Horoszkóp

Erre a 4 csillagjegyre nagyon erősen hat a márciusi telihold

2019 második szuperholdja ragyog ma az égen. A mai telihold szokatlanul nagynak tűnik az égbolton. Minden hónapban más és más csillagjegyekre gyakorol nagyobb hatást a telihold, a mostanit ezek a csillagjegyek érzik meg a legerőteljesebben.

1. Kos

márciusi telihold kos horoszkópA Kos előtt érzékenyebb, sérülékenyebb időszak áll. Az is lehet, hogy ezekben a napokban szinte meztelennek, védtelennek érzi magát bizonyos helyzetekben. Ugyanakkor ez az őszinteség még előnyére is válhat. Az biztos, hogy a telihold hatására érzékenyebbé, figyelmesebbé, de egyúttal türelmetlenebbé is válhat. Nem árt az óvatosság.

2. Bika

márciusi telihold bika horoszkópA március telihold a Bikát inspirációval tölti fel, de egyben úgy is érezheti, ennél már nem is lehetne túlterheltebb. Ezekben a napokban mindenképpen érdemes meditációval vagy forró fürdővel enyhítenie a benne dúló feszültséget. Nem árt az óvatosság, főként a párjával, hiszen most könnyebben mondhat olyasmit, amit később megbánna.

március telihold csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek megérzik a márciusi teliholdat (iStock)

3. Mérleg

márciusi telihold mérleg horoszkópMivel a telihold a Mérleg jegyében ragyog márciusban, ezért a jegy szülötteire különösen erős hatást gyakorol. A Mérleg úgy érezheti, végre eljött az ő ideje, végre kapcsolódhat önmaga legjobb verziójához, és kiteljesedhet a feladatokba. Erősebbé, aktívabbá teheti őt a telihold, de a feszültség őt sem kíméli. A türelem, az óvatosság mindennél fontosabb ezekben a napokban.

4. Skorpió

márciusi telihold skorpió horoszkópA márciusi telihold segít a Skorpiónak, hogy felismerje és megfogalmazza a saját igényeit. Ez pedig most különösen jó hatással lesz a párkapcsolatára, hiszen partnerével is nyíltabban képes kommunikálni. Érdemes ugyanakkor a párját is meghallgatnia, mert a közös beszélgetés mélyíti el most a leginkább a kapcsolatot.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top