Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. március 18-24.: A csütörtöki telihold az egész hétre rányomja a bélyegét

A hét közepén telihold ragyog az égen. Mindez pedig szinte az egész hétre rányomja a bélyegét. Hétvégére szerencsére csökken a feszültség, és visszatér a csillagjegyek jókedve. Mi minden vár rád a csillagászati tavasz kezdetén? A horoszkópból minden fontos információt megtudhatsz.

KOS

kos heti horoszkóp„Sándor, József, Benedek zsákban hozza a meleget” – tartja a mondás. A néphit szerint jön a felmelegedés, és napokon belül beköszönt a tavasz. Pontosan, hiszen szerdán éjjel a Nap belép a Kosba (közeleg a születésnapod), és csütörtök hivatalosan a csillagászati tavasz kezdete. Azonban a csütörtöki telihold kellemetlen viszályt jelez. Mindenáron kerüld a konfliktust, és semmiképp se vidd be a magánéletedet a munkahelyedre. Hétvégén kihívást okoz, hogy kordában tartsd a költekezést…

BIKA

bika heti horoszkópKönnyen lehet, hétfőn még nem leszel topon, csak keddtől találsz magadra. Hab a tortán, hogy szerdán egy szabályos bolygóháromszög (Bika Mars, Uránusz – Szűz Hold – Bak Szaturnusz, Plútó) áll össze az égen, ami égi ajándék a számodra. Igaz, a csütörtök hajnali telihold nem érint téged közvetlenül, de kicsit megzavarhatja az alvásodat, amitől nyűgös leszel, és rosszul viseled a főnököd megjegyzését. Hétvégén élj végre magánéletet! Legyen a szerelemé a főszerep – javasolja a Skorpió Hold.

IKREK

ikrek heti horoszkópTanácsos minél több beszélgetésbe bekapcsolódnod hétfőn. Lehetőleg egyet se hagyj ki! Tudj róla, téged nem a csütörtöki telihold, hanem a szerdai dupla bolygószembenállás (Hold–Neptunusz, Hold–Merkúr) visel meg igazán. Tehát ne hidd, hogy a telihold miatt fáj a fejed, most sokkal inkább a családod és a munkatársaid okoznak fejtörést. Jó lenne, ha nem betegednél bele. A hétvége fő témája is az egészséged lesz. Vizes jegyben (Skorpióban) jár a Hold, ami a víz gyógyító erejét hangsúlyozza.

heti horoszkóp 2019. március 18-24.

Feszültséget hoz a csütörtöki telihold (iStock)

RÁK

rák heti horoszkópVisszanyerheted az emberekbe vetett hitedet a hét elején: csupa kedves emberrel lesz dolgod, akik jó hatással vannak az önbecsülésedre. Vedd komolyan őket! Különösen egyiküket, aki közeledni kíván. A csütörtöki telihold elgondolkodtat, hogy itt akarsz-e dolgozni. Felmerül benned a munkahely váltásának gondolata. A döntéssel várnod kéne kicsit. Még a péntek sem alkalmas a nehéz fényszögek miatt. Hétvégén végre elemedben leszel, vasárnap két szuper fényszög (Hold–Neptunusz, Hold–Merkúr) visszaadja a derűlátásodat…

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópHétfőn néhány ember teszteli a toleranciádat két nehéz fényszög szerint. Nem érdemes vitába szállnod velük. Keddtől nagy teljesítményre leszel képes a munkádban a föld dominanciának köszönhetően. Fizetésemelést mutat egy szuper bolygóháromszög: Bika Mars, Uránusz – Szűz Hold – Bak Szaturnusz, Plútó. Szerdán éjjel a Nap belép a Kosba, ami jó hatással lesz a közérzetedre. A csütörtöki telihold óvatosságra int a közlekedésben és a kommunikációban. Hétvégén lazíts, tölts időt a családoddal, a szüleiddel!

SZŰZ

szűz heti horoszkópNapokon belül vége a télnek. Szerdán éjjel a Nap kilép a Halakból, belép a Kosba, csütörtök hivatalosan is a csillagászati tavasz kezdete. Keddtől a föld dominancia neked kedvez. Szerdán egy szabályos bolygóháromszög (Bika Mars, Uránusz – Szűz Hold – Bak Szaturnusz, Plútó) lesz az égen, amitől áldottnak érzed magad. Viszont a csütörtöki telihold léket üthet a pénztárcádon. Ne költekezz! Hétvégén felélénkül a társasági életed, több meghívást kapsz. Válogass kedved szerint!

