Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig együtt maradnak

Ezek a csillagjegyek szokatlan párosnak tűnnek. Talán a legtöbben nem is adnának nekik valódi esélyt, mégis, ha ők egymásra találnak, valószínűleg soha nem szakítanak. Meglepően összeillenek, meglepően értik egymás nyelvét. Vajon te és a párod köztük vagytok?

A Kos és a Halak párkapcsolata

kos halak párkapcsolat horoszkópkos halak párkapcsolat horoszkópAz ellentétek vonzzák egymást, erre kiváló példa ez a két csillagjegy. A Kos és a Halak ugyanis szinte minden tekintetben ellentétei egymásnak, ám éppen ez az, amivel tökéletesen kiegészítik a másikat, mintha puzzle kirakós apró részei lennének. A Kos eltökélt, fáradhatatlan a munkájában, míg a Halak jóval bonyolultabb és ösztönösebb alkat. Képesek azonban arra, amire csak kevesen: abba az irányba terelik a párjukat, amiben a legjobbak. Míg a Kos rábízza a Halakra, hogy időben befizesse a csekkeket, gondját viselje az otthoni dolgoknak, addig a Halak biztos lehet, hogy a Kos könnyedén kiszúrja a legizgalmasabb újdonságokat. Kettőjük kapcsolata éppen azért ütőképes, mert a könnyedségnek, a játéknak is teret adnak.

Az Oroszlán és Mérleg párkapcsolata

oroszlán mérleg párkapcsolat horoszkóporoszlán mérleg párkapcsolat horoszkópEgy újabb klasszikus példa az ellentétek vonzzák egymást igazságára, azzal a különbséggel, hogy esetükben a különbség az életszemléletben jelentkezik. Az Oroszlán a partik királya, szókimondó, magabiztos, időnként nagyképű. Ami a szívén, az a száján, mindez pedig időnként meggondolatlansághoz is vezethet. Nem ritka, hogy kitörni készülő vulkánná alakul, amit a Mérleg ugyanakkor bámulatos könnyedséggel kezeli. A Mérleg időnként bizonytalan, nehezen dönt, hosszasan rágódik a dolgokon, ám az Oroszlán olyan adrenalinbombát ad neki, amellyel a következményeket is vállalja. Az Oroszlán sziporkázik és csillog, a Mérleg pedig két lábbal a földön tartja szerelmét.

csillagjegyek horoszkóp párkapcsolat

Ezek a csillagjegyek nem hagyják el egymást (iStockphoto)

A Szűz és a Vízöntő párkapcsolata

szűz vízöntő párkapcsolat horoszkópszűz vízöntő párkapcsolat horoszkópHa szlengesen szeretnénk kifejezni, a könyvmoly és a kocka találkozása jelző illene a leginkább a Szűz és a Vízöntő kapcsolatára. Intelligenciájuk meghaladja az átlagot, és erre különösen büszkék. Nem véletlenül ragaszkodnak egymáshoz, hiszen ösztönzik, motiválják a párjukat. Kettejük kapcsolata olyan, mint Sherlock Holmes és dr. Watson találkozása, előbbi a Vízöntő, utóbbi a Szűz. A Szűz figyel és jegyzetel, a Vízöntő kibogozza az apró részleteket, s olyan következtetésre jut, mint senki más. Kedvelik a függetlenséget, hagyják élni a másikat. Ők nem követik a konvenciókat, miközben a többiek szórakozóhelyeken múlatják az időt szombat este, ők az otthon melegében izgalmas dokumentumfilmet néznek.

Az Ikrek és a Nyilas szerelme

ikrek nyilas párkapcsolat horoszkópikrek nyilas párkapcsolat horoszkópÍme két igazán összeillő csillagjegy. Az Ikrek és a Nyilas is imád társaságba járni, egy perc nyugtuk sincs, olyan tevékenység köti le őket, ahol a mozgásé a főszerep, s az új dolgok felfedezése is rendkívül élteti őket. Kapcsolatukra alighanem rá lehetne sütni a tökéletes jelzőt. Élvezik a kalandot, szívesen térnek le a járt útról, hogy ismeretlen, távoli helyeken kössenek ki, és sosem fogynak ki a szóból, a közös témákból. Az Ikrek és a Nyilas sosem unatkozik egymás társaságában. Párkapcsolatuk korántsem nevezhető sablonosnak, hiszen alighanem az utolsó helyen szerepel az exkluzív és méregdrága étteremben elfogyasztott vacsora, inkább erdei tisztást választanak és piknikeznek, miközben nyugodtan eszmecserét folytathatnak a világ dolgairól.

(the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top