Horoszkóp

Ezt az 5 hibát követi el a Nyilas a párkapcsolatában

Nyílt, kíváncsi, vakmerő, optimista, nyughatatlan, magabiztos... - ezek a tulajdonságok jellemzik a leginkább a Nyilast. Ő a remény embere, ugyanakkor esetében sincs kolbászból a kerítés. Milyen nehézségekkel néz szembe a párkapcsolataiban? Lássuk az 5 leggyakoribb hibát.

1. A Nyilas túlzottan is nagy szabadságra vágyik

A Nyilas a legszívesebben szabad madárként élné az életét. Ez abban is megmutatkozhat, hogy időnként egyedül szeretne útra kelni, maga mögött hagyva a párját, aki viszont korántsem tolerálja túlzottan a törekvését. Arról nem is beszélve, hogy gyakran a legapróbb dolgokban sem képesek közös nevezőre jutni. Persze, ha olyan társra talál, aki maga is nagyon szabadelvű, kevesebb a párkapcsolati konfliktus.

2. A Nyilas ritkán gondol a többiekre

A Nyilas szeretné, ha minden úgy történne, ahogy elgondolta. A saját akarata érvényesítése közepette gyakran átlépi azt a bizonyos határt, amelyet a párja már sértőnek érezhet. Tény és való, ő sosem bántaná szándékosan a társát, ám az öncélú gondolkodásmód ismét csak komoly vitákat szülhet a párkapcsolatban.

nyilas csillagjegy párkapcsolat hibák horoszkóp

Ezeket a hibákat követi el a Nyilas a párkapcsolatában (iStock)

3. A Nyilas igazságot akar szolgáltatni

A Nyilas gyakran úgy gondolja, hogy az összes döntése helytálló, amiben semmilyen igazságtalanságnak nincs helye. Ez odáig fajulhat, hogy akkor is döntést hoz, amikor arra még meg sem érett az idő. Félreértések esetén hajlamos lehet kész tények elé állítani a párját, amit persze a saját verziója szerint épített fel. Az ilyen helyzetek pedig gyakorta szakításhoz vezethetnek.

4. A Nyilas két végén égeti gyertyát

Amikor megjelennek az első problémák a Nyilas párkapcsolatában, valójában már ezeket sem képes megfelelően kezelni. Egy idő után pedig mindketten belefáradnak a folyamatos vitákba, konfliktusokba, és valójában úgy szakítanak, hogy alig tettek valamit a párkapcsolat megmentése érdekében. Hiába, a kibékülés nem a Nyilas asztala…

5. A külső túlzottan is fontos lehet a párkapcsolatában

A legtöbb Nyilas túlságosan is nagy súlyt helyez, hogy olyan partnert válasszon, akinek makulátlan a megjelenése. S miután a fizikai megjelenésnek semmi köze az igaz szerelemhez, így hajlamos lehet a párkapcsolatában rosszul választani.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top