Horoszkóp

Hűvös, intelligens, zseniális: ez a csillagjegy a legérdekesebb

Ez a csillagjegy híres az intelligenciájáról, a káprázatos ötleteiről, a hűvös, visszafogott stílusáról. Nem véletlenül tartja őt az asztrológia a legérdekesebb, legösszetettebb személyiségnek. Vajon te is ebben a jegyben születtél?

A Vízöntő meglehetősen összetett személyiség, hiszen van egy félénk, szégyenlős oldala, és egy másik, ezzel teljesen ellentétes, amely az energiáról, a különcségről, az egyediségről mesél. Amennyire izgalmas és érdekes típus, legalább annyira bonyolultabb csillagjegy. Valódi személyiségét kiismerni, csöppet sem egyszerű feladat, viszont őt éppen ezért megunni sem lehet.

A Vízöntő az egyik legfüggetlenebb csillagjegy

vízöntő horoszkópBármelyik oldalát is mutassa, kétségtelenül a Vízöntő az egyik legnagyszerűbb elme, különleges és újító gondolataival lenyűgözi a környezetét, Nem mellesleg nagyon segítőkész típus, és kifejezetten jó emberismerő. Szereti az embereket, erős benne a humanitárius érzés. Szenvedélyesen szabadelvű és független típus, aki gyűlöli a korlátozás minden formáját. Párkapcsolatban is akkor érzi magát igazán jól, amikor ajtó-ablak nyitva áll előtte. Minél nagyobb a rendelkezésére álló tér, annál ragaszkodóbb és hűségesebb.

Logikusan gondolkodik, elsőrangú a problémamegoldó képessége, ő az egyik legintelligensebb csillagjegy valamennyi közül. Ugyan megvan a maga véleménye a világról, néha bosszantóan makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez, de tény és való, képes a dolgokat több oldalról szemlélni, ha akar, nagyon is bele tudja magát helyezni mások cipőjébe.

vízöntő horoszkóp

A Vízöntő a legösszetettebb csillagjegy (iStock)

A Vízöntő az újdonságok híve

Erős képzelő, fantázia jellemzi a Vízöntőt, nem véletlen, hogy oly sok nagyszerű feltaláló, zseni születik ebben a csillagjegyben. Él-hal az újdonságokért, minden érdekli, ami egyedi és szokatlan, ami eltér az átlagostól. Ő lehetne a Kos mellett a csillagjegyek úttörője. Ő diktálja a divatot, igaz, időnként hajmeresztőek lehetnek az elképzelései – legalábbis a hétköznapi, hordható divat szerint, de az is biztos, mindenki felkapja a fejét az egyedi ötletek láttán. A Vízöntő bárhol is jár, erős nyomokat hagy maga után.

Gyors gondolkodását, rugalmasságát, az újdonságok iránti lelkesedését uralkodó bolygójának, az Uránusznak köszönhet, ahogyan a türelmetlenséget, a lobbanékonyságot is. Látnoki és megérző képessége bámulatos, aminek sokszor nincs is tudatában. A Vízöntő valóban előre látja a jövőt, telepatikus képessége, az intuíciója egyszerűen lenyűgöző. Konkrét tervei vannak a jövőre nézve, pontosan tudja, mit szeretne elérni, hol akar tartani 5-10 év múlva. Persze nem biztos, hogy valamennyi célt meg is valósít, viszont kétségtelenül tudatosan rombolja le a régi, elavult gondolkodást, hogy helyébe az újat, a modernt építhesse be.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top