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópVedd észre, hétfőn nem vagy érintett abban a vitában, amibe épp belekeverednél! Keddtől a föld dominancia megnyugtatóan hat rád is. Végre tervezhetsz, és apró lépésekkel haladhatsz a célod felé. Szerdán éjjel a Nap belép a Kosba, ami a szerelmi életedre élénkítően hat. Azonban a csütörtöki telihold konfliktusterhes helyzetet mutat. Vigyázz, mert végzetes lehet! Még pénteken is érezheted a telihold hatását. A hétvége akkor lesz nagyszerű, ha vizes programmal leped meg magadat és a kedvesedet…

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópSajnos hétfőn feszült fényszögek a munkahelyeden mutatnak feszültséget. Felesleges kiakadnod, mert másnapra elmúlik. A kedd és a szerda alkalmas arra, hogy egyeztess és tervezz. Ne mulaszd el ezt a remek esélyt! A csütörtöki telihold fáradékonyságot szimbolizál nálad. Jó lenne, ha nem hajszolnád magad, máskülönben le fogsz robbanni. Ez még péntekre is igaz. Ezek után jön a hétvége, ami a kedvenced lesz. Csodás fényszögek (Hold–Neptunusz, Hold–Merkúr) és a Skorpió Hold csodás hangulatot és közérzetet szimbolizálnak…

NYILAS

nyilas heti horoszkópAz Oroszlán Holdtól hétfőn elemedben leszel. Viszont egy kellemetlen bolygószembenállás kellemetlenséget mutat a közlekedésben. Legyél óvatos! Kedden és szerdán felülmúlhatod önmagadat a munkában: olyan hatékony leszel, ami elismerést eredményez. Szerdán éjjel a Nap belép a Kosba, ami inspirál téged, és őrületes energiát ad neked. Szerencsés vagy, mert a csütörtöki telihold ingerlékenységet generáló hatása nem hat rád. Hétvégén bekuckózós kedved lesz. Nyugodtan lustálkodhatsz, ha úgy esik jól…

heti horoszkóp 2019. március 11-17.

Kezdődik a valódi tavasz a héten (iStock)

BAK

bak heti horoszkópA hétfői feszültséget át kell vészelned, keddtől már remek időszak kezdődik. Majd szerdán egy szuper bolygóháromszög (Bika Mars, Uránusz – Szűz Hold – Bak Szaturnusz, Plútó) sikereket hoz. Ennek van előzménye: kitartóan tettél azért, hogy beérjenek a gyümölcsök. A tavasz első napja hivatalosan a csütörtök, amikor a telihold mindenkit ingerlékennyé tesz. Az lesz az érzésed, hogy több fronton kell helyt állnod. Hétvégén a vizes jegyekben járó bolygók szentimentális hangulatot szimbolizálnak.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópKét kritikus fényszöggel (Hold–Vénusz, Hold–Mars) indul a hét, amelyek kritikus konfliktus esélyét jelzik. Bölcs dolog lenne, ha nem mennél bele. Kedden és szerdán jó híreket kapsz ingatlannal kapcsolatosan. Végre átbillen az ügy a holtponton. De ne hamarkodj el semmit! A csütörtöki telihold balesetveszélyre hívja fel a figyelmedet. Fokozottan óvatosan közlekedj! Ennek hatását még pénteken is érzékelheted. Hétvégén a vizes jegyekben járó bolygók (Hold, Neptunusz, Merkúr) felnagyítják az érzelmeket. Ne bánd!

HALAK

halak heti horoszkópNapokon belül véget ér a Halak hava, ami felemás érzéssel tölt el: egyrészt búcsúzó hangulatod támad, másrészt ujjong a lelked a közelgő tavasz miatt. Jogosan, mivel szerdán éjjel a Nap kilép a Halakból, és belép a Kosba. Csütörtökön hivatalosan is kezdetét veszi a tavasz. De a csütörtöki telihold és a pénteki dupla kényes fényszög a pénzügyeidet zavarhatja össze. Ne szórd a pénzt! A hétvégét imádni fogod, hiszen csak előnyös fényszögek lesznek az égen, amitől elemedben leszel. Lubickolj, mint hal a vízben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top