Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. február 12-18.: Az angyalok ismerik a titkaidat

Az angyalok ismerik a titkaidat. Az angyalok előtt valójában te is nyitott könyv vagy. Éppen ezért bármit megoszthatsz velük, bármit elmondhatsz nekik, és ők könnyítenek a lelkeden. A horoszkópból megtudhatod, melyik angyal támogat téged ezen a héten.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegySámuel arkangyal segít ezen a héten megtalálni azt a megoldást, amelyet keresel. Döntéshelyzetben vagy, és nem tudod pontosan, melyik a legjobb döntés a számodra? Tökéletes! Sámuel arkangyalnak az a specialitása, hogy meg tudja mutatni a lehető legjobb megoldást.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyGábriel arkangyal segít, hogy kimondd végre, ami a szívedet nyomja. Talán máskor nehezen találod a szavakat, és nehezen tudod megfogalmazni az érzéseidet, és talán máskor nem is mindenki érti, amit mondasz. Gábriel arkangyal segítségével ezen a héten nem kell ettől tartanod.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyMetatron arkangyal segít kibontakoztatni azokat a nagyszerű képességeidet, amelyek benned vannak, de amelyekkel nem tudsz most mit kezdeni. Metatron arkangyal megmutatja, hogyan legyél szabadkozás nélkül önmagad, és hogyan valósíthatod meg az álmaidat.

heti angyalhoroszkóp 2019. február 12-18.

Az angyalok ismerik a titkaidat (iStockphoto)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyRaziel arkangyal pontosan tudja, hogyan kell megőrizned a titkodat, hiszen ő az az angyal, aki a világegyetem összes titkát őrzi. Ha kéred, Raziel arkangyal segít, hogy a titkod csak a tiéd maradjon, és csak azok tudjanak róla, akikkel szívesen megosztod.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópZadkiel arkangyal emlékeztet téged a héten a valódi vágyaidra. Azokra a vágyakra, amelyektől időnként eltávolodsz, és amelyekhez időnként visszatérsz, de amelyeket szinte a gyerekkorod óta szeretnél megvalósítani. Engedd, hogy ismét eszedbe jussanak ezek a fontos vágyak.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyRaguel arkangyal segít harmóniát vinni azokba a kapcsolataidba is, amelyekből most hiányzik a harmónia. Raguel arkangyal az az angyal, aki minden helyzetben megtalálja a harmonikus megoldást, és minden helyzetben megmutatja, valójában mindketten ugyanúgy vágytok a lelki békére és az összhangra.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegySandalfon arkangyal annak a specialistája, hogy megnyugtasson téged a zaklatott pillanatokban. Most érdemes megkérned Sandalfon arkangyalt, hogy egész héten álljon melletted, és segítsen egész héten ihletett és szeretetteli módon intézni az ügyeidet.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyRafael arkangyal megmutatja neked, hogyan gyógyíthatod meg a kapcsolatodat az ételekkel és az étkezéssel. Azzal, ha egészségessé teszed a viszonyodat az ételekkel, egészségessé teszed a testedet és a hétköznapjaidat is. Rafael arkangyal megmutatja, milyen ételekre van most a leginkább szükséged.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyAzrael arkangyal segít megválnod egy régi rossz szokástól. Azt a szokást, amelyről le akarsz mondani, egyszerűen csak add át Azrael arkangyalnak, aki feloldja. Azrael arkangyal abban is segít neked a héten, hogy teljesen új szokásaid alakuljanak ki, olyan új, egészséges és örömteli szokások, amelyekre vágysz.

Ezek az arkangyalok támogatják a héten a csillagjegyeket (iStockphoto)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyHaniel arkangyal segít a szíveden keresztül kapcsolódni az emberekhez. Haniel arkangyal segít, hogy ne csak az elméddel kapcsolódj mások gondolataihoz, de a szíveddel és az érzelmeiddel is tudj kapcsolódni a környezetedhez. Így pedig sokkal több szeretetet tapasztalhatsz meg magad körül.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyŐrangyalod segít meggyógyítani a kapcsolatodat azzal a családtaggal, akivel mostanában eltávolodtatok egymástól. Őrangyalod segítségével megértheted, mi okozza köztetek a távolság illúzióját, és hogyan kapcsolódhattok össze ismét egymással. Bízd az angyalokra a családodat a héten.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyJeremiel arkangyal megmutatja neked, milyen csodálatos helyen vagy, és milyen csodálatos eredményeket értél el. Ez azért fontos, mert mostanában nem érzékeled ezt. Sőt! Mostanában kezded kétségbe vonni az eredményeidet. Jeremiel arkangyal segít meglátni, hogy milyen sok mindent elértél már.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top