Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. február 11-17.: Csodásan indul a hét, de annál kellemetlenebbül végződik

Kedvező fényszögek támogatják a hét elején a csillagjegyeket. Minden könnyen és csodásan alakul. A Mars jegyet vált, a Bikába lép. Aztán a hétvégét négy igen kedvezőtlen fényszög borzolja. A horoszkóp szerint nem árt az óvatosság.

KOS

kos heti horoszkópHétfőn és kedden az erőhöz ügybuzgalom társul. Két nap alatt három szuper fényszög is lesz az égen, ami nálad diadalt és életvidámságot eredményez. Szerdán reggel vigyázz magadra, mert egy Mars–Uránusz-együttállás meghatványozza a stresszt! Csütörtökön bolygód, a Mars átlép a Bikába, és te hirtelen lelassulsz. Valójában ez egyáltalán nem baj, mert békésebb, kiszámíthatóbb időszak indul az életedben, ami másfél hónapig tart. A hétvégédet vitákkal tarkítja négy kritikus fényszög, még jó, hogy lesz két remek fényszög is.

BIKA

bika heti horoszkópNem fogsz ellenkezni a hét elejei események miatt: február második hete szuper fényszögekkel (Hold–Vénusz, Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) indul. A hét másik jó híre, hogy csütörtökön Mars belép a Bikába, ami sok energiát hoz magával, de türelmetlenné is tehet téged. Vigyázz, hogy senki se nevezzen rámenősnek! Pénteken előnyös pénzügyi tendenciák indulnak el a bolygók szerint, ami pluszbevételt jelent. Hétvégén utazni szeretnél, de a balesetveszélyes bolygóállások fokozott óvatosságra intenek.

IKREK

ikrek heti horoszkópHét elején olyan összeszedett leszel, hogy magad is meglepődsz, mennyire hatékony vagy a koncentrációt igénylő feladatokban. Hétfőn és kedden kiváló fényszögek (Hold–Vénusz, Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) segítenek neked. Szerdától magadra találsz, a péntek lesz a kedvenc napod egy Nap–Hold szuper fényszögnek köszönhetően. Érdemes minél több megbeszélést erre a napra szervezned, mert mindenkivel megtalálod a hangot. Hétvégén nem szégyen, ha vannak könnyeid vizes jegyekben járó bolygók (Hold, Merkúr, Neptunusz) szerint.

heti horoszkóp 2019. február 11-17.

Kedvezően indul a hét… (iStockphoto)

RÁK

rák heti horoszkópOlyan fényszögek lesznek az égen a hét elején, amitől az az érzésed támad, hogy a többiek kihagynak valami jóból. Pedig erről szó sincs. Szerdán reggel egy Mars–Uránusz-együttállás jelzi, hogy a munkahelyeden váratlan szituáció frusztrál mindenkit: téged, a kollégádat és a főnöködet is. Utóbbi pánikba eshet, mert a pozíciója veszélybe kerülhet. Jobban tennéd, ha kimaradnál az egészből. Hétvégén a Rák Hold és négy csúnya fényszög hiperérzékennyé tesz. Bármikor bármin képes leszel megsértődni.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópHatékony leszel a munkádban hétfőn és kedden a Hold–Vénusz-, Hold–Szaturnusz- és Hold–Plútó-fényszögek szerint. Most nagyot léphetsz előre a ranglistán. Csütörtökön Mars a Bikába lépve a munkahelyedre rivalizálást visz magával. Okosabban tennéd, ha nem bonyolódnál bele. Ez nemcsak csütörtökre vonatkozik, hanem a következő mintegy másfél hónapra is. A hétvégéd akkor lesz jó, ha vigyázol az egészségedre. Két nap alatt négy „rosszízű” fényszög azt mutatja, a tél végén hamar lebetegedhetsz…

