Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. március 5-11.: Irányt mutatnak a héten az angyalok

A héten az angyalok a saját utadra irányítanak. Segítségükkel megtudhatod, merre haladj tovább, hogyan dönts egy nehéznek tűnő helyzetben. Az angyalhoroszkópból megtudhatod, melyik angyal támogat téged a héten.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyRafael arkangyal pontosan tudja, milyen nagy szükséged van, hogy szeretetteli és békés légkör vegyen körül téged. Rafael arkangyal pontosan tudja, hogyan vegyen körül a béke, a nyugalom és a harmónia energiáival. Ő az az angyal, aki segít lazítani, lassítani és megnyugodni a héten.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyGábriel arkangyal gyógyító energiákkal vesz körül téged a héten, és segít abban, hogy meggyógyuljon a kommunikáció közted és egy szeretted között. Gábriel arkangyal segítségével a félreértések feloldódnak, helyére megértés, elfogadás és szeretet léphet. Ez pedig mindkettőtöket meggyógyít majd.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegySandalfon arkangyal ezen a héten segít megérteni az idő furcsa természetét. Azt, hogy a múltat addig nem zártad le, amíg el nem engedted, és a jövőt nem teremtheted meg addig, amíg a múltban hagytad a gondolataidat. Sandalfon arkangyal segít neked harmonikus és boldog jövőt teremteni.

heti angyalhoroszkóp 2019. március 5-11.

A legjobb út felé terelnek téged az angyalok (iStock)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyAriel arkangyal megteremti neked azt a világot, amelyre vágysz. Ez nem azt jelenti, hogy mások életét vagy döntéseit alakítja át a kedvedért, hanem, hogy a te életedet segít átalakítani a saját döntéseiden keresztül. Ne felejtsd el, a végső döntés mindig minden helyzetben a tiéd.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópJeremiel arkangyal eloszlatja a kételyeidet, és olyan szeretetteli magabiztossággal ajándékoz meg, amely kiutat mutat a mostani helyzetedből. Ezt a helyzetet csak a magabiztosságoddal tudod megoldani és azzal, hogy nem menekülsz tovább a felelősség és a döntések elől.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyMetatron arkangyal energikussá és lendületessé tesz, ha kéred. A tavaszi fáradtság időszakában nincs is ennél hasznosabb segítség a számodra. Most sok mindent meg kell tenned, de nem vagy benne biztos, lesz-e mindenhez erőd. Ha Metatron arkangyalt segítségül hívod, lesz.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyŐrangyalod melletted áll, és megmutatja neked, mi a legjobb döntés egy helyzetben számodra és a többiek számára is. Ott pedig, ahol ez a két döntés látszólag ellentétes, segít megtalálni azt a megoldást, amelyben mindenki nyer, és amelyben így mindannyian a legjobban jártok.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyRaziel arkangyal sokféleképpen lehet a segítségedre ezen a héten. Bármilyen helyzetben is van szükséged most az angyali támogatásra, kérd Raziel arkangyalt, hogy segítsen neked. Raziel arkangyal az észrevétlen változások mestere, a drámai változások helyett, szelíd átmenetekkel segít és támogat téged.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyUriel arkangyal pontosan tudja, milyen nagy szükséged van az iránymutatásra és a vezettetésre a héten. Épp ezért Uriel arkangyal megvilágítja a számodra a következő lépéseket, hogy mindig pontosan tudd, mit kell tenned. Uriel arkangyallal az oldaladon nem kell félned, hogy eltévedsz.

Bármikor kérheted az angyalok segítségét (iStock)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyZadkiel arkangyal arra emlékeztet a héten, hogy milyen csodálatos és nagyszerű tervekkel érkeztél erre a bolygóra. A gyermekkori álmaid valójában mind tervek voltak. Olyan tervek, amelyeket érdemes a héten újra elővenni és megvizsgálni, hogy megtalálhasd a megvalósítási lehetőségeket.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyJophiel arkangyal segít rendbe tenni az emberi kapcsolataid szövedékét. Sokan vannak, akik akarnak tőled valamit, és sokan vannak, akiktől te akarsz valamit. Ez pedig játszmák és kölcsönös függések szövedékévé alakítja a kapcsolataidat. Jophiel arkangyal segít szeretettel megváltoztatni a játszmákat.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyMihály arkangyal egész héten tisztogatja az utadat, és megkönnyíti, hogy az életcélod felé haladhass. Nem tudod pontosan, mi az életcélod? Semmi baj! Mihály arkangyal segít önmagadban felfedezni azt a boldogságszikrát, amely elvezet az életcélodhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top