Horoszkóp

Szuper márciusra számíthat ez a 3 csillagjegy

Ezeknek a csillagjegyeknek szuper időszakot ígér a március. Mondhatni, a természettel együtt robbannak be náluk a lehetőségek. Vajon mi minden jó vár rájuk? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Te is a legszerencsésebbek között vagy?

A Rák élete álomszerűen alakul márciusban

márciusi horoszkóp rák csillagjegyKedves Rák! A március bámulatos lehetőségeket villant fel előtted. Ha valaki tudja, hogyan kell a Neptunusz bolygó hullámain szörfözni, az kétségkívül te vagy. Ebben a hónapban a tanulás, a fejlődés, a felsőbb tanulmányok mindennél jobban izgatják a fantáziádat. Most az utazásról sem kéne lemondanod, hiszen könnyen lehet, épp a Halak havában jutsz el olyan helyre, ahol nagyon sok különleges tapasztalatot gyűjthetsz. Figyelj a megérzéseidre, az intuíciód most még élesebb, mint bármikor máskor. Élj a lehetőségekkel, érdemes.

márciusi horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek szuper márciusra számíthatnak (iStock)

A Skorpió bármit megvalósíthat márciusban

márciusi horoszkóp skorpió csillagjegyKedves Skorpió! Ismered a dalt: Love is in the air…? Nos, dúdolgasd minél gyakrabban márciusban, mert valóban itt lóg a szerelem a levegőben. Ha romantikára vágynál, eljön, de ha gyermeket vállalnál, nagy esélyed lehet most erre is. A Halak havában álmodozz minél színesebben, mert amit elképzelsz, nagyon jó eséllyel valóra is válik. Szóval, mit szeretnél elérni a szíved szerint? Mi az, amire valóban vágysz? Lépj a tettek mezejére, márciusban szinte bármit elérhetsz és megvalósíthatsz.

A Halak varázsszőnyegen repül márciusban

márciusi horoszkóp halak csillagjegyKedves Halak! Uralkodó bolygód, a Neptunusz a Nappal együttállva márciusban különösen erősen támogat téged. Most bámulatosan erősek a megérzéseid, szinte csodával határos dolgok történnek veled. Úgy érezheted magadat, mintha a mesék birodalmába csöppentél volna, és varázsszőnyegen repítene téged az élet. Mire vágysz igazán? Miről ábrándozol, miről álmodozol? Gondold végig, mert most könnyedén valóra válhat mindaz, ami után oly régóta vágyakozol…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top