Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. március 4–10.: Minden jó, ha jó a vége…

A mondás szerint: minden jó, ha jó a vége. Két jelentős égi esemény is zajlik szerdán. Az Uránusz belép a Bika jelébe, a Halakban pedig újhold ébred. Vajon a csillagjegyekre hogyan hatnak ezek az események? A heti horoszkópból fény derül a részletekre.

KOS

kos heti horoszkópMárcius első hetének csúcspontja a szerda, ezen a napon ugyanis két fontos égi esemény is várható: hajnalban Uránusz kilép a Kosból, és átlép a Bikába. Ez egy új időszámítás kezdete, ami anyagi gyarapodást hozhat neked. Délután újhold lesz a Halakban, ami nem tud fellelkesíteni. Ettől még csinálhatsz új terveket. Pénteken nőnap, ami a Kos Holdnak köszönhetően vidámabb nap. Ha nem vársz nagy dolgokat, nem fogsz csalódni. Ez igaz a hétvégédre is. „Minden jó, ha jó a vége” – tartja a mondás is…

BIKA

bika heti horoszkópTúlzás nélkül állítható, 2019 legfontosabb égi eseménye vár rád szerdán. Uránusz 84 év után belép a Bikába. Ettől hihetetlenül megemelkedik a rezgésszinted, de ne feszítsd túl a húrt! Lesz időd megtalálni azt a fordulatszámot, ami testhezálló, ugyanis a következő 7 évben végig a jegyedben jár a bolygó. Ehhez képest eltörpül a szerdai újhold, mégsem érdemes elmulasztanod újító esélyét. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Szombaton még intézkedsz, és csak vasárnap lassulsz le.

IKREK

ikrek heti horoszkópHétfőn könnyűnek fogod érezni magad. Jegyezd meg ezt az érzést, mert szükséged lesz rá! Bolygód, a Merkúr kedden hátrálni kezd, ami a munkahelyeden hátráltató régi helyzet vagy ember visszatérését szimbolizálja. Érdekes, hogy a Merkúr a régit, szerdán az újhold az újat szimbolizálja. Te bírod az ilyen kettősséget. A pénteki nőnapot nem tudod komolyan venni, amivel könnyen megbánthatsz valakit, akinek ez fontos. Hétvégén legalább a vasárnapot szánd lustálkodásra! Muszáj pihenned, nehogy lerobbanj…

heti horoszkóp 2019. március 4-10.

Szerdán jegyet vált az Uránusz, és újhold ragyog az égen (iStockphoto)

RÁK

rák heti horoszkópNem fogod bánni, hogy szerdán az Uránusz jegyet vált, és ezzel vége egy 7 éves nyomasztó időszaknak. Megkönnyebbülhetsz, hiszen a főnököd vagy egy kellemetlen kolléga kilép a munkahelyről, vagy mostantól másokat piszkál. Hab a tortán, hogy épp aznap újhold is lesz, ami megszámlálhatatlan új tervet hoz neked. Ezek kivitelezése időbe telik, de nem bánod, maga az ötlet már feldob. A pénteki nőnaptól ne várj túl sokat, inkább lepd meg magad valamivel! Hétvégén kedves baráti meghívást kapsz. Élj vele!

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópÓriási változások készülődnek szerdán, amikor az Uránusz a Bikába lépve jegyet vált, ami a karrieredet befolyásoló fordulatot jelez. Aggódnod nem kell, ha nyitott, rugalmas és éber maradsz. Nem csak a te pozíciód változhat, a főnöködé, de akár az egész vállalkozásé is. Erre 7 éven belül kell számítanod, szóval nem azonnal történnek a változások. Péntektől elemedben leszel a Kos Holdnak köszönhetően, ami a hétvégédet is fényessé teheti. Ilyen optimista hangulatban jó terveket készíteni, de vasárnap már nem kéne agyalnod.

