Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. február 25. – március 3.: Áramlik a pénzenergia

A pénz valójában energia, ezért áramolnia kell. De az sem jó, ha csak úgy szabadon hagyod áramlani. A pénz arra vágyik, hogy terelgesd, öleld magadhoz, meríts belőle, de engedd szabadon áramlani, amikor már felhasználtad. A héten azt gyakorolhatod, mikor érdemes megtartanod, és mikor kéne szabadon engedned a pénzt...

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként, hidd el, nem kell mindent neked fizetned. A pénz nem csak rajtad keresztül érkezhet meg az életedbe, de ez csak akkor derülhet ki, ha ezen a héten picit hátralépsz, és ha hagyod, mások is fizessenek helyetted. A héten gyakorold a visszafogottságot, mert így érezhetik meg a többiek a saját anyagi felelősségüket.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként most nem vagy benne biztos, mire szabad és mire nem szabad költened. Valójában mindenre szabad, egészen addig, amíg nem kerülsz költekezési kényszerbe. Amikor már azért költesz, mert muszáj költened, érdemes kiszállnod ebből a pénzköltési spirálból.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként ideje lenne végre barátságot kötnöd a pénzzel. Ezt úgy teheted meg a legegyszerűbben, ha megfigyeled a pénzzel kapcsolatos negatív, olykor ellenséges gondolataidat, és tudatosan kicseréled ezeket szeretetteli, elfogadó, barátságos gondolatokra. Mától mondd minél gyakrabban: szeretem a pénzt.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként itt az ideje, hogy garázsvásárt rendezz, de legalábbis jó lenne már elajándékozni jótékony célra a felesleges holmijaidat. Ez egyébként is segít, hogy a tavasszal éledező bőségenergiák megérkezzenek hozzád. A héten szabadulj meg minden felesleges holmitól!

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként a pénz arra való, hogy kényelmes életet teremts magadnak. Úgy értem, most teremts magadnak kényelmes életet, nem pedig majd valamikor a távoli jövőben. A családod jólétére és a saját kényelmedre is bőven költs a héten, mert most ennek van itt az ideje.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként meg kellene tanulnod lelkiismeret-furdalás nélkül beszélni a pénzről. Könnyen lehet, ezen a héten valakivel épp arról beszéltek majd, hogy mennyi pénzre van szükséged. Ez jó alkalom, hogy pironkodás nélkül kimondd azt az összeget, amelyre vágysz.

heti pénzhoroszkóp 2019. február 25-március 3.

Áramlik a pénz a héten… (iStockphoto)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként sok segítséget adhatsz valakinek a héten, hogy feldolgozza a pénzzel kapcsolatos félelmeit és aggodalmait. Ebben az segít neki a legtöbbet, ha bátran elmondod, te hogyan győzted le a pénzzel kapcsolatos félelmeket. Ha pedig még nem győzted le a saját félelmeidet, ideje neked is hozzákezdeni.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként szívesen adsz kölcsön az embereknek, de valahogy mindig eljön az a pont, amikor megkeserednek ezek a kölcsönügyletek. Szeretettel hívd vissza magadhoz a kölcsönadott pénzeket, és figyelj arra, hogy szeretettel mondj nemet annak, aki a héten kölcsönt akar kérni tőled.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként rá kell ébredned, nem is olyan rossz az anyagi helyzeted. A héten váratlan pénzek érkeznek hozzád, így péntekre már sokkal gazdagabbnak érezheted magadat, mint ahogy hétfőn képzelted volna. Engedd meg a lehetőségeknek, hogy rád találjanak!

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként figyeld meg a héten, milyen könnyen áramlik a pénz akkor, amikor boldog vagy. Talán eddig azt hitted, ez épp fordítva működik, és a pénz tesz boldoggá téged, de ez nem így van. A boldogság tesz gazdaggá. A boldogság segít, hogy egyre nagyobb bőségben élhess.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként tévhitben vagy most a pénzzel kapcsolatban. A héten ezt a tévhitedet felismerheted és el is engedheted. A héten könnyedén ránézhetsz, milyen tévedések vannak benned a pénzügyekkel kapcsolatban. Lehet, hogy ezeket a tévhiteket  mégsem olyan könnyű elengedni.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként a pénz akkor áramlik hozzád könnyedén, amikor szeretettel gondolsz rá. A pénz akkor talál rád nagy mennyiségben, ha jól érzi magát nálad. Szórakoztasd a pénzt, hogy érdekes és jó dolgokra költöd. Szórakoztasd a pénzt, hogy jól használod, és nem dugod el az unalmas bankszámlára.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top