SZŰZ

szűz heti horoszkópKifejezetten kedvezőnek fogod megítélni a hét elejét a szuper fényszögeknek köszönhetően. Végre láthatod a konkrét eredményeket, ami erőt ad a folytatáshoz. A hét közepén dobj be mindent a karriered építése érdekében, mert előléptethetnek! Főleg pénteken, amikor egy szuper Nap–Hold-fényszög szuper elismerést szimbolizál. Igyekezz mindenkivel kommunikálni! Meg fogsz lepődni a kedvező reakción. Hétvégén a panaszkodó barátaidat meg kell hallgatnod, de nem kell megoldanod a problémáikat.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópFölösleges aggódnod a kiadások miatt a hét elején, mert két nap alatt három szuper fényszög (Hold–Vénusz, Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) lesz az égen. Még csak hónap közepe van, de már a hónap végén agyalsz. Nem kéne. Szerda reggel egy kellemetlen Mars–Uránusz-együttállás kellemetlen konfliktust hozhat. A másik fél erőszakosan közeledik, ami nem a személyed ellen, inkább róla szól. Péntek lesz a hét legkedvezőbb napja. A hétvégén két nap alatt négy csúnya fényszög ronthatja a hangulatot.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópSegítőkész emberekkel találkozol a hét elején, a kedvező fényszögek szerint számíthatsz rájuk. Szerdán reggel lesz egy Mars–Uránusz-együttállás, ami stresszt mutat. Ne hagyd kibillenteni magadat! A hét második felében észnél kell lenned, mert a kiadásaid megnőhetnek. Óvatosan költekezz! Hétvégén a vizes jegyben járó bolygók (Rák Hold, Halak Merkúr és Neptunusz) szerint elemedben leszel, de balesetveszélyes konstellációk is lesznek az égen: Hold–Vénusz, Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó, Hold–Uránusz. Légy óvatos!

NYILAS

nyilas heti horoszkópMegnyugodhatsz, mert az előnyös fényszögek szerint a vártnál előnyösebben alakulnak a pénzügyeid a hét elején. Nem szabad elbíznod magad, és tilos elkezdened költekezni. Szerdától nagy hatással lesz rád valaki, megigéz a hangja, a gesztusai, a humora. Jobb lenne, ha ez nem látszana rajtad, mert félreértheti. Ne feledd, a flört sosem ártatlan! A hétvégéd rendkívül költséges lehet négy kellemetlen fényszög tükrében: Hold–Vénusz, Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó, Hold–Uránusz. Fogd vissza a kiadásaidat!

A hétvége már rázósan alakulhat… (iStockphoto)

BAK

bak heti horoszkópFavorizálni fogod a hétfőt és a keddet, mivel a két nap alatt három szuper fényszög garantálja az elégedettséget. Most hatványozottan összeszedett és hatékony leszel. Okosan használd ki ezt! A hét közepén a kollégáid nehéz feladattal küzdenek. Ajánld fel nekik a segítségedet, de csak akkor folyj bele, ha megengedik. Hétvégén a szerelem lesz a főszereplő, de hiába vagy szerelmes, ha a másik duzzog. Erre esélyt mutat a két nap alatt négy csúnya fényszög: Hold–Vénusz, Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó, Hold–Uránusz.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópA hét legelején inkább a magánéleted foglalkoztat, mint a munkád. Szerencsére a szerencsés fényszögek azt mutatják, nincs okod aggodalomra. Szerdán reggel egy Mars–Uránusz-együttállás váratlan stresszhelyzet elé állít. Gyorsan oldd meg, és menj tovább! Szerdán délelőtt már szó szerint és átvitt értelemben is fellélegezhetsz az Ikrek Holdnak köszönhetően. Hétvégén két nap alatt négy kritikus fényszög lesz az égen, ami arra int, hogy vigyázz az egészségedre. Jó lenne, ha nem robbannál le.

HALAK

halak heti horoszkópA hét elején olyan egyeztetésre keríts sort, amihez eddig nem volt kedved. Remek fényszögek támogatnak most téged. Meg fogsz lepődni, milyen összhang lesz. Szerdától szíved szerint otthon maradnál, mert annyi dolgod lenne, hogy nehéz a munkádra koncentrálni. Pedig össze kéne szedned magad, ha nem akarsz elmarasztalást. Pénteken talán könnyebb lesz. A hétvégén elemedben leszel a Rák Holdnak köszönhetően, amit ugyanakkor elronthatnak hisztis gyerekek vagy gyerekes felnőttek. Ezt négy kellemetlen fényszög mutatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top