Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a főzés mestere

Ezekben a csillagjegyekben megvan az a bizonyos plusz, ami elválasztja a jó szakácsot a mestertől. Ők nemcsak rutinból főznek jól, hanem szívesen kísérletezgetnek is az ízekkel, és mindig tökéletesen eltalálják. Vajon te is köztük vagy?

A Bika

főzés csillagjegyek bika horoszkópA Bika esztétikai érzéke megkérdőjelezhetetlen, és imádja a művészetet. Ráadásul mind az öt érzékszerve nagyon jó összhangban van, így kizárt, hogy elbaltázzon bármilyen ízkombinációt. Kreativitását szívesen fejezi ki az ételekkel, a sütés-főzés például kifejezetten testhezálló számára, hiszen ő bármikor szívesen és türelmesen rászánja az időt.

A Rák

főzés csillagjegyek rák horoszkópA Rák minden olyan tevékenységet szívesen űz, amiben ott rejlik a gondoskodás. Imádja táplálni és kényeztetni a szeretteit, ezért tőle igazi házias, kiadós ételekre számíthatunk. Kisebb újításokat szívesen bevállal, de a legnagyobb inspirációs forrást számára mégis a nagymama receptkönyve jelenti. Kétségtelenül bámulatosan ért a hagyományos ételek készítéséhez.

főzés csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bámulatosan jól főznek (iStockphoto)

A Mérleg

főzés csillagjegyek mérleg horoszkópEgy Mérleg hívott meg vacsorára? Akkor igazi kiadós, ugyanakkor ínyenc, legalább ötfogásos vacsorára számíthatsz. Ő ugyanis a konyhában ugyanúgy az egyensúlyra törekszik, mint az élet bármely területén. Az ételei nemcsak csodásan mutatnak, de az ízük is páratlan és egyedi. Valódi ételművész rejtőzik benne.

A Bak

főzés csillagjegyek bak horoszkópA Bak, ahogyan mindenben, a főzésben is a maximumot akarja nyújtani. Ezért az ételei ízben és alapanyagban is mindenkor kifogástalanok. Egy fárasztó nap után a munkamániás Bak számára a konyhában sürgés-forgás valódi meditációval ér fel. Amellett, hogy kikapcsol és lazít, bámulatosan finom ételeket készít.

Az Ikrek

főzés csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek imádja a társaságot, a baráti összejöveteleket, ahogyan azt is tudja, hogy az étel képes ledönteni a hidakat, a korlátokat az embereket között. Imádja a vacsorapartikat, ahol mindenki ismerkedhet mindenkivel. Általában egészséges ételeket tesz az asztalra, az ízekben pedig szeret az utazásaiból meríteni, akár az egzotikus konyhából is inspirálódni. 

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top