Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. február 26-március 4. Ajándékot hoznak az angyalok

Különleges ajándékot tartogatnak a héten az angyalok. Csak rajtad múlik, elfogadod-e, észreveszed-e a meglepetést, vagy elmész mellette, és hagyod elúszni az angyali segítséget.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyRafael arkangyal segít békét teremteni a munkahelyeden. Ha úgy érzed, túl nagy a nyomás, vagy túl nagy a feszültség, kérd meg Rafael arkangyalt, hogy segítsen nektek megoldani a problémákat, és segítsen sokkal jobban és egyszerűbben együtt működnötök ezen a héten.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyZsofiel arkangyal segít a héten a tavaszi nagytakarításban. Érdemes most Zsofiel arkangyalt hívnod, hogy könnyedén rendbe tedd a lakásodat, de ahhoz is, hogy elkezdd kipakolni a szekrényedből a felesleges cuccokat. Ami már egy éve nem volt rajtad, nyugodtan elajándékozhatod.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyRaguel arkangyal jó ötleteket ad neked, hogyan erősítheted meg a barátságaidat és a kapcsolataidat. Érdemes most a megérzéseidre hallgatnod abban a témában, vajon hogyan tudnál közelebb kerülni a barátaidhoz, és hogyan tudnál bensőségesebb kapcsolatot kialakítani a szeretteiddel.

heti angyalhoroszkóp 2019. február 26-március 4.

Ajándékot hoznak most az angyalok (iStockphoto)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyRaziel arkangyal segít felismerni azokat a lehetőségeket, amelyek a rendelkezésedre állnak, és amelyeket eddig nem vettél komolyan, vagy eddig nem foglalkoztál igazán. Most érdemes Raziel arkangyal segítségét kérned, mielőtt bármilyen lehetőségre igent vagy nemet mondasz.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópJeremiel arkangyal segít megérteni, hogyan tudod átalakítani az életedet, a gondolkodásmódodat. Az életedet azzal alakíthatod át, ha megnézed az eddigi eredményeidet, és ha ezekre az eredményekre alapozol, nem pedig arra, hogy valami egészen újba vágsz bele.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyMihály arkangyal megmutatja neked, milyen nagy támogatásban részesülsz a héten. Ma még azok is téged támogatnak, akik korábban rendszeresen voltak ellened. Ha követed Mihály arkangyal vezettetését, nagyobb biztonságban érzed majd magadat, mint bármikor máskor.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyAzrael arkangyal jelenlétében könnyedén megszabadulhatsz a nyomasztó érzéstől, hogy valamit elrontottál, vagy nem csináltál jól. Egyszerűen csak add át Azrael arkangyalnak az érzést, és hagyd, hogy az angyalok megmutassák, valójában mindent a lehető legjobban csináltál ebben a helyzetben.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyMetatron arkangyal gondoskodik a gyermekekről, ha rá bízod őket. Akár a saját gyerekeidnek vagy az unokáknak segítenél a héten, akár a szeretteid gyerekeit akarod támogatni, hívd Metatron arkangyalt, és kérd meg, segítsen neked és a gyerekeknek mindenben, amire csak szükségetek van.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyHaniel arkangyal megerősíti a megérzéseidet és gondoskodik, hogy pontosan tudd és érezd, mi a legjobb következő lépés a számodra. Haniel arkangyal az intuíciódon keresztül vezet el téged a megoldáshoz ezen a héten, ezért most érdemes még inkább figyelned a hatodik érzékedre.

heti angyalhoroszkóp 2019. február 26-március 4.

Kéred az angyali segítséget? (iStockphoto)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyŐrangyalod pontosan tudja, mennyire szeretnél tanulni, ezért elvezet téged a lehető legjobb neked való tanfolyamokhoz és iskolákhoz. Azokhoz az iskolákhoz, amelyek segítenek neked is megérteni a világ működését, és megtalálni a valódi helyedet a világban.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegySandalfon arkangyal hangja biztosan vezet a héten téged. Nem kell attól félned, hogy nem hallod meg Sandalfon arkangyalt, hiszen ő az az arkangyal, aki a zenén keresztül és a zenében kommunikál veled. Most minden zene neked szól, minden dal neked segít, és minden dal rólad mesél.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyGábriel arkangyal a legszebb ajándékot, a megértés ajándékát adja neked a héten. Végre megtapasztalhatod, milyen az, amikor tökéletesen értenek a többiek, és amikor pontosan tudod, hogyan fejezd ki magadat. Gábriel arkangyal segítségével ezen a héten biztosan tudni fogod, mit és hogyan kell mondanod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top