Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyek legalább egyszer az életben külföldre kellene költözniük

Hosszabb külföldön töltött idő mindannyiunk életét gazdagíthatja, mégis van, aki jobban vágyik a környezetváltozásra, és akár nagyobb szüksége is van rá, mint másoknak. Ez a 4 csillagjegy alkatilag szomjazik rá, hogy hosszabb ideig is körülnézzen a nagyvilágban.

1. Kos

csillagjegyek külföld utazás kos horoszkópA Kos szerint az életet a változások teszik izgalmassá és érdekessé. Imádja az új tapasztalatokat, ezért míg mások egy hosszabb utazás során honvágyat érezhetnek, ő könnyen alkalmazkodik at új környezethez. Minden energiájával az új helyre, az impulzusokra összpontosít, meg arra, hogy azok mit adnak az életéhez, a személyiségéhez. 

2. Nyilas

csillagjegyek külföld utazás nyilas horoszkópA cserediák-programot tuti, hogy a Nyilas találta fel, hiszen ez az a csillagjegy, aki legalább annyira szeret tanulni, mint utazni, új kultúrákat, embereket megismerni. Számára nem létezik áthidalhatatlan kulturális szakadék, és nincs az a furcsa szokás, ami ítélkezésre sarkallná. Ha tehetné folyton úton lenne, de szívesen élne hosszabb ideig is külföldön.

csillagjegyek külföld utazás horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szívesen élnének külföldön (iStock)

3. Vízöntő

csillagjegyek külföld utazás vízöntő horoszkópA Nyilashoz hasonlóan a Vízöntő sem ítélkezős típus, sőt! Szerinte épp a különbözőségektől igazán színes a világ. A Vízöntő is imád utazni, ismerkedni, és folyton arra vágyik, hogy izgalmas, érdekes emberek inspirálják. Ezekből pedig a legtöbbet úgy gyűjtheti be, ha sokat jár-kel a világban. Ő is könnyen alkalmazkodik az új életformához, ő is bárhol otthonra találhat a világban.

4. Halak

Ezeknek a csillagjegyek legalább egyszer az életben külföldre kellene költözniükA Halak nagy valószínűséggel gyerekkora óta álmodozik az egzotikus vidékekről. A felfedezés élménye és a rácsodálkozás izgalmas, ugyanakkor felnőtt korában is megmarad, ezért mindenképp érdemes a régi vágyakat valóságra váltania. Például azzal, hogy álmai szigetének legkisebb szegletét is felfedezi egy hosszabb utazás során.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top