Horoszkóp

Szokatlan jelből tudhatod, ha igazán tetszel a csillagjegyeknek

Könnyen észreveszed, ha tetszel valakinek? Vajon felismered a különböző jeleket? A horoszkópból ezúttal azt tudhatod meg, vajon hogyan adják tudtodra szavak nélkül a csillagjegyek, hogy valóban szimpatizálnak veled. Izgalmas információk következnek.

Kos

kos férfi párkapcsolat horoszkópSzerinted milyen módon kellene egy férfinak a tudtodra adnia, hogy tetszel neki? Írd le az ötleteidet, majd írd mellé a vele teljesen ellenkező viselkedést, ekkor jutsz el ugyanis a Kos férfihoz. Ha tetszel neki, ugrat vagy gúnyolódik veled, sőt valószínűleg különböző beceneveket is aggat rád. Ha játékos formában sérteget, biztosra veheted, hogy nagyon is bejössz neki.

Bika

bika férfi párkapcsolat horoszkópHa a Bika férfi odavan érted, igyekszik folyamatosan a közeledben lenni. Lesi minden szavadat, a tekintete rajongásról, de egyúttal bizonytalanságról is árulkodik, s olyan mélyreható válaszokat kapsz tőle, hogy az az érzésed, mintha belelátna a lelkedbe. Könnyen lehet, hogy így is van. Mindenesetre ezek a jelek mutatják, hogy igazán tetszel neki.

Ikrek

ikrek férfi párkapcsolat horoszkópHa az Ikrek férfinek valóban tetszel, ő mindent elkövet, hogy megnevettessen. Vidám történeteket mesél neked, viccelődik, vagy akár bohózatokkal szórakoztat. Tudja, hogy a szívedhez a humoron át vezet az út. Tény és való, folyamatosan keresi a beszédtémákat, és nem ijed meg, hogy randira hívjon téged.

horoszkóp párkapcsolat jelek

Ezekből a jelekből tudhatod, valóban tetszel neki (iStockphoto)

Rák

rák férfi párkapcsolat horoszkópHa a Rák férfi kiszemelt magának, szinte biztosan nagyon gyorsan bemutat a szeretteinek, a családjának. Meglepő egybeesésnek tűnhet, ha éppen egyik barátjával kóborol az üzletközpontban, amikor összetalálkoztok, vagy testvérével ugyanabba a bárba téved be, ahol munka után kikapcsolódsz. Megnyugodhatsz, véletlenek márpedig nincsenek…

Oroszlán

oroszlán férfi párkapcsolat horoszkópAmikor az Oroszlán férfi kiveti rád a hálóját, ajándékokkal kedveskedik neked. Bár az ajándékozás önmagában korántsem számít szokatlannak, ő különösen érti a módját, hogyan kápráztasson el, olyan ajándékokkal, figyelmességekkel halmozhat el, amikre sosem úgy gondoltál, mint ami megkönnyítené az életedet. Az Oroszlán férfi hatodik érzéke azonban csalhatatlan.

Szűz

szűz férfi párkapcsolat horoszkópA Szűz férfi híres az érzelmi kontrollról. Így amikor a viselkedésében meghökkentő változást látsz, mint például bolondozik, hülyéskedik, idétlenkedik a közeledben, az bizony mindenképpen arra utal, hogy nagyon is tetszel neki. Viszont könnyen zavarba jöhet, szóval, ha neked is bejön, légy vele minél kedvesebb.

Mérleg

mérleg férfi párkapcsolat horoszkópA Mérleg férfi imád azokkal törődni, akik valóban közel állnak a szívéhez. Ha azon kapod magad, hogy váratlanul ő lett a legjobb barátod, egyúttal szinte személyi asszisztensként áll melletted, bármiben segít, amire csak szükséged lehet, az nála bizony azt jelenti, egyfolytában rajtad jár az esze, és veled szeretne lenni.

Skorpió

skorpió férfi párkapcsolat horoszkópSkorpió férfi imádód még a legapróbb dolgokat is tudni akarja rólad. S bár kívülről nézve a viselkedése felérhet egy kihallgatással, nem kell aggódnod, egyszerűen csak őszintén kíváncsi rád. Mondj el neki mindent, még a nem túl vonzó dolgokat is. Ki nem állhatja ugyanis a hazugságot, s ha kegyetlenül őszinte vagy vele, annál jobban szeret majd.

Nyilas

nyilas férfi párkapcsolat horoszkópA szerelmes Nyilas férfi a testi érintkezésen keresztül kommunikál veled. Egy röpke ölelés, egy puszi az arcra, ám az ő kreativitása nem áll meg ezen a ponton. Még egy kávéért való sorban állás is jó alkalom neki, hogy megérintse a hátadat, megsimítsa a karodat. Még ha furának is tűnik, így tudatja veled, hogy tetszel neki.

horoszkóp párkapcsolat jelek

Így mutatják ki az érdeklődésüket a csillagjegyek (iStockphoto)

Bak

bak férfi párkapcsolat horoszkópOnnan veszed észre, ha a Bak férfi odavan érted, hogy mindent megcsinál neked, még az elhanyagolható dolgokat is. Ha a konyhád falán lévő óra felmondja a szolgálatot, ő azonnal megjavítja, ha szerelőhöz kell vinned az autódat, előbb vet rá egy pillantást, majd bejelenti a legjobb szerelőhöz. Mindent megtesz érted, csak észrevedd az érdeklődését.

Vízöntő

vízöntő férfi párkapcsolat horoszkópNem könnyű rájönni, hogy a Vízöntő férfi csupán a szokásos formáját hozza, amikor teljesen rendhagyó módon viselkedik, vagy pedig mindez azért történik, mert tényleg tetszel neki. Az utóbbi felé billen a mérleg nyelve, ha kreativitása minden képzeletet felülmúl, például mexikói zenét játszó mariachi zenekart rendel, miközben éppen egy japán étteremben vacsoráztok.

Halak

halak férfi párkapcsolat horoszkópSzokatlan és meglehetősen kanyargós utat választ a Halak férfi, hogy a tudomásodra hozza, mennyire tetszel neki. A művészi hajlamokkal is rendelkező csillagjegy legfőbb fegyverét, a kreativitását veti be. Valódi képregényt készít az életedről, amelyben te vagy a sztár, avagy dalt ír neked, amelyet karaoke bárban énekel el. Ugye máris levett a lábadról?

(the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top