Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek az első randin szerelembe esnek

Míg egyeseknek tucatnyi randi sem elég, hogy eldöntsék, bizalmat szavaznak-e az újonnan indult kapcsolatnak, ezek a csillagjegyek már az első randin képesek fülig beleszeretni a szimpatikusnak tűnő partnerbe. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Halak

Ezek a csillagjegyek az első randin szerelembe esnekA Halak nagyon empatikus csillagjegy, remekül alkalmazkodik az élet minden területén, nem mellesleg imád álmodozni. Mivel könnyen illúziókba ringatja magát, könnyen megesik vele, hogy olyan partnerben is többet lát, akivel valójában nem igazán illik össze. Sokat csalódik, mert talán túlságosan is könnyen szavaz bizalmat.

csillagjegyek első randi szerelem horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen szerelembe esnek (iStockphoto)

A Rák

Ezek a csillagjegyek az első randin szerelembe esnekA Rákkal valódi felüdülésnek számít az első randi, ő ugyanis remek hallgatóság, és a humora is a helyén van. Imádja a romantikus helyzeteket, ezért minden randevúra nagy reményekkel indul el, amiket azután is megtart, ha esetleg nem sikerült minden felhőtlenül. Nála is megesik, hogy sokkal szebbnek látja az első randit, mint amilyen az valójában volt.

A Mérleg

Ezek a csillagjegyek az első randin szerelembe esnekA Mérleggel nagyon könnyű jól kijönni, mert mindenkihez pozitívan áll hozzá. Ha elfogadja a randimeghívást, nála az azt jelenti, hogy kiemelt bizalmat szavazott a másik félnek. Még akkor is hajlamos a legjobbat látni benne, amikor valójában nem is tett a másik ezért különösebben semmit. Egy jól sikerült, vidám beszélgetéssel könnyedén le lehet venni őt a lábáról.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top