Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

A horoszkóp szerint ebből veheted észre, ha párod boldogtalan melletted

A boldogtalanság olyan, akár a fertőző kór, minél tovább húzódik, annál nagyobb lesz a baj. Nem mindig tűnik fel, hogy párod boldogtalan a kapcsolatban. Ezekből a jelekből ugyanakkor könnyedén felismerheted. A horoszkóp szerint így előzheted meg a szakítást.

Sosem szabad természetesnek venni a szerelmet. Attól, hogy együtt vagytok, még nem feltétlenül a boldog is kapcsolatotok. A napi mókuskerék mellett könnyen elfelejtkezhettek egymás igényeiről, és az, hogy együtt vagytok, még nem jelenti, hogy boldogság is kapcsolat. Párod csillagjegyéből kiderül, milyen jelekkel adja tudtodra a boldogtalanságát. Érdemes felfigyelni a jelekre, hogy időben megmenthessétek a kapcsolatot, elkerülhessétek a szakítást.

Ilyen a boldogtalan Kos

kos csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópAmikor a Kos boldogtalan, folyamatosan kizár az életéből, annak ellenére, hogy semmilyen vita, nézeteltérés nincs közöttetek. Ő ugyanis nem kertel, tisztában van az érzelmeivel, így ha netán azon tűnődnél, valami gond lehet-e a kapcsolatban, vagy csak te látsz rémeket, hidd el, Kos párod boldogtalan, és bizony valami tényleg nem stimmel.

Ilyen a boldogtalan Bika

bika csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópA boldogtalan Bika különböző feladatokat talál ki magának, s abba menekül a problémák elől. Lehet, átrendezi a lakást, kicseréli a függönyöket, a kárpitokat, vagy elkészíti a szakácskönyv összes receptjét. Lehet, fizikailag jelen vannak a kapcsolatban, ám a valóságban aligha. A párkapcsolat helyett minden másra összpontosít, így próbálja elfeledtetni a boldogtalanságát.

Ilyen a boldogtalan Ikrek

ikrek csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópAz Ikrek azzal próbálja elterelni figyelmét boldogtalanságáról, hogy mindenre különleges hangsúlyt helyez, kivéve arra, ahol a probléma van, vagyis a párkapcsolatára. Begyűjti a napi munkát, amiket nem csekély erőfeszítéssel végez el, vagy minden ok nélkül elsírja magát, dühét ártatlan embereken vezeti le, csupán azért, mert nem tudja kezelni a jelenlegi helyzetét.

csillagjegyek boldogtalan párkapcsolat horoszkóp

Ezekből a jelekből tudhatod, boldogtalan a párod (iStockphoto)

Ilyen a boldogtalan Rák

rák csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópA Rák remekül kimutatja érzelmeit, ám amikor boldogtalan, épp az ellenkezőjét csinálja: csöndesen, magányosan szenved. Sajnálatos módon, amikor magába fojtja bánatát, a helyzet egyre drámaibbá válik, s a végeredmény teljes összeomlás lesz. Ő az, akinek nagyon is fontos lenne, hogy elmondhassa a bánatát. Kérdezd meg, miben segíthetnél neki.

Ilyen a boldogtalan Oroszlán

oroszlán csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópA boldogtalan Oroszlán másnál keres vigaszt a bánatára. Szó sincs arról, hogy megcsalna téged, ám ha úgy látja, hogy kiszemeltje viszonozza az érdeklődését, valószínűleg gyorsan továbbáll, s új párkapcsolatba kezd. Ebben az állapotában nem ritka, hogy agresszívebbé és elutasítóvá válik. Szóval, ha boldogtalannak látod őt, és fontos  még a kapcsolat, lépj mielőbb a tettek mezejére.

Ilyen a boldogtalan Szűz

szűz csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópA Szűz különböző időtöltéseknek kezd el hódolni, el kezdi lefoglalni magát, amikor boldogtalan a kapcsolatában. Rendkívüli módon vonzza a természet, ám egyúttal meglehetősen paranoiás is. Lehet, nyugodtnak tűnik kívülről, ám ha szokatlanul mély érdeklődést mutat valami iránt, ami korábban nem különösebben foglalkoztatta, az nála azt jelenti, valami nagyon nem működik a kapcsolatban.

Ilyen a boldogtalan Mérleg

mérleg csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópHa a Mérleg boldogtalan párkapcsolatban találja magát, fenekestül fordul fel az élete. Nehézségei támadnak a munkájában, összetűzésbe kerül a szerelmével, s akár még egészségügyi problémái is akadnak. Alapjában véve nem szereti a konfliktusokat, s mindent megtesz, hogy elkerülje a vitákat, még azon az áron is, ha rámegy az egészsége a boldogtalanságra.

Ilyen a boldogtalan Skorpió

skorpió csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópA Skorpiót megszállja a féltékenység, nagy jeleneteket rendez, állandóan összetűzésbe kevered a párjával. Mindezt annak reményében teszi, hátha rálel valamilyen bizonyítékára párja hűtlenségének, amivel okot is talál, hogy kilépjen a párkapcsolatból. A Skorpió a leghevesebb csillagjegy, s ha boldogtalan, kapcsolatának meg vannak számlálva a napjai.

Ilyen a boldogtalan Nyilas

nyilas csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópA Nyilas passzív-agresszívvé válik, amikor boldogtalan, ilyenkor minden előzmény nélkül erős érzelmi kitöréseket produkál. A felszínen megtartja a korábbi könnyed, humoros viselkedését, ám legbelül akár egy kitörni készülő vulkánra lehetne őt hasonlítani. S amikor kitör, hidd el, egyáltalán nem szeretnél a közelében lenni.

csillagjegyek boldogtalan párkapcsolat horoszkóp

Nagyon eltérően viselkednek a csillagjegyek, amikor boldogtalanok (iStockphoto)

Ilyen a boldogtalan Bak

bak csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópHa a Bak nem érzi jól magát a párkapcsolatban, mindent elkezd tüzetesen megvizsgálni. Az összes apróságot nagyító alá teszi, hiszen az olyan érzelmektől, mint például a boldogtalanság, kényelmetlenül érzi magát. Ha úgy érzi, kontroll alatt tarthat mindent, beleértve a saját érzéseit is, akkor ezzel számára el van intézve a probléma.

Ilyen a boldogtalan Vízöntő

vízöntő csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópA boldogtalan Vízöntő napirendre teszi a hosszú ideje halogatott dolgait. Így hirtelen ötlettől vezérelve olyan utazásra fizet be, amelyre már évek óta vágyott, vagy netalán beiratkozik egy több hónapja kinézett főzőtanfolyamra, de nála az is lehetséges, hogy végre elkezdi a futóedzéseket. Az ilyen hirtelen változás nála a boldogtalanság biztos jele.

A boldogtalan Halak

halak csillagjegy boldogtalan párkapcsolat horoszkópAz önzetlen Halak hirtelen és váratlanul önzővé válik, kimondottan egoista lesz a boldogtalan párkapcsolatban. Miután lélekben már kivonta magát a kapcsolatból, ezért úgy gondolja, mindent nyugodtan megtehet, amihez kedvet érez. Lehet, még kimondja, hogy szeretlek, ám képzeletben már túllépett azon, hogy az életét hosszútávon veled képzelje el.

(via awareness act)

Címlap

top