Horoszkóp

A Nyilas férfi a legszórakoztatóbb

A Nyilas férfit könnyű felismerni, ahogyan hevesen gesztikulálva meséli a szellemes történeteit. Jó érzéke van az iróniához, őt valóban élmény hallgatni. Mi mindent tudhatsz meg a valódi Nyilas férfiról? A horoszkóp felfedi a részleteket.

A Nyilas férfi az utazásnak él

nyilas férfi horoszkópA Nyilas férfi nagyon szeret utazni, viszont gyakrabban utazik a képzeletében, mintsem fizikailag változtatná a helyét. A Nyilas valójában szivacsként szívja magába a tudást, mindennek utánanéz azokban a témákban, amelyek valóban érdeklik. Rajong az idegen kultúrákért, szereti az embereket, optimistán, nyitottan tekint a világra. Ugyanakkor nem mélyül el, nem boncolgat és nem elemezget, inkább magában rakosgatja össze az információmorzsákat teljes, kerek egésszé. Érdekli a művészet, az irodalom, a filozófia, de valamilyen szinten mindig saját magára formálja az olvasott, hallott, látott eseményeket, történeteket.

A Nyilas férfi az önállóságra törekszik

Számára a szellemi sík sokkal fontosabb, mint az olyan földi dolgok, mint hogy mi lesz épp a vasárnapi ebéd. Fura mód sokszor még enni is elfejt. A fiatalabb Nyilas férfi inkább az anyáskodó nőkhöz vonzódik, akiknek tetszik szórakozott és szórakoztató természete, de meglátják benne a megnyerő modorú férfit is, és akik szívesen gondoskodnak róla. A pátyolgatásra, az anyáskodásra valójában semmi szüksége, sőt kifejezetten káros lehet számára, ha nem tanul meg önmagáról gondoskodni. Leendő párja minél kevesebb felelősséget vállal fel helyette és érte, ő annál önállóbbnak és fontosabbnak érzi magát, és a párkapcsolat is annál stabilabb lehet.

nyilas férfi horoszkóp

A Nyilas férfi optimista és humoros (iStockphoto)

A Nyilas férfi mellé kell a humor

A Nyilas férfi nem fogja fel túl komolyan az életet, sőt néha úgy viselkedik, mintha valósággal kinevetné azt. Mellé nem árt kellő adag humorérzék, különben párja sosem fogja tudni, mi olyan vicces éppen. Főleg, amikor rajta nevet. A Nyilas férfi kifejezetten „rászáll” arra, aki nagyon komolyan veszi magát, aki folyton fontos akar lenni, aki kéretlenül osztogatja a tanácsokat. Könnyen lehet, ezzel a tulajdonságával inkább ellenszenvet vált ki másokban, az viszont nagyon is szimpatikus benne, hogy ő az, akiben bőven van önirónia, és önmagán is jót tud mulatni.

A Nyilas férfiben van romantika

A Nyilas férfi valójában nagyon is romantikus alkat, csak épp fél megmutatni ezt az oldalát. A lelkében riadt kisgyermek él, aki retteg, hogy összetörik a romantikáról szőtt álmait. Talán magának sem vallaná be mindezt, pedig neki tényleg aranyszíve van, és nagyon tud szeretni. Nagyon fél, hogy megsérül, és csalódnia kell, ezért mutatja magát elérhetetlennek, vagy ezért veti be a humort. Az élete előrehaladtával, ahogyan gyűjti a párkapcsolati tapasztalatokat, a Nyilas férfi rájön, hogy nincs mitől (vagy kitől) tartania. A bizalom és a barátság – amelyből neki bőségesen jut – támogatja és segíti őt a sorsa és a szerelem útjára. Nagyon sokat ad, és megérdemli, hogy sokat is kapjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top