Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek küzdelmes hónap elé néznek

Ezek a csillagjegyek küzdelmes hónap elé néznek. Számukra a február bőven tartogat meglepetéseket, csak épp nem azt, amire vágynak és számítanak. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül, mire érdemes most a leginkább figyelned.

A Bika valahogy csak túléli a februárt

február havi horoszkóp bika csillagjegyKedves Bika! Ahhoz, hogy átvészeld a februárt, először is ki kellene találnod, mit is szeretnél valójában. Aztán pedig csak hagynod kellene, hogy az események magukkal sodorjanak. Neked épp ez okoz komoly kihívást és nehézséget, hiszen csöppet sem rajongsz a változásokért. Úgy érezheted, minden összeesküdött ellened, pedig csupán arról van, hogy az életed bizonyos részét most kellene újrakezdened. Ne agyalj, ne ragaszkodj a megszokáshoz, ugorj fejest a következő lehetőségbe.

februári horoszkóp csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek küzdelmes lehet a február (iStockphoto)

A Rák csillagjegyet elviszik az érzelmei februárban

február havi horoszkóp rák csillagjegyKedves Rák! A február téged is a változtatásra ösztönözne. A változásokat ugyanakkor te sem kedveled különösebben. Most jött el az ideje, hogy önvizsgálatot tarts, és elsősorban önmagadon változtass. Persze, ez sosem könnyű, és talán máris dühöngsz magadban a horoszkóp javaslatán, mégis érdemes engedned és változtatnod. Mit súgnak a megérzéseid? Mi az, ami visszarángat téged? Légy őszinte magadhoz, és engedd el mindazt, amivel már csak akadályozod magadat.

A Skorpió hangulata hullámzik februárban

február havi horoszkóp skorpió csillagjegyKedves Skorpió! Februárban téged lehetne az állatöv magányos farkasának nevezni, annyira nem lesz kedved kimozdulni az otthonod biztonságából. Annak ellenére, hogy független és nagyon önálló vagy, most épp emiatt érzed magad kellemetlenül. Valahogy semmi sem jó. Hullámzik a hangulatod, rosszul érzed magadat magányodba vonulva, de a társaság is nagyon zavar és idegesít téged. Talán csak annyi vigasztalhat, hogy a februárnak is vége egyszer, onnantól pedig jóval kedvezőbb szelek fújnak.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top