Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nagyon kiborítja a hűtlenség

Néhány csillagjegy viszonylag higgadtan és nyugodtan viseli a megcsalatás tényét. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor óriási botrányt csapnak, ők nagyon kiborulnak, ha napvilágra kerül párjuk félrelépése. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból minden kiderül.

A Kos

megcsalás hűtlenség horoszkóp kos csillagjegyA Kos rendkívül büszke csillagjegy, ezért, ha kiderül, hogy párja megcsalta őt, forr benne a düh, és máris azon gondolkodik, hogyan bosszulhatná meg a félrelépést. Annál persze jóval büszkébb, hogy hangosan ordibálva adja ki magából az elkeseredését, szépen csendben forralja a bosszút. Aztán a legváratlanabb pillanatban adja nemtetszését hűtlen párja tudtára, óriási káoszt hagyva maga körül.

Az Oroszlán

megcsalás hűtlenség horoszkóp oroszlán csillagjegyAmikor az Oroszlán tudomására jut párja hűtlensége, azonnal összeszedi a holmiját, és szó nélkül lelép. Nála a dráma, a kegyetlen viselkedés csak ezután kezdődik. Mivel ő is büszkébb annál, hogy mások tudomására adja a megcsalás tényét, a magánéleti válságát, hűtlen párjával eldugott helyen találkozik, ahol senki sem hallhatja őket. Na, itt aztán elszabadul a pokol, mert ő sem hagyja annyiban az ellene elkövetett sérelmet.

megcsalás hűtlenség horoszkóp csillagjegyek

Ezeket a csillagjegyek kiborítja a megcsalás (iStockphoto)

A Skorpió

megcsalás hűtlenség horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió talán mindenki másnál féltékenyebb csillagjegy. És ő az, aki sosem bocsátja meg a hűtlenséget, az árulást. Így, ha párja félrelépett, jobban teszi, ha önként előáll a történettel, és térden állva kér bocsánatot, mert ha a Skorpió jön rá a megcsalás tényére – márpedig előtte semmi nem maradhat rejtve –, mondhatni szó szerint megmérgezi párja életét.

A Nyilas

megcsalás hűtlenség horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas szereti kézben tartani az életét. Annak ellenére, hogy hajlamos lehet ő is időnként elcsábulni, párja hűtlensége nagyon kiborítja. Amikor rájön, hogy valami nem stimmel a párkapcsolatában, nagyon könnyen elveszíti a fejét. A megcsalás neki tökéletes indok rá, hogy végleg eltűnjön párja életéből, és valahol máshol keresse a boldogságot.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top