Horoszkóp

Karmahoroszkóp 2019: Ez a csillagjegyek karmikus feladata

Az életben bekövetkező változásokra sajnos nem lehet teljes mértékben felkészülni, ám a csillagok sok mindent előrevetíthetnek. Ez pedig segíthet, hogy ne ölbe tett kézzel várd az előtted álló hónapokat. Milyen karmikus feladatra számíthatsz 2019-ben? A horoszkópból megtalálod a választ.

Ez a Kos karmája 2019-ben

kos csillagjegy karma horoszkópHa békésebb időszakra vágytál, Kos jegyűként az év első fele elhozhatja számodra. Iratkozz be meditációs tanfolyamra vagy jóga kurzusra. Ha bármilyen nehézséggel találod szembe magad, ne kezdj el parázni, maradj nyugodt, s próbálj a belső énedre figyelni. Csak így lehetsz úrrá idén a problémákon.

Ez a Bika karmája 2019-ben

bika csillagjegy karma horoszkópIngatagnak ígérkezik 2019 számodra. A Bikába lépő türelmetlen és lázadó Uránusz jelenlétének köszönhetően váratlan fordulatokkal kell számolnod. Az idei év karmája a párkapcsolatodat éppúgy érintheti, mint barátokat, a munkahelyet. Elképzelhető, hogy párod rapszodikus hangulatváltozása hat ki most kettőtökre. Ám nincs veszve minden, a júliusi teljes napfogyatkozás ismét stabilitást hoz az életedbe.

Ez a Ikrek karmája 2019-ben

ikrek csillagjegy karma horoszkópIkrek jegyűként nyugtalansággal tölthet el, ahogy az életed jelenleg alakul. Az események gyorsan pörögnek, nehéz lépést tartani ezzel, ami feszültté tehet. Visszagondolva az elmúlt időszakra némi nosztalgiát érzel, mondván, régen milyen más volt minden. Hidd el, fölösleges túl sokat időznöd a múlton. Elképzelhető ugyanakkor, hogy a múltadból megjelenik valaki, hogy felpezsdítse 2019-et.

karma karmikus feladat horoszkóp 2019

Ez a csillagjegyek karmikus feladata 2019-ben (iStock)

Ez a Rák karmája 2019-ben

rák csillagjegy karma horoszkópAz idei esztendő számos pozitív változást hozhat számodra. Rák jegyűként nőhet az önbizalmad, az érzelmeidet is képes vagy kontrollálni. Ne hagyd, hogy optimizmusod alábbhagyjon. Lehetőségekben nem szűkölködsz 2019-ben, ám a karma szerint légy óvatos, a mohóság ne ragadjon el. Ha az életedben bekövetkező fordulatok megrémítenek, próbálj kitartani júliusig, a teljes napfogyatkozás visszairányít a normális kerékvágásba.

Ez az Oroszlán karmája 2019-ben

oroszlán csillagjegy karma horoszkópAz év eleje kellemetlen ügyletekkel indulhat számodra, Oroszlán jegyűként úgy érzed, semmi sem sikerül, s csüggedten tekintesz a jövőbe. Nem könnyű időszak, ám mindez annak a számlájára írható, hogy 2019 a számodra bizonytalanságot hoz. Ne veszítsd el a hitedet, s hidd el, év végére mégiscsak megkapod, amire vágytál. Az idei év próbára teszi a türelmedet, amit fogj fel megoldandó feladatként.

Ez a Szűz karmája 2019-ben

szűz csillagjegy karma horoszkópSzűz jegyűként a változások megrémítenek, érzelmileg teljesen padlóra kerülsz tőlük. Meg kell értened, a változások elkerülhetetlenek, s az idei év nem kevés fordulatot hoz számodra. Jó hír, hogy ezek kedvezően végződnek. Számíthatsz arra, hogy életedbe beköszönt a szerelem olyas valaki személyében, aki tiszteletben tartja érzelmeidet, s nem próbál megváltoztatni. A kapcsolatban élők esetében a viszony erősödését hozhatja az év, a tűz ismét lángra lobbanhat. A kedvező változásoknak köszönhetően felejthetetlen vakáció elé nézel.

