Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. március 13-19.: Sándor, József, Benedek, zsákban hozza a meleget?

Közeledik Sándor, József, Benedek napja, vajon a tavaszt is meghozzák? A holdhoroszkóp választ ad a hét legfontosabb kérdéseire, ahogyan azt is megtudhatod, melyik jegyben jár éppen a Hold, és milyen tevékenységeket támogat most a leginkább...

A hosszú hétvégén a Hold akkor is ünnepi hangulatot hoz, ha nem épp a nemzeti ünnepet, hanem a családodat ünnepled. Nő a Hold, ami kedvez a szervezetednek, most érdemes a tavaszi fáradtság ellen vitaminokkal és ásványi anyagokkal feltöltened magadat.

SZERDA – március 13.:  Az Ikrek jelében járó Hold levegős, ezért véletlenül se hagyj ki ma egy nagy szellőztetést! Viszont kertimunka-tilalom van érvényben, szóval a kertet, a növényeket ma hagyd. Inkább süthetnél valami finomat! A növő Hold megnöveli a süteményed, a kenyered térfogatát. Ezzel biztosan sikert fogsz aratni.

CSÜTÖRTÖK – március 14.: A hosszú hétvége előtti utolsó munkanapon a Hold egész nap az Ikrekben jár. Csak késő este (22:50-kor) vált jegyet, ezért a mai nap is „levegős”, ami azt jelenti, hogy jól át tudod szellőztetni a lakást, az irodát, de ma kifejezetten hatékonyan kommunikálhatsz, egyeztethetsz is. Még mindig nő a Hold, ami kedvez a tápláló pakolásoknak is. A vitaminokat jobban hasznosítja ilyenkor a bőröd, a szervezeted.

PÉNTEK – március 15.: Nemzeti ünnepnapon a Hold a szentimentális Rák jelében jár. Ez jó arra, hogy romantikázz a szeretteiddel, a szerelmeddel. Meglátogathatsz olyan helyet, ahol gyerekkorodban jártál. A vizes Hold teázást, szaunázást javasol, de ma érdemes fürdőbe, uszodába, wellnessbe menned. Öntözd meg a növényeidet a szobában és a kertben is, ha nem esik!

heti holdhoroszkóp 2019. március 13-19.

Jön a tavasz? (iStock)

SZOMBAT – március 16.:  Ma egész nap a Rákban jár a Hold. Emiatt a tegnapi naphoz hasonlóan a szombat is szentimentális, romantikus, és leginkább a vizes programoknak kedvez. A Rák Hold a család, és főleg az édesanya bolygója. Ha külön éltek, érdemes lenne ma meglátogatnod őt. Nem kell ahhoz anyák napja, hogy kedveskedj neki.

VASÁRNAP – március 17.: Kora hajnalban a Hold átlép az Oroszlánba, és a víz dominanciát felváltja a tűz. Mostantól tüzesebb, szenvedélyesebb, indulatosabb és energikusabb leszel. Csinálj olyasmit, amihez fizikai erő kell, persze ne erőltesd meg magad. Utána jutalomképpen ne cukros süteményt egyél, hanem készíts magadnak friss gyümölcskoktélt!

HÉTFŐ – március 18.: Ma egész nap az Oroszlánban jár a Hold. Mivel még mindig nő a Hold, érdemes ma hajat vágatnod, ugyanis ilyenkor gyorsabban regenerálódik a haj, dúsabb és fényesebb lesz. Vigyázz viszont, mert ezzel együtt a hiúságod is nőhet, vagyis könnyen megsértődhetsz, ha nem dicsérnek meg. Pedig tudod, hogy ez totál felesleges. Ma van Sándor napja, talán a tavasz is hamarosan megérkezik.

KEDD – március 19.: „Sándor, József, Benedek zsákban hozza a meleget” – tartja a mondás. Ma már József napja van. A néphit szerint melegedés indul el, és rohamosan közelít a tavasz. A mai Szűz Hold miatt ugyanakkor talán nem leszel igazán lelkes. Sőt inkább kötekedően fogsz mutogatni a felhős égre, pedig a borúlátás nem kedvez a hangulatodnak…

Erre figyelmeztet a holdhoroszkóp a héten

heti holdhoroszkóp 2019. március 13-19.

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top