Horoszkóp

Az Oroszlán férfinak szűkös az élet

Az Oroszlán imádja az életet, valósággal nagykanállal falja a lehetőségeket, mindent, ami igazán jó. Magabiztos és nagylelkű, ő az alfa-hím, aki időnként talán túlzottan is szűkösnek érzi a világot. Ismerd meg a talpig Oroszlán férfit!

Kívülről nézve úgy tűnhet, az Oroszlán férfi számára némiképp szűkös az élet, ami általában így is van. Ő biztosan nem simul bele a tömegbe, a kreatív tehetségével, a sikereivel, a színes egyéniségével emelkedik ki. Különleges karizmája egyszerűen sugárzik, ezért függetlenül attól, hogy kedveljük, vagy sem, biztosan észre fogjuk őt venni.

Az Oroszlán férfi sohasem csendes vagy szégyenlős

Akad persze olyan igazán intelligens Oroszlán férfi is, aki látszólag visszafogottabb a többieknél. Ő nem adja üvöltve a világ tudtára, hogy mennyire kivételes. Ha sikerül igazán a közelébe férkőzni, és megismerni valódi személyiségét, azért mélyen még benne is ott gyökerezik a különlegesség igénye. Az az igazság, hogy csendes, szégyenlős Oroszlán férfi nem létezik – ahogyan a nők között sem találni ilyen típust. Az Oroszlán mély öntudatossága abból az érzésből fakad, hogy számára valóban színház az egész világ, és úgy érzi, őt figyeli mindenki, ő a főszereplő, rá irányul a legtöbb fény.

oroszlán férfi horoszkóp

A horoszkóp szerint ilyen a talpig Oroszlán férfi

Az Oroszlán férfi nagyon szeret

oroszlán férfi horoszkópA romantikus Oroszlán férfi valósággal rajong a párjáért. A szerelembe is bátran veti bele magát, ahogyan valójában minden tevékenységbe az életében. Igencsak látványos gesztusok jellemzik őt, legyenek azok ajándékok, varázslatos utazások, de akár az érzelmei drámai kinyilvánítása is. Egyszerűen lehengerlő és ellenállhatatlan. Az Oroszlán férfi mellett a női igazán nőiesnek és kívánatosnak érezheti magát, hiszen párja bókokkal halmozza el, őszintén csodálja. Az Oroszlán nagyon férfias teremtmény, nincs benne semmi félreérthető. Sokszor archetipikus férfi, és közben mégis a nők felszabadítója. Lehetetlen ellenállni ennek a fajta vonzerőnek.

Az Oroszlán férfi szereti a figyelmet

Az Oroszlán férfi határozott, magabiztos, őt képtelenség korlátozni vagy megváltoztatni, de befolyásolni sem lehet az akarata ellenére. Akinek ez lenne a célja, fölöslegesen vesztegeti az idejét mellette. Ő ugyanis makacsságával képes megőrjíteni a párját, büszkesége ritkán engedi, hogy elismerje, ha valaki más bölcs tanácsot adott neki. A tisztelet, a bizalom alapvető elvárás a részéről. Nagyon könnyű őt megnyerni, ha feltétel nélkül fogadjuk el és csodáljuk olyannak, amilyen. Furcsa lehet, de még neki is szüksége van a bátorításra, a dicséretekre, az elismerésre. Az az Oroszlán férfi, aki tudja, hogy vakon hisz benne a párja, különleges dolgokra képes a külvilágban és önmagán belül is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top