Horoszkóp

Ezen a helyen találnak valódi társra a csillagjegyek

Milyen helyen találhatnak valódi társukra a csillagjegyek? Összehozhatja őket például a hasonló érdeklődési kör, a hobbi. Te milyen párra vágysz? És hol találkozhatsz vele? A horoszkópból kiderül.

Az asztrológia négy elemhez kapcsolja a csillagjegyeket:

Az azonos elemhez tartozó jegyek érdeklődése, hobbija közel azonos. Vajon mit kedvelnek a leginkább, mi az, amiben igazán önmaguk lehetnek? És hol találhatsz rájuk? Íme a részletek.

lelki társ horoszkóp tűz csillagjegyek

A tűz elemi jegyek energikusak (iStock)

A tűz elemi jegyek energikusak

A Kos, az Oroszlán és a Nyilas hihetetlenül energikus csillagjegyek. Szinte fáradhatatlanok, a mozgás a lételemük, barátságosak, nyíltak, lelkesek és nagyon társaságkedvelő típusok. Folyton úton vannak, ahol megjelennek, valóssággal megtöltik a helyet. Nem véletlen, hogy lelki társukra leggyakrabban az edzőteremben, szórakozóhelyen, valamilyen sportklubban találnak. Náluk előnyt jelent, ha te is hasonlóan gondolkozol, rugalmas és mozgékony típus vagy. Ezek a csillagjegyek szívesen versenyeznek, szóval bármilyen sporteseményen is könnyen összefuthatsz velük nemcsak a nézők, de a versenyzők, játékosok között is.

lélek társ föld jegyek horoszkóp

A föld jegyek gyakorlatiasak (iStock)

A föld elemi jegyek gyakorlatiasak

A Bika, a Szűz és a Bak kifejezetten talpraesett, gyakorlatias, nem mellesleg hihetetlenül érzéki csillagjegyek. Minden olyan hobbi érdekli őket, amit kézzel csinálhatnak. Hobbijuk lehet a rajzolás, a kötés-horgolás, a barkácsolás, de nagyon szeretnek sütni-főzni is, ezért jó eséllyel találkozhatsz lélektársaddal főzőtanfolyamokon, kézműves foglalkozásokon, képzőművészeti programokon. Ha olyan partnerre vágysz, aki hozzád hasonlóan szenvedélyesen érdeklődik a szépség iránt, kedveli a művészetet, de nemcsak nézi, hanem kreativitását használva szívesen alkot is, a föld jegyek között érdemes keresgélned.

lélek társ levegő csillagjegyek horoszkóp

A levegő jegyek kíváncsian tekintenek a világra (iStock)

A levegő elemi jegyek gondolkodóak

Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő objektíven tekintenek a világra, racionálisan gondolkodnak, kifejezetten intelligens csillagjegyek. Függetlenek, önállóak, könnyedek és rugalmasak, szívesen és könnyedén ismerkednek. Olyan párra vágynak, akikkel nagyon sokféle témáról beszélgethetnek, akik szellemileg inspirálják őket. Lelki társukra könnyen találhatnak ezért könyvtárakban, internetkávézóban, könyvbemutatókon, könyvesboltokban, különböző előadásokon, tanfolyamokon, de nagyobb társasági eseményeken is. Minden olyan helyen, ahol az információ áll a középpontban, ahol valami újat és érdekeset tanulhatnak.

lelki társ víz jegyek horoszkóp

A víz jegyek nagyon ösztönösek (iStock)

A víz elemi jegyek érzelmesek

A Rák, a Skorpió és a Halak, amellett, hogy érzékenyek és nagyon intuitívak, rendkívül kreatív csillagjegyek is. Nagyon szeretik a művészeteket, és értenek is hozzá. A festészetben, a zenében maradandót alkothatnak. Nem véletlenül esetükben sem, hogy olyan társat keresnek, aki hozzájuk hasonlóan vonzódik a művészetekhez, érzékeny és empatikus típus. Segítőkészek, ha kell, áldozatokat hoznak másokért, éppen ezért humanitárius szervezetekben is szívesen tevékenykednek, de természetesen a művészeti kiállításokról sem hiányozhatnak. Nagyon szeretik a vizet, ezért szívesen járnak uszodába, rendszeresen szaunáznak, kedvelik a gőzfürdőt is. Az biztos, folyamatosan azért tesznek, hogy a világ sokkal szebb és jobb hely lehessen mindenkinek.

(via horoscope daily) Kiemelt fotó: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top