Horoszkóp

Milyen jövőt jósolnak a virágok? Válaszd ki a legszebbet

A virágok nyelvén szavak nélkül is kifejezheted az érzéseidet. A virágok többet mesélnek rólad, a lehetőségeidről, mint sejtenéd. Melyik a kedvenc virágod? Melyik virágot választanád most a szíved szerint? És vajon milyen üzenetet közvetít?

Ha már tavasz, színezd ki a napodat legalább képzeletben. Persze, ha teheted, otthonra is vásárolhatsz csodás tavaszi színben pompázó virágokat. A virágok üzeneteket közvetítenek, a virágok nyelvén szavak nélkül is átadhatod az érzéseidet. Ezúttal a virágok különleges jóslatot tartogatnak. Nos, melyiket választod? Melyik a legszebb?

Melyik virágot választod? (iStock fotók)

Melyik virágot választod? (iStock fotók)

Ezt jósolja most a rózsa

A rózsa jóslata szerint talán most minden másnál fontosabb az életedben a karriered, az előrejutásod, a külsőségek. Vajon boldoggá is tesz téged ez az igyekezet? A csillogás, a pénz helyett érdemesebb lenne valamivel több időt szánnod a családra, a szeretteidre. Hidd el, nagy szükségük van most rád. Könnyen lehet, költözésen, felújításon töröd a fejed, amelybe érdemes belevágni, de gondold át alaposan, mennyi idő jut majd minderre a munka mellett. Munkádban is várhatók változások, sikert sikerre halmozhatsz.

virágok jóslat virágnyelv

Sikert jósol a rózsa (iStock)

Íme a hibiszkusz jóslata

A hibiszkusz a mozgás, a folyamatos változás virága. A tavasszal együtt neked is ébredezned kéne. Tégy olyasmit, amire csak ritkán jut időd. Például tégy minél több olyan dolgot, ami valódi örömet okoz. A bátorságodra is különösen szükséged lesz a közeli jövőben, ugyanis karnyújtásnyira van tőled a szerelem. Ha egyedül élsz, ne hagyd ki a különleges lehetőséget, párkapcsolat esetén érdemes mérleget húznod, és a szerint döntened. Munkádban is kedvedre való változások várnak rád.

virágok jóslat virágnyelv hibiszkusz

Karnyújtásnyira a szerelem… (iStock)

A harangvirág jóslata szerint…

Mintha két érzelem viaskodna benned mostanság, az egyik gyengéd, a másik türelmetlen és akarnok. A kettősség a változtatásra szólít téged. Próbáld meg kitalálni, mire is vágysz a szíved legmélyén, és kövesd most a szíved hangját. Engedd el, amire már nincs szükséged, és nyisd meg magadat az újdonságnak. A pénzügyeid javulnak, a szerelmi életedben is változás várható, persze csak akkor, ha készen állsz a boldogságra. Készen állsz?

virágok jóslat virágnyelv harangvirág

Készen állsz a változásra? (iStock)

Ezt jósolja most a frézia

A frézia jóslata szerint a legszívesebben magadhoz ölelnéd most az egész világot. Nem véletlenül, hiszen sikeres és boldog időszak előtt állsz. Vajon képes vagy élni a hamarosan érkező lehetőségekkel? Bízz önmagadban, hidd el, értékes ember vagy. Megérdemled a sikert, rajtad múlik, mit és hogyan valósítasz meg. A következő időszakban felpezsdül a társasági életed, de szívesen találkozol is a barátokkal, szívesen ismerkedsz. Könnyen lehet, besétálsz az érzelmek zsákutcájába, amikor hagyod magad elcsábítani. Kifizetődőbb lenne az óvatosság…

virágok jóslat virágnyelv frézia

                                 Érzelmi zsákutcába sétálhatsz… (iStock)

Ha kedvenc virágod a nárcisz, a jóslatod szerint…

Alapvetően őszinte, szabad személyiségtípus vagy, viszont néha kicsit túlzásba viszed a buzgólkodást. Most könnyen lehet, inkább védtelennek, csalódottnak érzed magad. Minden akadályt, nehézséget azért hoz eléd az élet, hogy átlépd, hogy tanulj, és fejlődj általuk. Talán most még alig hiszed, de csupán néhány hét, és nagyot fordul veled a világ. Váratlanul olyan emberek támogatását élvezheted, akikről nem is gondoltad volna, hogy a segítségedre lehetnek. Családi ügyekben fontos döntést kell majd hoznod. Készülj rá már most.

virágok jóslat virágnyelv nárcisz

Nagyot fordulhat veled a világ (iStock)

Ha a liliom a kedvenc virágod…

Nagyon sok szeretet, odaadás van benned, ezt a pozitív tulajdonságodat kifejezetten jó cél szolgálatába állíthatod a közeli jövőben. A barátok, a szeretteid, a munkatársak biztosan számítanak a támogatásodra, az empátiádra. Önzetlenségedért önzetlenséget várhatsz cserébe. Könnyen lehet, hogy nagyot léphetsz fölfelé a karrieredben, vagy a társadalmi ranglétrán. Emelkedhet a fizetésed, ami kifejezetten jól jön, ha költözködésen, átalakításon gondolkodnál.

virágok jóslat virágnyelv liliom

Felfelé ívelhet a karriered (iStock)

Ezt jósolja most az orchidea

Az orchidea jóslata szerint most nagyon vágysz a változatosságra, valódi színeket csempésznél az életedbe. Keresed önmagadat, keresed az életed kérdéseire a válaszokat. Az önismeret mellett próbáld meg észrevenni a jelen szép pillanatait is. Érdekes emberekkel találkozhatsz, akik inspirálnak, segítenek téged. Figyelj mos a párkapcsolatodra is, ha el akarod kerülni a szakítást. Párod megértőbb, mint gondolnád, de nem marad melletted, ha nem törődsz vele is.

virágok jóslat virágnyelv orchidea

Inspiráló emberekkel sodorhat össze az élet (iStock)

A tulipán jóslata szerint…

Boldog, vidám, optimista időszak vár rád már a közeli jövőben. A sikerhez ugyanakkor nagyon fontos, hogy összeszedd magadat. Ismered a mondást, aki sokat markol, keveset fog. Veled is pontosan ez történhet, ha sok mindent akarsz egyszerre. A tavasz közepén új időszámítás indulhat az életedben, de ehhez próbáld meg kitalálni, mire is vágysz a legjobban. Ha párkapcsolatot szeretnél, koncentrálj arra, és amikor megvan, csak azután kezdj a következő célon gondolkodni.

virágok jóslat virágnyelv tulipán

Új időszámítás kezdődhet az életedben (iStock)

A lótuszvirág jóslata értelmében…

Életed olyan szakaszába lépett, amikor valósággal szomjazod a tudást, szeretnél minél többet tudni a világról. Miért is ne utazhatnál, miért is ne ismerhetnél meg minél több embert, kultúrát, szokást. A nagy szerelem is beléphet az életedbe, ha kellően nyitott vagy rá. Szóval, ne is töprengj túlzottan sokat, kezdj el élni, kezdd el élvezni az élet ajándékait. Megérdemled a boldogságot, sokat tettél már érte…

virágok jóslat virágnyelv lótuszvirág

Megérkezik a nagy szerelem (iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top