SZŰZ

szűz heti horoszkópŐrület, hogy mennyi minden zajlik az égen és itt is, a Földön, ami igencsak fárasztó lehet. Kedden bolygód, a Merkúr retrográdba fordul, ami régi szerelem vagy más, számodra fontos ember visszatérését jelenti. Szerdán az újhold új embert jelez, ami nagy dilemmát okozhat: a régit vagy az újat válaszd? Kapóra jön, hogy az Uránusz szerdán átlép a Bikába, és ez megvilágosító erővel hat rád. A következő 7 évedet ugyan jól összekeveri, de kivételesen nem bánod majd. Hétvégén a vasárnap lesz a favoritod.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópOlyan érzésed lesz, mintha kimaradnál valamiből. Mások örvendeznek vagy búsulnak, újítanak, vagy a régit támasztják fel. Téged ez most nem érint. Ne bánd, de ne is irigykedj! Valójában minden hatással van rád, ami körülötted zajlik. Ha nem közvetlenül, akkor közvetve. Csak ne vedd át mások feszültségét! Pénteken nőnap lesz. Ne lepődj meg, ha olyan valaki köszönt fel, akit eddig észre sem vettél! Nem az ajándék értéke számít, hanem a gesztus. Kérdés, hogyan reagálsz. Ez lesz a meglepő…

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópCseppet sem vagy félős, de ami szerdától jön, próbára tesz téged. Uránusz, a váratlanság, a zsenialitás és az éberség bolygója jegyet vált. Innentől 7 éven keresztül olyan emberekkel hoz össze, akik tesztelik a rugalmasságodat, a nyitottságodat. Az egyikből szerelem lesz, a másikból barátság, a harmadikból ki tudja, mi. Még aznap újhold is lesz a Halakban, ami újításra ösztönöz. Ne mulaszd el ezt a szuper esélyt! A hétvégéd a vasárnapi találka körül forog. Jobb lenne, ha nem paráznál be.

NYILAS

nyilas heti horoszkópSzámíts rá, valaki kedden visszatér! Ő olyan személy a múltadból, aki korábban frusztrált. Gyorsabban túljutsz az egészen, ha nem mutatod ki az ellenszenvedet. Ez olyan ügy, ami elvonhat a munkádtól. Okosabb lenne, ha nem vennék észre rajtad a munkahelyeden. Szerdán újhold lesz a Halak jelében, ami akár ezt, akár mást új megvilágításba helyez. Lásd meg akkor is, ha elsőre nem tetszik. Pénteken és szombaton elemedben leszel a Kos Hold szerint. Vasárnap vigyázz az egészségedre!

heti horoszkóp 2019. március 4-10.

Szerdán 84 év után tér vissza az Uránusz a Bika jelében (iStockphoto)

BAK

bak heti horoszkópA bőröd alatt is érzed a változást. Igazad van, szerdán az Uránusz átlép a Bikába, ami kedvező hatással lesz rád. A következő 7 évben rád sem lehet ismerni, sokkal lelkesebb és merészebb leszel. Emellett eltörpül a Halak újhold jelentősége. Pedig érdemes lenne kinyitnod a szemedet és a füledet, mert sok új információ jön. Persze a fecsegés továbbra is fáraszt. Nem kell elviselned a szószátyár embereket. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. A Bika Hold végre békét és harmóniát hoz neked…

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópMár egy ideje sejted, hogy lesz valami változás: szerdán bolygód, az Uránusz belép a Bikába, és a következő 7 évben többször is frusztrálhat téged. Családi ügyek tesznek próbára. Sokszor az lesz az érzésed, hogy direkt csinálják a többiek, és mindent a te nyakadba akasztanak. Jóllehet erről szó sincs. Inkább a merevséged meghajlítására megy ki az egész. Ja, és ne feltételezz tudatosságot! A hétvégéd felemásnak ígérkezik: a szombat aktív lesz (Kos Hold), vasárnap szíved szerint otthon maradnál (Bika Hold).

HALAK

halak heti horoszkópMárcius első hetének legfontosabb égi eseménye a szerda délutáni Halak újhold lesz, ami számodra az év legfontosabb újholdja. A Halakban együtt álló Nap és Hold újításra inspirál. Most, a születésnapod közelében kitűnő lehetőség, hogy új célokat tűzz ki. Közben egy kis nosztalgiázásra való hajlamot mutat Merkúr, ami keddtől kezd hátrálni. Nem baj, ha vannak emlékeid, csak ne ragadj a múltban! A hétvégéd kettős lesz: szombaton anyagiassá, vasárnap bulizóssá válhatsz. Utóbbinak épp itt az ideje…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top