Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek álomszerű ez a hét

Ezek a csillagjegyek valódi álomként élhetik meg március második hetét – és nemcsak a hosszú hétvége okán. Különleges lehetőségeket tartogatnak számukra a csillagok. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudod.

A Rák messze repül a héten

álomhét rák horoszkópKedves Rák! Még mindig te vagy a Halak havának egyik kedvezményezettje. Szóval, érdemes még kihasználni ezt a néhány napot, ami ebből a szuper időszakból hátra van. Ha teheted, töltsd az otthonodtól távol a hosszú hétvégét. Nem fogod megbánni, már csak azért sem, mert nagyon vágysz az utazásra, a szabadságra. Most különösen fogékony lehetsz az újdonságokra, az inspirációra, a hitrendszeredet is megváltoztathatod pozitív irányba, ha akarod. A kulturális látnivalók mellett új emberekkel is találkozhatsz, de próbálj ki új ételeket vagy bármit, ami örömet okoz. Tapasztalj, érezz, láss – ez a hét legfontosabb üzenete.

heti horoszkóp álom hét csillagjegyek

Álomszerűen alakul ezeknek a csillagjegyeknek az élete (iStock)

A Skorpióban felébred a belső gyermek

álomhét skorpió horoszkópKedves Skorpió! Végre kezdesz önmagadra találni. Talán nagyon régen érezted magad ilyen jól, hiszen szinte gyermeki örömmel és kíváncsisággal tekintesz most a világra. Nem véletlenül, hiszen a benned élő belső gyermek is igazán önfeledt és boldog. Élvezd az életet, hiszen a csillagok pontosan ebben támogatnak most téged. Légy önfeledt, játékos, szinte gyermeki, ezen a héten megértheted, vidámság nélkül mit sem érnek a hétköznapok. A hosszú hétvége tökéletes alkalom, hogy kimozdulj otthonról, és új helyeket ismerj meg. Talán gyermekkorod régi ismerőseivel találkozol. Ha így lesz, idézzétek fel a közös emlékeket. Imádni fogod.

A Halak mindenre készen áll a héten

álomhét halak horoszkópKedves Halak! Kétségtelenül ez a mostani a te időszakod. Használd ki az utolsó napokat, és légy végre valódi önmagad. Talán nagyon régen voltál utoljára ennyire magabiztos, most pontosan tudod, mit akarsz megvalósítani, és minden buliban benne vagy. Persze érdemes azért kicsit önmagadba is tekinteni, hiszen olyasmit fedezhetsz fel, amiről eddig talán nem is tudtál. Használd elképesztő kreativitásodat, ami a Halak havában alapból is bámulatos. Önmagadhoz képest is hihetetlenül rugalmas vagy, nem véletlenül haladsz óriási léptekkel a győzelem felé. Ébreszd fel a belső erődet, valósítsd meg az álmaidat az év számodra legszuperebb időszakában.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top