Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nagyon nehezen mondja ki, hogy szeretlek

Az asztrológusok szerint ennek az öt csillagjegynek sokkal nehezebben esik felfednie az érzéseit, még akkor is, ha őszintén szereti a párját. Szóval, ők nagyon nehezen mondják ki, hogy szeretlek. Vajon te is közéjük tartozol?

1. Ikrek

ikrek szeretlek horoszkópAz Ikrek nemcsak nehezen beszél róla, nehezen is érzi, hogy szeret valakit. Egyrészt inkább az ismerkedésbe szerelmes, mint egy személybe, másrészt annyi feltétele van a tökéletes partner felé, hogy addig nem jelenti ki, hogy szeret valakit, amíg nem biztos, hogy valóban a számára ideális párral hozta össze a sorsa.

2. Skorpió

skorpió szeretlek horoszkópA Skorpiót nem érdemes siettetni, ha érzelmi és szerelmi ügyekről van szó. Ő úgyis csak a saját ritmusában cselekszik, és sosem fogja kimondani a szeretlek szót csak azért, mert a másik már megtette, vagy mert elvárná tőle. Kimondja, de csak akkor, amikor megérik benne. Erre pedig igencsak sokat kell a párjának várnia. 

csillagjegyek szeretlek kimond horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen mondják ki, hogy szeretlek (iStock)

3. Szűz

szűz szeretlek horoszkópA perfekcionista Szűz mindenben a maximumra törekszik. Ha ír egy dalt, addig nem adja elő, amíg nem érzi, az tökéletes. Pontosan ugyanígy viselkedik a párkapcsolatban is, amíg nem érzi, hogy teljes szívével elköteleződött volna a párja mellett, addig nem érdemes tőle azt sem várni, hogy felfedje az érzéseit, és szerelmet valljon.

4. Bak

bak szeretlek horoszkópA Bak számára az érzelmek nagyon veszélyes terepet jelentenek, hiszen teljesen eltérnek attól, ahol profin mozoghat, vagyis a munka világától. A szeretlek szó számára túlzottan is érzelmes, és túl drámainak tűnik. Ez mégsem jelenti nála, hogy ne értékelné, vagy ne csodálná, és ne tudná nagyon is mélyen szeretni a párját.

5. Vízöntő

vízöntő szeretlek horoszkópA Vízöntő számára a függetlensége a legfontosabb, és úgy érzi, ha kimondja a szeretlek szót, azzal azonnal veszít az önállóságából. Inkább marad a komfortzónáján belül, és más módot keres rá, hogy kinyilvánítsa az érzelmeit a párjának. Ő alapból is inkább a szeretetnyelvet használja ehhez, minthogy beszéljen az érzéseiről, amit sokszor valójában maga sem ért egészen.

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top