Horoszkóp

Ennek az 5 álomnak meglepő a jelentése

Az álmokra nem véletlenül emlékszel. A tudattalan ilyen módon küld számodra fontos üzenetet az életeddel kapcsolatosan. Az álomszimbólumokat ugyanakkor nem könnyű megfejteni. A következő álmok megfejtése meglepő információkat hordoz. Szinte biztosan álmodtad már te is legalább egyszer valamelyiket...

1. Ezt jelenti, ha menekülsz valami vagy valaki elől álmodban

Amikor álomban üldöz téged valaki, esetleg állat vagy autó, netán épp rád zuhanó repülőgép elől próbálsz elfutni, azt jelenti, hogy olyan problémával küzdesz éppen az életedben, ami valójában nem rajtad múlik, amelynek megoldásáért nem igazán tehetsz. Ha az álomban menekülés közben ledermedsz, képtelen vagy mozdulni, de menekülni, elrejtőzni sem tudsz, annak szimbolikus jelentése pedig, hogy a probléma szó szerint leblokkol, akadályoz téged. Tehetetlen vagy ebben a helyzetben. Érdemes végiggondolnod, milyen problémára akarja a tudattalan az álomképeken keresztül a figyelmedet irányítani.

2. Ez a jelentése, amikor álmodban a gyerekszobádban vagy 

A ház mindenkor te magad vagy. Nos, ha az álom egykori gyerekszobádba repít vissza, érdemes feltenni magadnak a kérdést, vajon miben hibáztál mostanában. Esetleg milyen rossz vagy jó szokásodra kellene felfigyelned, de az is előfordulhat, hogy az álom valamilyen múltbeli problémát vetít eléd. Azok az álmok is nagyon fontos üzenet hordoznak, amikor öreg házikóban találod magadat, amelyik talán túl kicsi, túl szűkös. Ez esetben talán valamit nem tudatosan végzel az életedben, vagy tehetnéd sokkal jobban is. Talán elégedetlen vagy a megszokottal, a régivel, és új dolgokra, kihívásokra vágysz az életedben. Felteheted magadnak a kérdést: az életem melyik részét kellene megújítanom? Vajon kényelmesen érzed magad a bőrödben, az életedben?

álom értelmezés jelentés

Ezeknek az álmoknak nagyon érdekes a jelentése (iStock)

3. Ezt jelenti, amikor mindenhonnan elkésel az álmodban

Az olyan típusú álom, amikor egyszerűen képtelen vagy időben elkészülni a feladattal, nem éred el a buszt, lemaradsz a megbeszélésről, szimbolikusan azt üzeni, hogy életedben a kötelezettségek nagyon feszítenek, frusztrálnak téged, esetleg tologatsz, halogatsz dolgokat a mindennapokban. Kérdezd meg magadtól, vajon készen állsz az új kihívásokra? Ha vizsgát vagy munkát késel le az álomban, új információkra, új képzési formákra próbálja a tudattalan a figyelmedet irányítani, esetleg még dolgoznod kell, hogy elérhesd a célodat. 

4. Ezt jelenti, amikor az álomban leáll az autó

Amikor azt álmodod, hogy leáll alattad az autó, képtelen vagy újra beindítani, az minden esetben tehetetlenségről árulkodik. Talán olyan esemény lehet most az életedben, amit nem tudsz kézben tartani, esetleg tanácstalannak érzed magad valamilyen helyzetben. Fontos információt hordoz az is, amikor azt álmodod, hogy autód hátrafelé halad csak, irányíthatatlan, vagy elromlott a fék. Ezek az álmok mind azt súgják, hogy a szabad mozgásban ütközöl akadályokba. Talán te magadat akadályozod, talán az érzelmeidet zárod el. Érdemes végiggondolni, miért nem tudsz előre haladni az életedben, miben vagy tehetetlen.

5. Ezt jelenti a meztelenség az álomban

Szinte biztosan álmodtad már legalább egyszer, hogy nyilvános helyen, mások előtt állsz mezítelenül. Ez a kínos érzésekkel járó álomkép azt üzenheti, hogy van valami az életedben, amit nagyon nem szeretnél másoknak megmutatni. Talán fenyegetve érzed magadat, talán félsz valamitől, de az érzéseket meg próbálod mélyen magadba rejteni. Az is lehetséges, hogy az életedben még nem készültél fel valamire, még nincs elég információd, tudásod, ismereted, hogy megmutathasd, elmondhasd, amit gondolsz. Érdemes feltenned a kérdést, mit rejtegetek magamban, miben érzek hiányosságokat az életemben. Érdekes válaszokat kaphatsz…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top