Horoszkóp

Mit látsz először ezen a fura képen? Meglepő részleteket árul el a személyiségedről

Vajon melyik részletet fedezed fel először ezen a szokatlan képen? Vajon mit mesél a látásmódod a személyiségedről. Zárkózott típusnak számítasz, vagy inkább nagyon is nyitottan tekintesz a világra? Nézd meg a képet, és döntsd el, mit látsz rajta az első pillanatban.

Az amerikai neurofiziológus, Roger W. Sperry bizonyította elsőként a két agyfélteke eltérő funkcióit. Kutatásáért később megosztott orvostudományi Nobel-díjjal jutalmazták. Számtalan más  kutatás is bizonyította, a domináns agyféltekétől, ezzel együtt pedig a személyiségedtől függően egészen eltérő részletek lehetnek fontosak számodra egy képen, mint például valamelyik barátodnak.

A következő furcsa rajz természetesen az agyféltekék eltérő működésére világít rá. Vagyis, amit a képen először megpillantasz, egyrészt felfedi, melyik agyféltekét használod intenzívebben, és a személyiségedről is megtudhatsz néhány új részletet. Kihagyhatatlan személyiségteszt következik. Felkészültél a játékra? A kérdés mindössze annyi: Mit látsz először a képen?

kép személyiségteszt

Mit látsz a képen először? (bright side)

Ne csapd be magadat. Kérlek, ne nézd meg a személyiségteszt részleteit előre… Persze, ha máris biztos vagy a válaszban, lejjebb görgethetsz.

Mit látsz először ezen a fura képen? Meglepő részleteket árul el a személyiségedről

Ezt árulja el a személyiségedről a szaxofonos hölgy

Nos, ha a szaxofonos hölgy alakját pillantottad meg először, te biztosan nagyon társaságkedvelő és nyitott személyiségtípus vagy. Nagyon szereted, amikor rád irányul a figyelem, szívesen szerepelsz, és valósággal ragyogsz, amikor te lehetsz a társaság közepe. Nem csoda, hogy sokan szeretnének a közeledbe férkőzni, szívesen barátkoznának veled. Időnként talán túlzottan is magas hőfokon pörögsz, ezért mindig figyelj arra, hogy még neked is szükséged van időnként a pihenésre, a töltekezésre.

nyitott személyiségtípus kép teszt

Nyitott, extrovertált a személyiséged (bright side)

Ezt árulja el a személyiségedről az arc

Amennyiben az arcot pillantottad meg ezen a furcsa képen először, te inkább visszahúzódó, zárkózott személyiségtípus vagy. Nem igazán szereted a harsány társaságokat, inkább a nyugalmat, a csendet kedveled. A zaj, a túlzott pörgés szinte kimeríti a lelkedet, fizikailag és érzelmileg is nagyon fáraszt. Kifejezetten jól érzed magad egyedül, a gondolataidba mélyülve, amikor senki és semmi nem zavar az elmélkedésben. Kevés barátod van, igaz, hozzájuk nagyon ragaszkodsz, de ők is bármikor számíthatnak rád.

introvertált személyiségtípus kép teszt

Inkább a zárkózott introvertált személyiségtípusban tartozol (bright side)

Ha tetszett ez a különleges személyiségteszt, és igaznak érzed, oszd meg másokkal is.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top