Horoszkóp

Ezek a vonalak gazdagságot jeleznek a tenyeredben

Nézd meg a tenyeredet! Vajon megtalálod benne a cikkben írt vonalakat? Ha igen, máris nagyon örülhetsz, mert pénzt, gazdagságot jeleznek. Pillants be te is a tenyérjóslás rejtelmeibe.

A tenyérjóslás ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. A tenyeret átszelő vonalakból, azok mélységéből, irányából, hosszából ugyanis nagyon sok minden kiolvasható a személyiségeddel, a sorsoddal kapcsolatosan.

Tenyeredben a múltad és a jövőd

Jobb vagy bal kéz? A tenyérjósok szerint a bal kezed a képességeidről, a lehetőségeidről árulkodik, míg a jobb tenyered megmutatja, mit kezdhetsz a születésedkor kapott adottságokkal. A bal tenyér tehát a múltat, a jobb tenyér a jelent és a jövőt mutatja meg.

Gondolkoztál már azon, mely vonalak utalhatnak a tenyereden a pénzügyi helyzetedre? A tenyérjóslás szerint néhány vonalból kiolvasható, hogy a szerencse fiának érezheted-e magad. Íme, a részletek.

tenyérjóslás gazdagság pénz vonalak

Látod ezeket a vonalakat a tenyeredben? (iStock)

A sorsvonal a pénzről, a gazdagságról is árulkodik

Sorsvonalnak nevezik a tenyér közepét felülről kiindulva átszelő vonalat. Amennyiben a Szaturnusz-dombtól (a középső ujj alatt található) lefelé induló vonal átlépi a gazdagság- vagy fejvonalat (ez a tenyér teljes szélességén átfutó szívvonallal párhuzamosan helyezkedik el), máris szerencsésnek érezheted magad. A tenyérjósok szerint a megszakítások nélküli egyenes vonallal rendelkezők erősen vonzzák magukhoz a pénzt, s ez inkább a szerencséjüknek, illetve felmenőiknek köszönhető, semmint saját tehetségüknek vagy a kemény munkának.

tenyér jóslás vonalak gazdagság sors

Gazdaságot jelez a vonalak találkozása (iStock)

Pénzt jelez a háromszög a tenyér közepén

Az életvonal és a sorsvonal metszéspontjai apró háromszöget rajzolhatnak a tenyeredben. Ha látod a háromszöget, biztos lehetsz a sikerben, a gazdagság lehetőségében. A háromszög megléte arra is utal, hogy a pénz több forrásból érkezik hozzád.

tenyér jóslás vonalak gazdagság sors

Háromszög a tenyérben (iStock)

A hüvelykujj mellett futó függőleges vonal is a pénzről árulkodik

Ha tenyereden a hüvelykujjad mellett olyan vonalat látsz, amely a mutatóujj irányába, azaz felfelé húzódik, akkor az a tenyérjóslás szerint bölcs és intelligens személyiségről árulkodik. Gazdagságod vezetői képességeid, az értelmed, a munkád eredményének is köszönhető.

tenyér jóslás vonalak gazdagság sors

Függőleges vonal magas intelligenciát jelöl (iStock)

A kisujjat és a hüvelykujjat összekötő vonal családi örökségre utal

A hüvelykujj mellől kiinduló, és a kisujj irányába tartó vonal a tenyeredben arra utal, hogy a családtagjaidtól számíthatsz nagyobb bevételre. Ez jelenthet komolyabb örökséget, értékes ingatlant vagy egyszerűen csak jól „megválasztott” házastársat. Ez utóbbi esetben a jólétet értelemszerűen a házasság hozza el számodra.

tenyér jóslás vonalak gazdagság sors

Jó házasságot köthetsz (iStock)

A Sorsvonal V-alakban kezdődik

Ha a Szaturnusz-dombról induló sorsvonal kezdete V-vonal, s eléri a Napvonalat (a kisujj és a gyűrűsujj közötti területről lefele induló vonalat nevezik még Apolló vonalnak is), akkor a pénzügyi szektorban komoly sikerekre számíthatsz. Másfelől a társasági életben is számottevő eredményeket érhetsz el.

tenyér jóslás vonalak gazdagság sors

Pénzügyi sikeresek jelez a “V” (iStock)

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top