Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre szuper hét vár

Ez a három csillagjegy február utolsó hetének nyertese. Nekik most okuk sem lehet a panaszra, remek lehetőségeket ígérnek számukra a csillagok. Nos, ha te is köztük vagy, máris léphetsz a tettek és a megvalósítás mezejére.

A Skorpió élete valósággal berobban a héten

heti horoszkóp skorpió csillagjegyKedves Skorpió! A Halak hava számodra valódi izgalmakat ígér, most végre valóban úgy érezheted, a tenyerén hordoz téged az élet. Kreativitásod szárnyal, remek ötleteid támadnak, a hangulatod pedig varázslatos. Most berobbanhatsz. Bármilyen vágyad van, máris kezdj el tenni érte. Hidd el, érdemes. Éld meg végre az életed valódi örömeit, ébreszd fel a benned szunnyadó gyermeket, és tombold ki magadat, ha ahhoz éreznél kedvet. Megérdemled, hogy a legjobbat add magadnak, most senki és semmi sem lehet fontosabb a saját céljaidnál.

heti horoszkóp csillagjegy

Ezek a csillagjegyek szuper hétre számíthatnak (iStockphoto)

A Vízöntő szexibbnek érzi magát, mint valaha

heti horoszkóp vízöntő csillagjegyKedves Vízöntő! A kisugárzásod alapvetően is nagyon vonzó, de a mostani időszakban valósággal ragyogsz. Ne is lepődj meg, hogy mindenki a kegyeidet keresi. A Vénusz a jegyedbe lép a héten, amitől valósággal felpezsdül a társasági életed. A Vízöntő havának ugyan vége, de számodra talán most jön az év egyik legszebb időszaka. Végre el tudod magadat fogadni, érzed az erődet, a kisugárzásodat, ami csak még inkább vonzóbbá, szexibbé tesz téged. Most eddig nem ismert tulajdonságaidat fedezheted fel magadban. Hidd el, megérdemled a kitüntető figyelmet.

A Halak királynőnek érzi magát a héten

heti horoszkóp halak csillagjegyKedves Halak! Úgy érzed, mintha a világ tetején állnál? Nem véletlenül, hiszen az univerzum téged támogat a héten a legerőteljesebben. Álmodozó és igazán kreatív természetedet most különösen jól kamatoztathatod, valójában bármit megvalósíthatsz, amit kitalálsz magadnak. A spirituális lélekfejlődés útján is óriási lépést tehetsz, hiszen hátrapillantva szembenézhetsz az eddigi teljesítményeddel, a hibákkal is, és felismerheted, a tőled telhető legjobbat és legtöbbet tetted. Tekints előre a héten, hiszen a lehetőségeid határtalanok.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top