Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy gyűlöli a búcsúzkodást

Ezeknek a csillagjegyeknek csöppet sem megy a búcsúzkodás. Gyűlölik a gondolatát is, mert az számukra valaminek a végét, a lezárást jelenti. A szakítás őket mindenki másnál jobban megviseli. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A távozás és a velejáró búcsúzás valójában senkinek sem könnyű, ám ezeket a csillagjegyeket a szakítás, a véglegesség az átlagnál is jobban megviseli. Persze nem kis különbség akad aközött, amikor a nyaralás előtt köszönsz el, vagy amikor örökre búcsút kell intened valakitől, aki közel állt a szívedhez.

Minden nyelvnek megvan a maga kifejezése a viszontlátás szóra, mint például aloha, shalom, arrivederci, auf wiedersehen, goodbye vagy au revoir. Ám érdekes, ezek a búcsúszavak valahogy úgy hangzanak szó szerint fordítva: amíg újra nem látjuk egymást. Ezek a csillagjegyek mégis a búcsúzás minden formájától ódzkodnak.

A Rák túl érzelmes a búcsúzkodáshoz

szakítás búcsúzkodás csillagjegyek rák horoszkópA Rák különösen érzelgős és ragaszkodó csillagjegy, igen nehezen szánja magát a búcsúra, főképp, ha úgy érzi, valamilyen lezáratlan ügye van még a másikkal. Időnként nehezére esik felismerni, hogy a búcsú, valóban búcsú, avagy csak egy hamarosan ismét találkozunk köszönés. Hosszú időbe telhet, mire feldolgozza az elválást, sőt az esetek többségében nem is hajlandó tudomásul venni azt. A búcsúzás gyakran egyet jelent az elengedéssel, amihez neki egyáltalán nem fűlik a foga.

A búcsúzás nem a Mérleg asztala

szakítás búcsúzkodás csillagjegyek mérleg horoszkópAz esetek többségében a Mérleg úgy érzi, mintha mindenhol elvarratlan szálak lebegnének a levegőben. Sok a feltételes mód, a kellene, a lehetne, a tudna, amit viszont nagyon nem szeret a harmóniához ragaszkodó Mérleg. Mi van, ha soha többé nem nyílik alkalma, hogy kifejezze érzelmeit a másiknak? Mi történik, ha most elbúcsúzik tőle, és soha többé nem látja? Úgy érzi, a búcsú az ő hibája, mert nem volt elég figyelmes barát, társ vagy éppen családtag.

búcsúzkodás csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek gyűlölik a búcsúzkodást (iStock)

A Halak retteg a búcsúzástól

szakítás búcsúzkodás csillagjegyek halak horoszkópA Halak romantikus alkat, ám ugyanakkor ragaszkodó, s szeret másokat birtokolni. Amikor búcsúra kerül sor, mindig azon töpreng, vajon ő taszította el magától, vagy egyszerűen csak a másik embernek érzi, hogy el kell tőle távolodnia. Hajlamos mindent a szívére venni, s ha rosszul sülnek el a dolgok, magának tesz szemrehányást. Gyakran pesszimizmus keríti hatalmába, s úgy gondolja, ha a másik elmegy, soha többé nem jön vissza. Görcsösen kapaszkodik bármibe és bárkibe, ám legbelül érzi, viselkedése visszafelé sülhet el.

A Bak gyűlöli a lezárást

szakítás búcsúzkodás csillagjegyek bak horoszkópA Bak sincs kibékülve a búcsú visszavonhatatlanságával, a végleges lezárással. Azt szereti, ha rendben mennek a dolgai, különösen párkapcsolatában, s a búcsú számára egyet jelent azzal, hogy lezárul egy fejezet az életében. A búcsúzkodás gondolata szinte megbénítja, ezért valójában javítani sem tud a párkapcsolatán. Még akkor is hasonlóan érez, ha valójában csak rövidebb időre kell elválnia a párjától. Megreked azon a szinten, hogy a dolgokat kritikusan és negatív szemszögből vizsgálja, s ha eljön a búcsú ideje, teljesen kétségbeesik.

A Kost kiábrándítja a búcsúzás

szakítás búcsúzkodás csillagjegyek kos horoszkópA búcsú teljesen lenullázza a Kost, semmihez sincs kedve, arcáról süt a nyugtalanság, téblábol céltalanul összevissza. Jobban viselné a búcsút, ha mindez a távolból történne, hiszen ha személyesen kerül rá sor, minden előre borítékolható. Tisztában van vele, hogy az elválás milyen nehézségeket és kihívásokat hozhat. Ha párja nem képes kifejezetten kreatív módon búcsút inteni, akkor úgy van vele: menjen Isten hírével. Ha visszajön, az is jó, ha nem, elfogadja a megváltoztathatatlant.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top