Horoszkóp

Ezzel az 5 csillagjeggyel nem könnyű jól kijönni

Az egyik végtelenül makacs, a másik csak a saját igazát fogadja el, a harmadik képtelen döntéseket hozni... Míg egyes csillagjegyekkel kifejezetten egyszerű zöld ágra vergődni, a következő 5 csillagjeggyel való kapcsolatba valósággal beletörik a bicskád...

1. Bika

bika csillagjegy kapcsolatok horoszkópA Bika talán a legmakacsabb típus valamennyi csillagjegy közül. Ha valamit a fejébe vesz, attól nem tágít – így pedig elég nehéz vele dűlőre jutni. De az nem igaz, hogy ne lenne képes a változásra: ha előveszi a türelmét, és nyitottan meghallgat másokat is, elgondolkodik azon, vajon tényleg igaza lehet a másiknak…

2. Rák

rák csillagjegy kapcsolatok horoszkópHa a Ráknak nem jön össze, amit elképzelt, vagy a dolgai nem úgy alakulnak, ahogy tervezte, képes teljesen kiborulni. Ilyenkor szinte vigasztalhatatlan. Meg kell tanulnia spontánabbnak lenni, és gyorsabban alkalmazkodni a változásokhoz, az adott körülményekhez, ami nemcsak a környezete, de a saját érdeke is.

csillagjegyek kapcsolatok horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel nem egyszerű zöld ágra vergődni… (iStockphoto)

3. Szűz

szűz csillagjegy kapcsolatok horoszkópA Szűz véleményét kérni rizikós lehet, hiszen híresen nagy kritikus, aki a legapróbb részletekig analizál és vizsgálgat mindent. Azért sem könnyű vele kijönni, mert önmagával még másoknál is kritikusabb. Rá kellene jönnie, az életben nem lehet minden tökéletes, és ki kéne békülnie nemcsak a többiekkel, de önmagával is.

4. Mérleg

mérleg csillagjegy kapcsolatok horoszkópA Mérlegnek – bár időnként szinte émelyítően kedves és imádni való – van egy olyan tulajdonsága, amit rettentő nehéz tolerálni: ez pedig a döntésképtelensége. Nagyon frusztráló érzés, amikor a legkisebb dolgokban is kínkeservesen képes csak döntést hozni. Jobban kellene bíznia önmagában, mert így a döntésein sem kéne oly hosszasan morfondíroznia.

5. Bak

bak csillagjegy kapcsolatok horoszkópMindenki ismeri a „na, ugye én megmondtam” típusú embereket. A Bak bizony pontosan ilyen, amivel aztán rendszeresen kiborítja a környezetét. Ő mindig mindent jobban tud, és az ő ötletei mindig jobbak a többiekénél. Pedig ha figyelmesen meghallgatná a környezete érveit, rájönne, neki is van még bőven mit tanulnia.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top