Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből éltanuló vagy könyvmoly lesz

Ezek a csillagjegyek folyton bújják a könyveket, és gyarapítják a tudásukat. A tanulás szeretete még akkor is ég bennük, ha már rég túl vannak az iskolán. Ők azok, akit folyamatosan hajt a tudás vágya. Vajon te is közöttük vagy?

1. Ikrek

Ezekből a csillagjegyekből éltanuló vagy könyvmoly leszAz Ikrek csípős megjegyzéseiről és éles eszéről híres. Ezt nemcsak a természetének, hanem a tanulmányainak, az olvasottságának is köszönheti. Logikusan gondolkodik, és bár szeret beszélni, gyakran választja a csöndes megfigyelő szerepét, ezáltal még többet tanul. Hihetetlenül éhes az információra, előtte semmi sem maradhat homályban vagy titokban.

2. Szűz

szűz csillagjegy éltanuló könyvmoly horoszkópA Szűz agya a számítógépek memóriájára hasonlít, valóságos ROM-rendszert található a fejében. Amit egyszer elolvas, azt nagyon mélyen elraktározza. Emiatt nagyon sok sikerélmény érte már őt az iskolában is, ő volt az eminens, az éltanuló, ez pedig még inkább arra motiválja, hogy még több ismeretet gyűjtsön be például az olvasással. Neki vélhetően egész könyvtárnyi könyve sorakozik a polcokon. Nem véletlenül szuper intelligens.

csillagjegyek éltanuló könyvmoly horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legjobb tanulók (iStock)

3. Mérleg

mérleg csillagjegy éltanuló könyvmoly horoszkópA Mérlegről talán nem az az első benyomásod, hogy könyvmoly vagy hiperintelligens csillagjegy lenne. Sokak szerint meglehetősen, ami csak abban az értelemben igaz rá, hogy ami nem érdekli, abban nem merül el. Ami viszont igazán érdekli őt, abban nagyon is tájékozott. Ő az a típus, aki inkább hallgat, mint hogy felszínesen vagy fölöslegesen beszéljen.

4. Nyilas

nyilas csillagjegy éltanuló könyvmoly horoszkópA horoszkóp szerint a Mérleg szöges ellentéte a Nyilas, akit a világ összes tudománya érdekel. Az Ikrekhez hasonlóan minden információra, tudásra nyitott. Könnyen és gyorsan tanul, amihez pedig igazán ért, arról büszkén tart előadásokat, sőt hajlamos lehet másokhoz méregetni a tudását. Tény és való, ő is a legokosabb csillagjegyek közé tartozik. 

5. Bak

Ezekből a csillagjegyekből éltanuló vagy könyvmoly leszA Bak szinte minden beszélgetésből vagy vitából győztesen kerül ki. Már gyerekként is igazi éltanuló, aki mindent megtesz a sikerért, az elsőségért, és főleg azért, hogy elkerülje a kudarcokat. Ő minden alaposan, töviről-hegyire végigolvas, soha nem lapozná át az unalmasabb fejezeteket sem. Képes éjszakába nyúlóan, a végkimerülésig tanulni, ha kellő motivációt érez hozzá. Kétségtelenül helyén van az esze.

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top