Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. március 12-18.: Az angyalok fontos célokat mutatnak

Az angyalok fontos célokat mutatnak meg neked a héten. Valójában életed legfontosabb célját vetítik eléd. Most még fontosabb, hogy kövesd a megérzéseket, az angyalok jeleit, hiszen olyan helyre irányítanak, ahová hosszú ideje szeretnél elmenni...

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyAzrael arkangyal segít a héten elengedni egy régi adósságodat. Talán nem is pénzbeli tartozásról van szó, hanem egy szívességről. Mindenesetre Azrael arkangyal segít most, hogy elengedd végre ezt a tartozást, és felfedezd, hogy az energiák kiegyenlítődtek a szeretetben, te pedig továbbléphetsz.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyRafael arkangyal a gyógyítás angyala, és most úgy tűnik, hogy a családodban nagy szükség van a segítségére. Kérd Rafael arkangyalt, hogy segítsen meggyógyulnod, és segítsen abban, hogy a családtagjaid is visszatérhessenek az egészség és a gyógyultság állapotába.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyMihály arkangyal azért van melletted, hogy bátorítson, és erőt adjon neked. Mihály arkangyal most segít, hogy legyen elég erőd és energiád a munkahelyi nehézségek megoldásához. Különösen akkor lesz nagy szükséged Mihály arkangyal jelenlétére, ha úgy érzed, most senki sem segít neked.

heti angyalhoroszkóp 2019. március 12-18.

Az életcélodat mutatják meg a héten az angyalok (iStock)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyJeremiel arkangyal megmutatja neked, hogyan csinálhatnál jobban valamit. Ez nem jelenti azt, hogy rosszul is csinálod ezt a valamit, csupán annyit jelent, hogy csinálhatnád jobban is. Jeremiel arkangyal segítségével megtalálod azokat a módszereket, amelyek sokkal jobbak, mint az eddigiek.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópSámuel arkangyal megtalálja azt a helyet, ahol most a legjobb neked. Egész héten keresed a helyedet a nagyvilágban, és szeretnéd megtalálni az életed célját, de nem vagy benne biztos, hogy ez a cél létezik. Tudnod kell, a cél létezik, és Sámuel arkangyal támogat téged, hogy meg is találhasd.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyAriel arkangyal, a bőség angyala arról gondoskodik, hogy mindenből legyen neked annyi, amennyire csak szükséged van. Ariel arkangyal elhozza mindazt az életedbe, amit csak kérsz. A héten fogalmazd meg, mire van szükséged, és add át a kéréseidet Ariel arkangyalnak.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyUriel arkangyal megvilágítja a lehetőségeidet és segít abban, hogy észrevedd, valójában sokkal több mindent tehetnél, mint amiről el tudod képzelni, hogy megteheted. Uriel arkangyal megmutatja az összes lehetőségedet, te pedig könnyedén kiválaszthatod, hogy mit szeretnél.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyRaziel arkangyal, a bölcsesség és a tudás arkangyala nagy titkokat tud, olyan titkokat, amelyeket te is szívesen megismernél. Ne pletykákra és izgalmas hírekre gondolj, hanem az élet olyan összefüggéseire és titkaira, amelyek ismeretében sokkal boldogabb és elégedettebb lehetsz.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyRaguel arkangyal az igazság angyala, aki segít neked, hogy felfedezd az igazságot egy helyzetben. Ez az igazság talán nem az, amelyre vágytál, mégis megnyugtató lesz a számodra, hogy végre kiderült az igazság. Az igazság ismeretében ugyanis sokkal jobb döntéseket hozhatsz meg.

Meghallod az angyali üzeneteket? (iStock)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyGábriel arkangyal segít jobban megértened valakit. A szavak, amelyeket használ, talán félreérthetők a számodra, de Gábriel arkangyal segít, hogy te is jobban megértsd őt, és ő is érhetőbben válassza meg a mondanivalóját. A héten minden kommunikációs helyzetbe érdemes meghívnod Gábriel arkangyalt is.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyZsofiel arkangyal a pozitív gondolkozás legjobb tanítója. Ha szeretnéd a gondolataidat kicsit pozitívabbra hangolni, ha szeretnéd, hogy kicsit optimistább legyél, érdemes meghívnod magadhoz Zsofiel arkangyalt és megkérned, mutassa meg az élet valóban szép oldalát!

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyMetatron arkangyal segít, hogy legyőzd a tavaszi fáradtságot. Most kicsit nehezebben viseled az évszakok és az energiák változását körülötted, ezért sokkal fáradtabbnak érzed magad, mint máskor. Kérd meg Metatron arkangyalt, hogy töltsön fel energiával és lendülettel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top