Horoszkóp

Ilyen egy igazi Szűz férfi

A szerelmes Szűz férfi semmire sem vágyik jobban, mint arra, hogy támogathassa a párját, hogy érezze, valóban szükség van rá. Milyen különleges jellemzői vannak a Szűz férfinak? Kiderül a horoszkópból.

A Szűz férfi minden helyzetben használja az eszét, racionális, talpraesett, így többnyire sikerrel oldja meg a problémákat. Kiválóak a meglátásai, nem véletlenül szeret tanácsokat osztogatni. Szisztematikusan közelíti meg a problémát, stratégiát állít fel, megvizsgál minden részletet, elfogulatlanul, kívülről próbálja megtalálni a megoldást.

A Szűz férfi figyelmes

szűz férfi horoszkópA Szűz férfi önmagát adja, csak nagyon ritkán és szerinte indokolt esetben tetteti magát másnak, mint amilyen valójában. Ugyanakkor hihetetlenül fegyelmezett csillagjegy, az önkontrollja, a hűvössége már-már bosszantó lehet. Nála előfordul, hogy kifejezetten keresi a társas kapcsolatokat, máskor meg messze kerüli a nagyobb összejöveteleket, mert ezzel próbálja védeni önmagát. A munkája az első, így bármennyire is figyelmes típus, nála az udvarlás, a párkapcsolat mindenkor hátrányt szenved a feladatokkal szemben.

A Szűz férfi legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy mindig meghallgatja a párját, és elfogadja, ha a másiknak van igaza. Amivel a Szűz férfi nagyon nem tud mit kezdeni: a túlfűtött, szenvedélyes, hangos kirohanások és veszekedések; de a sírós beszélgetésektől is igencsak feszeng. És nem azért, mert érzéketlen lenne, hanem azért, mert ezek a jelenetek túlzottan is erősen hatnak az érzéseire.

szűz férfi horoszkóp

Ilyen egy valódi Szűz férfi (iStockphoto)

A Szűz férfi mindig dolgozik

A Szűz férfi nem igazán képes kikapcsolni, szinte folyamatosan a munkáján, a feladatokon járnak a gondolatai. Hajlandó túlvállalni magát, amivel csak még több stresszt gyűjt be, pedig alapvetően sem lehet őt a nyugalom szobrának nevezni. Gyakori, hogy a Szűz férfi szinte képtelen hosszabb ideig egy helyben megülni, közben egymás után szívja a cigarettát, rágja a körmét, vagy hasonlóan rossz szokásokkal próbálja levezetni a feszültséget. Valójában nagyon sok pihenésre, kikapcsolódásra lenne szüksége, ki kellene mennie a természetbe, hiszen az erdők látványa önmagában is gyógyítóan hat az elméjére, a lelkére. Nem könnyű rávenni, hogy szánjon időt magára, de ha sikerül, végül saját maga döbben rá, mennyire szüksége volt már a valódi feltöltődésre.

A Szűz férfi érzékeny

Nem mutatja, de a Szűz férfi valójában kifejezetten érzékeny típus. Összetett személyiség, ritkán agresszív, mert inkább magában belül próbálja a nehézségeket megoldani, pedig néha neki is jót tenne, ha lerakná a terheket. A feltétel nélküli bizalom, a nyugalom és a béke, a melegség és a biztonság nélkülözhetetlenek a számára nemcsak a párkapcsolatában, de a munkájában is. Amikor érzi ezt, akkor mutatja meg valódi, érzékeny lelkét. A változásokat ugyanakkor csöppet sem kedveli, néha kiismerhetetlen és ingatag. Viszont az a nő, aki elismeri intelligenciáját, érti és szellemesnek tartja cinikus megjegyzéseit, értékeli a kedvességét, a figyelmét, nagyszerű és nagyon ritka partnerre találhat benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top