Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. február 13-19.: A Valentin-nap és a telihold fokozza most az érzelmeket

Előbb a csütörtöki Valentin-nap, majd jövő keddi telihold fokozza az érzelmeket, a szenvedélyt. Mindkettő nagy felhajtással jár, amit a növő Hold csak még inkább felturbóz. Persze, csak tőled függ, hogy hagyod magad sodródni és bosszankodsz, vagy inkább jól szórakozol az egészen...

SZERDA – február 13.:  Reggel még a Bika jegyében jár Hold, ami kissé nehézkessé tehet téged. Délelőtt 10 óra után aztán átlép az Ikrekbe, amitől sokkal könnyebbnek fogod érezni magad. Megjön a kedved a társasághoz, a társalgáshoz, a sporthoz. Szívesen csinálsz valamit együtt a többiekkel, amitől a népszerűséged is sokat nőhet…

CSÜTÖRTÖK – február 14.:  Valentin napon az Ikrek Hold segít, hogy ne vedd túl komolyan a szerelmesek napját. Akár ünnepeled, akár elítéled, remekül szórakozhatsz ma. Főleg, ha sikerül kívülállónak maradnod. A költséges ajándékozást megúszhatod filléres ötletekkel: szívecskés girland, muffin szív díszítéssel, de önmagadat is meg kellene ajándékoznod valamivel…

PÉNTEK – február 15.:  Csak délután vált jegyet a Hold. Előtte jól teszed, ha minél több emberrel beszélsz, egyeztetsz, az Ikrek Hold ugyanis a hatékony kommunikációban remek segítség. Délután a Rákba lépő Hold a család prioritását hozza magával. Egyre inkább vágysz rá, hogy a szeretteiddel tölthesd az idődet. Szerencsére ez kölcsönös, ők is így gondolják. Emellett ne felejtsd el megöntözni a növényeidet! Hálásak lesznek érte.

heti holdhoroszkóp 2019. február 13-19.

Csütörtökön Valentin-nap, kedden telihold (iStockphoto)

SZOMBAT – február 16.: Ma is vizes jegyben jár a Hold egész nap, ami a vízzel kapcsolatos tevékenységeknek kedvez, ma bármi jöhet: öntözés, mosás, hajmosás, szaunázás, fürdés, úszás, madáritatók feltöltése. Mindemellett jusson időd a szeretteidre is. Hidd el, nem kell folyton szorgoskodnod. Lassulj le, és élvezd a közös programot.

VASÁRNAP – február 17.:  Ma is a Rák Hold dominál délutánig, ami a tegnapi naphoz hasonlóan jó vizes tevékenységekre. Ma is moshatsz, öntözheted a növényeket, szaunázhatsz, úszhatsz, bármilyen vízzel kapcsolatos dolgot csinálhatsz. Délután az Oroszlánba lépő Hold becsvágyat és hiúságot hoz. Ezek egészséges mértéke ambiciózussá tesz téged.

HÉTFŐ – február 18.: A telihold előtti napon teltnek érezheted magad. Az Oroszlán Hold hiúsága kitűnő motiváció, hogy ne vidd túlzásba az evést, ivást. A mennyiséggel kell mértékletesen bánnod. Tégy most kevesebb ételt a tányérodra, és mielőtt folytatnád az evést, várj, mert az agy csak percekkel később jelzi, hogy tele vagy = jóllaktál.

KEDD – február 19.: Telihold napján mindenki ingerlékeny. A mai nap érdekessége, hogy a Hold 15:47-kor lép a Szűz jelébe, és 16:54-kor lesz telihold. A tényleges telihold valójában csupán egyetlen perc. Előtte még nő, utána már csökken. Mintha egy lufit fújnál fel, amelyik egyetlen pillanat alatt kidurran, de a durranás hangja hosszasan cseng a füledben…

Erre figyelmeztet a heti holdhoroszkóp

heti holdhoroszkóp 2019. február 13-19.

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten

Zsuzsanna napi telihold

Február 19-én, kedden délután lesz telihold. Most a Halak Nap és a Szűz Hold kerül egymással szembe. Teliholdkor mindig a Hold „szenvedi el” a feszültséget, ami különösen rosszul érinthet téged, ha a horoszkópodban látható Szűz érdekeltség: a Szűzben áll a Nap, a Hold vagy az aszcendens.

A Zsuzsanna név eredeti jelentése lótuszvirág, ami most már liliommá alakult. Mindkét virág a finomság, az erkölcsösség szimbóluma. Mindez pedig tökéletesen összecseng a Szűz Hold értékrendjével és érzékenységével. Kérdés, téged a jelen pillanatban hogyan érint mindez. Érdemes megállnod egy pillanatra, és átgondolnod, neked mit jelentenek ezek az értékek. Sajnos könnyen elveszhetsz a részletekben is, és kaphatsz olyan kritikát, hogy szőrszálhasogató vagy. A telihold idején légy óvatos az utakon, mert ilyenkor sokkal több a baleset. A kapcsolataidban a viták vége könnyen szakítás lehet. Szerencsére a telihold gyorsan elmúlik. Vajon mit hagy maga után?

Telihold napján érdemes megfogalmaznod, hogy mit akarsz elengedni, miről akarsz leszokni. Ez az, amit erőteljesen támogat a másnaptól fogyó Hold. A februári telihold akkor kellemetlen, ha Szűz, Halak, vagy Ikrek, Nyilas érdekeltséged van. Vigyázz magadra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top