Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencsét hoz a keddi telihold

Február 19-én a Szűz jegyében lesz a telihold, és bár mindnyájan érezzük az erőteljes hatását, erre a három csillagjegyre különösen nagy hatást gyakorol majd. Amit még a szeptemberi Szűz újholdnál indítottak el, annak most érhet be a gyümölcse. Vajon te is a legszerencsésebbek közé tartozol?

A Bika megvalósíthatja az álmát a Szűz teliholdnak köszönhetően

bika csillagjegy februári telihold horoszkópBika jegyűként végre ragyogsz, amit csakis magadnak köszönhetsz. Sikerült az önelfogadás olyan szintjére eljutnod, ami erőteljes és vonzó rezgésekkel vesz körül téged. Ne lepődj meg, ha a környezeted most mágnesként tapad rád. Nincs más dolgod, mint teljes mértékben önmagadat adni, hiszen ez segít, hogy elérj mindent, amit igazán szeretnél. A keddi Szűz telihold ebben támogat téged.

Ezek a csillagjegyek a februári telihold nyertesei (iStockphoto)

A Rák átgondolja a terveit a telihold hatására

rák csillagjegy februári telihold horoszkópA kommunikáció terén semmi okod nem lehet panaszra. Rák jegyűként most lehetőséged adódik nyíltan és őszintén kifejezni magadat, aminek hála végre azt érzed, hitelesen tudod mások tudtára adni, ki is vagy valójában. Az utóbbi hónapokban valószínűleg a közösségi médiát is aktívabban használtad – most állj meg egy percre, és gondold át, hogyan szeretnéd folytatni az életedet. A februári Szűz jelében álló telihold ebben támogat téged.

A Bak a telihold segítségével rájön, nem is rossz a változás

bak csillagjegy februári telihold horoszkópBak jegyűként nehezedre esik a változtatás, most lehet, mégis rászánod magad valami izgalmas kockázatvállalásra. Kemény időszak áll mögötted, ezért mielőtt belevágnál, gondold át, hová jutottál, milyen eredményeket értél el az utóbbi fél évben. Mi változott a hiteddel, a személyes fejlődéseddel vagy akár a világnézeteddel kapcsolatosan? Vajon mennyit változtál? A februári Szűz telihold rádöbbent, hogy nagyon is sokat…

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top