Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket sokan csodabogárnak tartják

Mivel a társadalmunk általában a nyitott és pozitív embereket preferálja, a zárkózott, szórakozott, vagy éppen komoly embereket sokan meglehetősen furcsának titulálják. Vajon a csillagjegyek közül melyik az a három, aki rendre megkapja a csodabogár bélyeget? A horoszkópból kiderül.

1. Skorpió

csodabogár csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió valójában saját maga tesz érte, hogy mindenki furcsának, csodabogárnak nézze, sőt akár tartsanak is tőle a többiek. Mivel állandóan titkolózik, környezetének rengeteg teret ad a találgatásra. Pedig az, hogy nem oszt meg magáról mindent, még egyáltalán nem jelenti, hogy sötét titkokat rejtegetne, egyszerűen ő ilyen. Visszafogott, hűvös, távolságtartó, amivel a lelkét próbálja megóvni.

csodabogár különc csillagjegyek horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket sokan csodabogárnak gondolják (iStock)

2. Bak

csodabogár csillagjegyek bak horoszkópA Bak nem az a típus, aki csak azért nevet egy viccen, mert mindenki más is. Ő bevállalja, hogy furcsának, különcnek nézzék a többiek, amiért akkor is komoly marad, amikor mindenki más hangosan nevet. Utálja a felszínes csevejeket, ezért inkább kimarad az ilyen beszélgetésekből. Mivel ezek az interakciók a társadalmi élet velejárói, a többi ember gyakran bélyegzi őt különcnek, csodabogárnak.

3. Halak

csodabogár csillagjegyek halak horoszkópA Halak valójában csak „részmunkaidőben” tartózkodik a való világban, ideje nagy részét a saját kis univerzumában tölti – ezért nem csoda, ha sokan nem értik, sőt egyenesen furcsának találják a viselkedését. Ráadásul hiperérzékenysége miatt sok helyzetben egyszerűen nem tud megfelelően reagálni, ami további értetlenséget von maga után. A hozzá hasonló művészlelkek között viszont nagyon könnyen kibontakozik.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top