Horoszkóp

Ezt a 4 dolgot csak az Ikrek érti meg

Az Ikrek csillagjegy szülöttei egyszerre csodálatosak és bonyolultak. Levegő jegyűként szinte lehetetlen meghatározni őket, hiszen gyakran még saját magukat sem ismerik igazán. Mégis, ha meggyőzésről van szó, senki nem képes ellenállni nekik. A következő 4 jellemzőt csak az Ikrek érti meg...

1. Az Ikrek szíve szerint sosem állapodna meg

Az Ikrek csillagjegyet valójában a madarakhoz lehetne hasonlítani, ő ugyanis imád egyik helyről a másikra repülni, és mindent csak a magasból figyelni. Ő ha tehetné, nem szállna le sehol sem. Mindent fel akar fedezni, de semmihez nem ragaszkodik igazán, így a kapcsolataihoz sem.

2. Az Ikrek nem hiperaktív, csak unatkozik

Az Ikrek gyerekként szinte folyamatosan rohan egyik helyről a másikra, fáradhatatlan, kíváncsi, mindenkor tevékeny, ezért sokan hiperaktívnak gondolják, pedig egyáltalán nem biztos, hogy erről van szó. Egyszerűen csak olyan a személyisége, hogy könnyen elunja magát, ha semmit sem csinál. Nem könnyű lekötni hosszabb időre a figyelmét.

Ezeket csak az Ikrek érti meg (iStockphoto)

Ezeket csak az Ikrek érti meg (iStockphoto)

3. Az Ikrek szívesen mozdul ki otthonról

Sőt, ha tehetné, folyton úton lenne. Az Ikrek valójában nagyon ritkán értékeli a csendes, otthonülős estéket. Ő inkább pörögne, menne, mozogna, amikor csak teheti, hiszen gyűjti az információkat, közvetít, keresi az újabbnál újabb impulzusokat, amiből a négy fal között jóval kevesebb jut. A tervezést sem szereti, inkább a spontán lehetőségeket választja.

4. Az Ikrek, amit elkezd… nem mindig fejezi be

Az Ikrek valójában mindent ki akar próbálni, minden újdonságba örömmel és nagy lelkesedéssel ugrik fejest, de amikor unatkozni kezd, gyakran feladja félúton. Persze ez nem jelenti, hogy semmit sem fejezne be, de nála előfordul, hogy időközben valami más sokkal izgalmasabbnak tűnik, mint az aktuális tevékenysége. Könnyen elkalandozhat, és viszonylag gyorsan vált egyik projektről a másikra.

higherperspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top