nyíltan beszélsz az érzelmeidről. Valójában a hétvégén mindketten arra vágytok, hogy tudjátok, mit gondol a másik. Mindketten szeretnétek, hogy kiderüljön, mi az, amivel jobbá tehetnétek a másik életét. Erről kellene mindenképpen beszélgetnetek.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópVízöntő jegyűként nyugodtan megteheted, hogy változtatsz az életeden. Úgy érzed, beleragadtál egy helyzetbe, egy kapcsolati stációba, és nem léphetsz tovább. Pedig akár szorosabbra fűzni, akár lazítani akarod a kapcsolatodat, megteheted azt a lépést, amelyre vágysz.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHalak jegyűként valójában nem titok, hogy titkaid vannak, és szereted is ezeket a titkokat. Talán úgy érzed, a titkaid tesznek azzá, aki vagy. Lehet, hogy ezeket a titkokat most el kellene kezdened tudatosan átnézni, szelektálni. Csak azt tartsd valóban titokban, amit nem szívesen mondasz el a szerelmednek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top