Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. március 10-17.: Ez a váratlan bevételek hete

Ezen a héten onnan érkezik pénzed, ahonnan nem is remélnéd. Onnan ugyanakkor nem, vagy csak kevesebb érkezik, ahonnan szeretted volna. A pénzhoroszkóp szerint ez a hét alkalmas arra, hogy meglepő módszerekkel, új forrásokkal, újszerű megoldásokkal rendezd a pénzügyi nehézségeidet.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként mutasd meg valakinek, hogyan bánhat jól a pénzzel. Persze, mint mindent, a pénzzel való bánásmódot is akkor tanuljuk meg a leggyorsabban, ha látjuk is, amit tennünk kell, és nem csak halljuk. Ezért az a legjobb, ha a héten a saját példáddal tanítasz, és a saját jó döntéseiddel mutatsz példát.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként olyan emberek fizetnek neked, akikről nem is gondoltad volna, hogy valaha fizetni fognak. Könnyen lehet, régi tartozását rendezi valaki, és talán valaki más csak úgy pénzt ad neked, mert azt gondolja, ezzel segíthet. A héten fogd fel az univerzum ajándékaiként ezeket az összegeket.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként tegyél egy próbát. Próbáld meg ezt a hetet úgy végigcsinálni, hogy folyamatosan kézben tartod a pénzügyeidet, és nem költesz semmire sem, amire észszerűtlen lenne költened. Ha csak észszerűen költesz, az nem azt jelenti, hogy nem költesz magadra vagy arra, hogy jobb kedved legyen. De ezt is teheted észszerűen!

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként elveszettnek érzed magad a számok birodalmában a héten, ezért talán a pénzügyekről is azt gondolod, átláthatatlanok és megoldhatatlanok. Valójában nem kell fillérre pontosan megtervezned a jövőt. Nem a héten kell pontosan kiszámolnod, mi hogy legyen. A héten elég csak körvonalakban megálmodnod.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként már meg kellett tanulod a pénzzel bánni, és úgy is tűnik, elsajátítottad a leckét. Úgy tűnik, sokkal jobban bánsz a pénzzel, mint korábban. Úgy tűnik, sokkal jobban ki tudod számolni előre a kiadásaidat és a bevételeidet. Nem véletlen, hogy ezen a héten igazán lazán veszed az akadályokat.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként vedd észre, a hangulatod és a pénztárcád vastagsága egyenesen arányos egymással. Amikor vastag a pénztárcád, a hangulatod is remek. Ezt az összefüggést használhatnád a héten. Egyszerűen csak tedd jobbá a hangulatodat, és érezd magad minél jobban. A pénz is rád fog találni.

heti pénzhoroszkóp 2019. március 11-17.

Nem várt pénz áll a házhoz a héten… (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként nagyon szeretnél már nyerni, és úgy tűnik, a héten hullik is az öledbe néhány nyeremény. Persze ezek nem feltétlenül pénzbeli nyeremények lesznek. Néhány apróbb tárgynyereményre vagy ajándékra érdemes számítanod. Meg arra, hogy végül mindent megkapsz, amit szeretnél.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként néha azt érzed, hatalmas pénzügyi nyomás nehezedik rád. Emlékszel, mint mondtak a nagyszüleid a pénzről? Ők abban hittek, minden helyzet megoldható, és talán olyasmiket mondtak, hogy „valahogy úgyis lesz”. A héten ezt a hozzáállást kellene követned, hiszen a hét végére minden megoldódik majd.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként a szűkös időszak a végéhez közeledik, és ezen a héten meglepően nagy összeg kerülhet a kezedbe. Ezzel az összeggel érdemes jól bánnod, és olyasmire költened, ami később pénzt termel majd. Most költsd munkaeszközökre, vagy például hasznos tanfolyamra is fordíthatod.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként olyan érzésed lehet, hogy a helyzeted nem is olyan egyszerű, mint gondoltad volna. Most a pénzügyeidben nem látsz tisztán, és nem látod előre sem a kiadásaidat, sem a bevételeidet. Érdemes az ilyen időszakokban megfontoltan költened, mert nem tudhatod, mit hoz a holnap.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként sokkal egyszerűbb megoldanod egy pénzügyi helyzetet, mint ahogy képzelted volna. Sokkal egyszerűbb megadnod a tartozásodat is. Igaz, ez most csak egy másik, kisebb tartozás árán sikerülhet. De ezt a másik, kisebb tartozást még ennél is egyszerűbb lesz rendezned, immár tartozás nélkül.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként most úgy tűnhet, valaki sokkal pontosabban látja a helyzetedben, hogy mit kell tenned, mint te magad. Most érdemes a szakértőkre hallgatnod akkor is, ha szerinted nincs igazuk, vagy egyenesen butaságokat beszélnek. A butaságokról könnyen kiderülhet, hogy valójában előrelátó és zseniális tervek.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top