Ez a Mérleg karmája 2019-ben

mérleg csillagjegy karma horoszkópMérleg jegyűként a szerelmi életed jó ideje nem a legszerencsésebben alakul, 2019 a karma szerint megoldást hoz a problémádra. Próbálj rájönni, mi állhat a kudarc hátterében, s hogyan tudsz ezen túllépni. Lehet, beletelik kis időbe mire megérted, a működő párkapcsolat nem kevés erőfeszítést és türelmet igényel. Ennek érdekében pedig higgadtnak kell maradnod. Bár a munkahelyi gondjaid miatt nem lesz könnyű megtartani lelki békédet, de a meditációs gyakorlatok idén is sokat segíthetnek.

Ez a Skorpió karmája 2019-ben

skorpió csillagjegy karma horoszkópSkorpió jegyűként elfogadod, hogy a változások részei az életednek, ám időbe telik, míg ezekhez hozzászoksz. Az év eleje is ennek jegyében telt, a fordulatok gyorsan következnek be az életedben, s közel voltál ahhoz is, hogy padlóra kerülj. Lehet, hogy veszítesz optimizmusodból miközben a változásokhoz próbálsz igazodni. Úgy tűnhet számodra, a párkapcsolatodnak vége, ám hidd el, semmi sincs veszve. Próbálj kitartani továbbra is, és hidd el, hamarosan rájössz, hogyan tudsz ellenszélben kitűnően vitorlázni.

Ez a Nyilas karmája 2019-ben

nyilas csillagjegy karma horoszkópÚjító szellemiséged nem hagy nyugodni, Nyilas jegyűként mindig új ötleteken töröd a fejed. A gond csak az, hogy nem tudod, milyen formában ültesd át ezeket a gyakorlatba. Az idei esztendő ezen a téren változást hozhat, hiszen lehetőség adódik számodra, hogy másoknak is bemutathasd az elképzeléseid, s azok meg is valósulhassanak. Ne legyenek azonban irreálisak a várakozásaid, fontos, hogy két lábbal továbbra is a földön maradj.

csillagjegyek karma horoszkóp

2019 fontos karmikus feladatot ró a csillagjegyekre (iStock)

Ez a Bak karmája 2019-ben

bak csillagjegy karma horoszkópBak jegyűként a sikered 2019-ben az önbizalmadon múlik. Elképzelhető, hogy ez az év új párkapcsolatot hoz számodra, különleges partnerrel találkozhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, az önbizalmad erősödése kihúzhatja a viszonyotokat a mélypontról. Légy te az edzettebb, s hagyd, hogy fejlődhessen a kapcsolatotok. Az élet úgyis kemény próbatétel elé állít, az események olyan sebesen zajlanak körülötted, hogy csak kapkodod a fejed Ez először teljesen összezavar, ám magabiztosságodnak köszönhetően úrrá leszel az érzelmeiden.

Ez a Vízöntő karmája 2019-ben

vízöntő csillagjegy karma horoszkópEmlékszel még, mit tanácsoltak neked a tanáraid és a szüleid? Gondolkozz, mielőtt fejest ugranál bármibe! Vízöntő jegyűként erre az idén nem ártana minél gyakrabban emlékeztetned magad, mielőtt elragadnának az indulatok. Úgy érzed, csapdába esel, ahonnan nincs kiút, s ezért gyorsan cselekedned kell, ám próbálj nyárig „észnél lenni”. Hidd el, az akadályok lassan eltűnnek, s továbbléphetsz. A karma szerint nem szabad ugyanakkor ezen nehéz időszakban megfeledkezned a családodról és a szeretetükről sem.

Ez a Halak karmája 2019-ben

halak csillagjegy karma horoszkópHalak jegyűként nyitott vagy a különböző lehetőségek előtt, s a 2019-es esztendőből éppen ezért hozhatod ki a legtöbbet. Ez lehet új munka vagy munkahelyi előléptetés. Az életútban bekövetkező bármilyen nagyobb változással más nehezen birkózik meg, de te nem: aminek meg kell történnie, az megtörténik. Nem veszted el a józan eszedet, és az érzelmeidet is kiválóan kontrollálod, s ezek kulcstényezők a sikeredben.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top