Horoszkóp

Ennyire tudnak – vagy nem – titkot tartani a csillagjegyek

Kiben bízhatsz meg maximálisan? Vannak, akik ösztönösen megérzik, ki az erre alkalmas személy, ám mások olyanokban is könnyedén megbíznak, akik képtelenek megállni, hogy ne kotyogják ki mások féltve őrzött titkait. Vajon melyik csillagjegyek tudnak leginkább titkot tartani, és kik azok, akik nem? A horoszkópból mindenre fény derül.

A horoszkóp sok mindent elárul a csillagjegyekről, így azt is, ki az, akivel semmilyen körülmények között ne ossz meg bizalmas információkat, ki az, akinek diszkréciójára csak bizonyos határig számíthatsz, s ki az, aki biztosan megtartja az ígéretét. Íme, ennyire tudnak, vagy nem tudnak titkot tartani a csillagjegyek.

Kos

kos horoszkóp titoktartás pletyka csillagjegyekHa a Kosnak árulod el legféltettebb titkaidat, légy felkészülve, a vészjelző azonnal bekapcsol. Nem ártó szándékkal ugyan, de hajlamos nagyon gyorsan elkotyogni a többieknek a bizalmas információkat. Természeténél fogva ilyen típus, éles helyzetekben képtelen kontrollálni magát. Nem számít, mennyire álltok közel egymáshoz, ne kockáztass, jobb ha megtartod magadnak a  titkaidat.

Bika

bika horoszkóp titoktartás pletyka csillagjegyekA Bika számára a titok az titok. Ő kőkeményen tartja magát ahhoz, hogy mások bizalmával nem szabad visszaélni. Ő még akkor sem fecseg, amikor a titok valójában már nem is titok. Teljes mértékben megbízhatsz benne, amin az évek múlása és a köztetek meglévő kapcsolatban bekövetkező bármilyen változás sem módosít. Ő mindenkor megbízható és lojális barát, társ marad.

Ikrek

ikrek horoszkóp titoktartás pletyka csillagjegyekAz Ikrek semmilyen körülmények között nem szeretne a bizalmaddal visszaélni. Ám sosem szabad elfelejtened, hogy képtelen csendben maradni. Imádja, ha érdekes, korábban sohasem hallott információkkal ejtheti ámulatba a környezetét. Jó hír, hogy pontosan tudja magáról, hogy képtelen megtartani a bizalmas értesüléseket, és az is lehet, előre figyelmeztet erre. Tiéd a döntés, hogy mit és mennyit osztasz meg vele.

horoszkóp titoktartás pletyka csillagjegyek

Vajon ki tud titkot tartani, és ki az, aki nem? (iStock)

Rák

rák horoszkóp titoktartás pletyka csillagjegyekA Rák mindig tudja, mikor vagy padlón, mikor van szükséged valakire. Ám titkot ő sem igazán tud tartani. Az érzelmei túlságosan hullámzóak, s amikor úgy érzi, nagy a nyomás rajta, valójában mindent kikotyog, csak hogy könnyíthessen a lelkén. A saját érzelmi kitöréseinek kontrollálása s mások titkainak megtartása egyszerűen nem megy neki egyszerre, ebben még a valóban toleráns természete sem segít.

Oroszlán

oroszlán horoszkóp titoktartás pletyka csillagjegyekHa olyan helyzetben találja magát az Oroszlán, hogy valaki épp vele akarja megosztani a titkát, mindent elkövet, hogy ne ő legyen ez a „kitüntetett” személy. Az is igaz, amikor a szavát adja valamihez, soha nem szegi meg, de ő valójában a titokőrzést „rangon alulinak” tartja. Valójában tőle sem hallhatsz igazán bizalmas információkat, ezért nem is érti, te miért akarod megosztani vele a sajátodat.

Szűz

szűz horoszkóp titoktartás pletyka csillagjegyekA Szűz tud titkot tartani. A kérdés csupán az, hogy a titoktartással ki is merül a szerepe, avagy a tanácsaira is szükséged van? Ha bármilyen segítséget kell nyújtania, nem habozik, így ha kitárod előtte gondolataidat, mindjárt azon jár az agya, miként tudna a hasznodra lenni. Jó szándékú, ám előfordulhat, csupán arra van szükséged, hogy megtartsa a titkodat, és arra már nincs, hogy megmondja, mit csinálj az adott helyzetben.

Mérleg

Amikor a Mérleggel megosztod a titkodat, muszáj neki zöld jelzést adni, hogy másoknak is elmondhatja a tőled hallottakat, enélkül ugyanis nem tud mihez kezdeni a titokkal. Furcsának tűnhet ugyanakkor, hogy ha a legnagyobb titkodról van szó, bátran fordulhatsz hozzá. Azt ugyanis megérti, hogy egyes dolgok túlságosan is fontosak ahhoz, hogy felfedje a környezetének.

Skorpió

Ha Skorpióval osztod meg titkodat, jóra éppúgy számíthatsz, mint kellemetlenségre. Kiválóan tud titkot tartani, és biztos lehetsz benne, senkinek sem adja tovább, ám ezzel az információval a birtokában könnyen lehet, megpróbál kihasználni. A titokőrzésben nem leli örömét, éppen ezért légy felkészülve, cserébe elvár tőled bizonyos „ellenszolgáltatásokat”.

Nyilas

Amikor a diszkréció és a tapintatosság kerül napirenden, a Nyilas úgy viselkedik, mint az elefánt a porcelánboltban. Imád beszélni, nagyon kíváncsi természet, így előfordulhat, egy idő után már azt sem tudja, mi a téma. Hasonlóan a Koshoz, amint kinyitja a száját, elveszíti önmaga felett a kontrollt. Barátnak kiváló, ám tegyél meg magadnak egy szívességet: titkaidat ne vele oszd meg.

horoszkóp titoktartás pletyka csillagjegyek

Néhány csillagjegy remekül tud titkot tartani, mások kevésbé jók ebben (iStock)

Bak

Fegyelmezett, hűséges, diszkrét, és mindenkor megbízhatsz benne, a Baknál a titkod biztonságban lesz. Elégedett a közösségben betöltött szerepével, s nem érzi szükségét annak, hogy bizalmas információk kikotyogásával a pozícióját javítsa. Irtózik a pletykáktól, a kicsinyes beszélgetésektől, s mindent elkövet, hogy ilyen helyzetekbe soha ne kerüljön bele.

Vízöntő

Nem rosszakaratú a Vízöntő, s nem is a pletykálkodásáról híres. Amikor a bizalmadba avatod, valójában föl sem merül benne, hogy a titkodat osztod meg vele. Amint megfelelő alkalom adódik, az információt nyilvánosságra hozza, közben eszébe sem jut, hogy nem kéne. Ha számon kéred rajta, több kifogással is előáll, s azt is megmagyarázza, végső esetben miért is járt ezzel mindenki a lehető legjobban.

Halak

Megérzésének köszönhetően a Halak már azt megelőzően tud a titkodról, hogy te bármit is mondtál volna neki. Jóindulatából következően pedig semmilyen körülmények között nem szeretne fájdalmat okozni azzal, hogy világgá kürtöli a titkodat. A titok nála biztosan jó helyen van. Amikor viszont őt kérdezed a titkairól, meglepődve tetteti magát, mondván, nem érti, miről beszélsz.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top