Horoszkóp

Ez az, amitől fel tudnának robbanni a csillagjegyek

Minden csillagjegyet fel lehet valamivel bosszantani, még akkor is, ha alapvetően nyugodt típus. Nos, a horoszkópból megtudhatod, mi az, ami a legjobban felidegesíthet téged, és mi az, amitől felrobban a párod.

Kos

felbosszant dühít idegesít kos csillagjegy horoszkópKos jegyűként alapból sem számítasz igazán türelmes csillagjegynek, de ha még siettetnek is téged valamiben a többiek, na, attól a legszívesebben azonnal felrobbannál.

Bika

felbosszant dühít idegesít bika csillagjegy horoszkópBika jegyűként talán semmit sem utálsz jobban, mint amikor megváltozik a jól bejáratott napi rutinod. Az olyan társaságok is ki tudják nyitni a bicskát nálad, ahol folyamatosan megy a drámázás.

Ikrek

felbosszant dühít idegesít bika csillagjegy horoszkópIkrek jegyűként a vidámság, a változatosság, a mozgás, az információ híve vagy. Éppen ezért az unalmas, egyhangú, monoton tevékenységektől, barátoktól szíved szerint kifutnál a világból.

Minden csillagjegyet fel lehet valamivel bosszantani (iStock)

Minden csillagjegyet fel lehet valamivel bosszantani (iStock)

Rák

felbosszant dühít idegesít rák csillagjegy horoszkópRák jegyűként mindened a magánéleted, amit szeretsz is megtartani magadnak. Az olyan emberektől kapsz frászt, akik elefántként trappolnak át a privát szférádon, és képtelenek elfogadni, van, amit nem akarsz megosztani velük.

Oroszlán

felbosszant dühít idegesít oroszlán csillagjegy horoszkópOroszlán jegyűként elvárod a figyelmet, a tiszteletet. Ha valaki a csenddel akar büntetni téged, tőle meg tudna ütni a guta. Te kifejezetten azt szereted, ha a többiek egyenesen és tisztán a szemedbe mondják, ha valami gondjuk van veled.

Szűz

felbosszant dühít idegesít szűz csillagjegy horoszkópSzűz jegyűként a gorombaság és a gonoszság minden formájától frászt kapsz. Ha valami igazán felbosszant és idegesít téged, az a rosszindulat, az otromba beszéd és azok az emberek, akik folyton a többieknek ártanak.

Mérleg

felbosszant dühít idegesít mérleg csillagjegy horoszkópMérleg jegyűként téged a leginkább az bosszant fel, ha látod, hogy valaki úgy végzi a dolgát, hogy egyáltalán nem is ért hozzá. Szereted a rendszert, és utálod, ha valaki felrúgja a szabályokat.

Skorpió

felbosszant dühít idegesít skorpió csillagjegy horoszkópSkorpió jegyűként szívből megveted a hazug embereket, de rendesen fel lehet húzni téged a mellébeszéléssel is. Egyszerűen fel nem foghatod, miért nem lehet egyenesen megmondani az igazságot, még ha az esetleg fájdalmas is.

Nyilas

felbosszant dühít idegesít nyilas csillagjegy horoszkópNyilas jegyűként rémesen gyűlölöd a bezártságot. Szó szerint és átvitt értelemben is téged a monoton, unalmas és egyhangú munka, aminek talán túlzottan sok értelmét sem látod, valósággal az őrületbe kerget!

felbosszant dühít idegesít csillagjegyek horoszkóp

Téged mivel tudnak a többiek az őrületbe kergetni? (iStock)

Bak

felbosszant dühít idegesít bak csillagjegy horoszkópBak jegyűként képtelen vagy elviseli a „ragacsokat”, vagyis a társfüggő, a túlzottan ragaszkodó embereket, akik szinte csüngenek a másikon. Mottód nem véletlen lehetne a „tanuljon meg mindenki egyedül boldogulni”.

Vízöntő

felbosszant dühít idegesít vízöntő csillagjegy horoszkóp

Vízöntő jegyűként hihetetlenül felbosszant, amikor mások ignorálnak, vagyis semmibe vesznek téged. Főleg azoktól esik igazán rosszul ez a hozzáállás, akikről úgy gondolnád, jobban ismernek ennél. A világról tett igazságtalan felvetésekkel is ki lehet téged űzni a világból.

Halak

felbosszant dühít idegesít halak csillagjegy horoszkópHalak jegyűként nagyon felidegesít, amikor egyszerűen nem tudod megértetni magad a többiekkel. Nagyon bosszant, amikor akárhogy magyarázol valamit, mégsem értik, mire gondolsz, de a bántó cinizmus sem a te világod.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top