Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. március 4–10.: Találj ki a pénzügyi útvesztőből!

Minden pillanatban pénzt nyersz vagy pénzt veszítesz a héten. Ez a hét nap olyannak tűnhet, mintha pénzügyi útvesztőben bolyonganál, amelyben minden fordulóban a bőség vagy a szegénység felé fordulhatsz. Most érdemes a döntéseidet a távoli céljaid szerint meghoznod. Méghozzá úgy, mintha azokat a célokat már elérted volna.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként ezen a héten észre kell venned az emberek valódi arcát, és fel kell fedezned, nem mindenki olyan, amilyennek képzelted. Ez azt is jelenti, hogy nem azokban az emberekben bízhatsz meg, akikben gondoltad, hanem épp a többiekben. Érdemes most nagyon megnézned, kire bízod a pénzügyeidet.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként azt hiszed, mindenki képes arra, amire te, de ez nem igaz. Valójában tele vagy olyan tehetségekkel, amelyeket nem vagy hajlandó felismerni, és amelyeket nem vagy hajlandó elismerni. Az lenne a legjobb a számodra, ha most jobban figyelnél a saját képességeidre!

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként véletlenül valaki más kapja meg azt, ami szerinted téged illetett volna. Fontos tudnod és át is érezned, hogy ha valamit nem kapsz meg, az csak azért lehet, mert másnak szánta az univerzum. Ha pedig valamit másnak szán az univerzum, annak meg az az oka lehet, hogy így akar megvédeni téged a ballépésektől.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként talán nem veszel észre egy nagyszerű pénzügyi lehetőséget a héten. Most nem elég nyitott szemmel járnod, hogy ne maradj le a legjobb lehetőségekről. Sokkal jobb lenne, ha meg is kérdeznéd a barátokat, milyen pályázatokról, állásokról, lehetőségekről hallottak mostanában.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként azon gondolkozol, érdemes-e, lehet-e, szabad-e változtatnod az életeden. Azon gondolkozol, érdemes-e, szabad-e, lehet-e elköltöznöd egy másik lakásba, házba, országba. Most akkor érdemes költöznöd, ha biztos vagy benne, hogy az új lakhelyed közelebb van a természethez, mint a régi.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként próbáld megérteni: azzal, hogy élsz a tehetségeddel, még nem kótyavetyéled el aprópénzért. Sőt! Valójában épp akkor használod jól a képességedet, ha mersz belőle pénzt csinálni. Valójában az a dolgod itt a földön, hogy a képességeidet hivatássá változtasd, és jól keress velük.

heti pénzhoroszkóp 2019. március 4-10.

Kitalálsz a héten a pénzügyi útvesztőből? (iStockphoto)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként azonnal döntened kell egy helyzetben, de nem vagy benne biztos, hogyan kellene döntened. Nem szokatlan ez a bizonytalanság, de most mégis szeretnél túllépni ezen a helyzeten. Ebben az segít, ha felhívod egy régi ismerősödet, akivel évek óta nem beszéltél.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként nem kéne megosztanod mások titkait! Különösen mások pénzügyi titkaira kell vigyáznod. A héten megtudod valakiről, mennyi pénze van valójában, és hogyan jutott ennek a birtokában. Ez azonban olyan információ, amit bizalmasan kell kezelned, és amiből sokat tanulhatsz.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként végre megtaláltad azt az embert, aki mélyen hisz benned, és aki pontosan tudja, az együttműködésetekből mindenkinek csak haszna lesz. Erre az emberre érdemes építened, és vele érdemes közös jövőt tervezned, mert nagyon is inspiráljátok egymást, és a legjobbat hozzátok ki a másikból.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként csak óvatosan a szavakkal a héten! A szavaidnak ugyanis pénzügyi következményei lehetnek. Annak, amit most mondasz lehet olyan eredménye, hogy valakinek fizetned kell, és lehet olyan következménye, hogy valakitől pénzt kapsz. Fontold meg, mit mondasz és kinek!

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként a legszívesebben feladnád és a legszívesebben elengednéd egy pénzügyi helyzet megoldását. Valójában azonban nem lenne szabad ilyen könnyen feladnod. Lehet, a hét elején még nem tudod, honnan lesz pénzed, de a hét végére mindent meg tudsz oldani.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként valójában azzal segítesz a legtöbbet a szeretteidnek, ha megosztod velük az élettapasztalatodat. Nem a bölcsességedet, nem a tippjeidet, nem a trükkjeidet, hanem az élettapasztalatodat. Meséld el, mi történt veled hasonló helyzetben, mint amilyenbe ők kerültek.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top