Horoszkóp

Íme a csillagjegyek kedvenc dala Lady Gagától

Az Oscar-díjas énekesnő dalai jobban illenek a csillagjegyekhez, mint sejtenéd. Vajon ki a pókerarc, és ki lehet a paparazzi? A horoszkópból minden kiderül. Ugye, már most meghallgatod a hozzád leginkább illő Lady Gaga-számot?
lady gaga horoszkóp dalok csillagjegyek

Melyik Lady Gaga-szám illik hozzád a leginkább? (iStock)

Kos

pozitív tulajdonságok horoszkóp kos csillagjegyKos jegyűként szívesen lázadsz a meglévő szabályok ellen. Lady Gaga Judas című dala pontosan ezért illik hozzád igazán. Használd a bátorságodat, ma lehetsz egy kicsit rossz, ma nem kell senkinek sem megfelelned…

Bika

pozitív tulajdonságok horoszkóp bika csillagjegyBika jegyűként imádod a szép dolgokat, a luxust. Titkon talán a hírnévről is fantáziálsz. Lady Gaga The Fame című dala a hírességek közé repít téged. Ha néhány percre is, de most valódi sztárnak érezheted magadat.

Ikrek

pozitív tulajdonságok horoszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként nálad valójában sosem tudni, épp melyik arcodat mutatod. Lady Gaga egyik legnagyobb slágere, a Poker Face nagyon is illik rád, hiszen képtelenség kiismerni azok érzéseit és gondolatait, akik pókerarcot viselnek.

Rák

pozitív tulajdonságok horoszkóp rák csillagjegyRomantikus Rák jegyűként a szerelem, a párkapcsolat, a valódi érzések nagyon fontosak a számodra. Lady Gaga és Bradly Cooper Oscar-díjas duettjét, a Shallow-t szinte biztosan megkönnyezed.

Oroszlán

pozitív tulajdonságok horoszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként te nagyon is szereted a reflektorfényt. Valld be, olyan nagyon nem is zavarna, ha a világsztárokhoz hasonlóan rólad is lesifotók készülnének. Az is biztos, te mindenkor tudnád az előnyös oldaladat mutatni. Lady Gaga Paparazzi című száma neked szól. 

Szűz

pozitív tulajdonságok horoszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként szívesen kommunikálsz és tartod a rendszeres kapcsolatot a barátokkal, a szeretteiddel. Nem esik nehezedre e-mailt, levelet írni, de szívesen csörgeted meg őket telefonon is. A mobilod nélkülözhetetlen társad. Ugye, nem véletlenül a kedvenc Lady Gaga-számod a Telephone.

Mérleg

pozitív tulajdonságok horoszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként számodra is nagyon fontosak a kapcsolatok. A párkapcsolat pedig mindenkor elsőbbséget élvez. Lady Gaga szerelmi játékra invitál téged a Love Game című dalával. Ne hagyd ki…

Skorpió

pozitív tulajdonságok horoszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként rendkívül szexi csillagjegynek számítasz. Szereted a titokzatosságot, vonzódsz a sötétséghez, a misztikához. Párkapcsolatodban nem léteznek tabuk, ahogyan Lady Gaga Bad Romance című dalában sem. Elég csak meghallgatnod, hogy felpezsdüljön a véred…

Nyilas

pozitív tulajdonságok horoszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként mindened a szabadság. Optimista, vidám természetednek köszönhetően nagyon népszerű vagy, te nem hiányozhatsz egyetlen buliból sem. Lady Gaga is arra inspirálj, hogy csak táncolj például a Just Dance című dalára.

Bak

pozitív tulajdonságok horoszkóp bak csillagjegyBak jegyűként hihetetlenül elszánt és céltudatos típus vagy. Mindent megteszel, hogy sikert arathass az életedben. Nem véletlen, hogy a kemény munkáért learatod a babérokat. Szóval, neked nagyon is kijár a taps Lady Gaga Applause dalával.

Vízöntő

pozitív tulajdonságok horoszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként valódi egyéniségnek ismernek téged a többiek. Te nem igazán szeretnél beállni egyetlen sorba sem, a magad útját járod. Arra születtél, hogy lerombold a régit, és újat, értékeset hozz a jelenbe. Ilyesmiről énekel Lady Gaga is a Born This Way című dalban.

Halak

pozitív tulajdonságok horoszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként romantikus és álmodozó típus vagy. Keresed a szépet, a jót, az élet értelmét a mindennapokban. Talán te nem keresel milliónyi okot az életed történéseire, de azért nagyon is szereted tudni, miért történnek veled a dolgok. Lady Gaga Million Reasons című dala biztosan elvarázsol téged is.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top